musti81den selamlar getirdim

geçen yalovadan kalktım eski üyelerimizden musti81 yanına gittim[ne fırlama olduğunu eskiler ii bilir] saol sun çok ilgi ve alakadar davrandı baya bi konuştuk dertleştik ve eski dostlara selamımı sölememi iletti ve bende bunu yerine getirirken gerçekten sitede hala yeri dolmayan biri olduğunu burdan tekrar etmek istedim metehanda dahil bu arada..
.eskiler çok güzeldi çok makara yapıyoduk ama bitti sağolsun hayatımda ilk defa vitesli motorkullanmamada vesile oldu...neyse hepinize ii akşamlar benden bukadar

MUSTİ EN YAKINDA YİNE YANINA GELECEMM ÇİĞ KÖFTELERİ HAZIRLA

bide bumesajı köroğlunun diyarı BOLU dan yazmaktayım içimden geldi söölim dedim:rendeer:

ve aleyküm selam la bızım mustı yaşıyormu ya hadı stede yok ya msn de bende bır sey oldu sandım ama ona kolay kolay bır sey olmaz dıye avundum .renklı hoş temız bır arkadaşımızdı.Dil ovasındaydı galıba bı kaç kez ordan gectım aklıma da gelmedı değil hanı ama fırsatım olmadı malum gurupla beraberdım .MUSTİ kardeşime burdan sevgıler

geçen yalovadan kalktım eski üyelerimizden musti81 yanına gittim[ne fırlama olduğunu eskiler ii bilir] saol sun çok ilgi ve alakadar davrandı baya bi konuştuk dertleştik ve eski dostlara selamımı sölememi iletti ve bende bunu yerine getirirken gerçekten sitede hala yeri dolmayan biri olduğunu burdan tekrar etmek istedim metehanda dahil bu arada..
.eskiler çok güzeldi çok makara yapıyoduk ama bitti sağolsun hayatımda ilk defa vitesli motorkullanmamada vesile oldu...neyse hepinize ii akşamlar benden bukadar

MUSTİ EN YAKINDA YİNE YANINA GELECEMM ÇİĞ KÖFTELERİ HAZIRLA

bide bumesajı köroğlunun diyarı BOLU dan yazmaktayım içimden geldi söölim dedim:rendeer:

Boluda nerdesin ?

bi cafedeyimm bilmiyomki buralarıııı merkezde biyer
büyük camii var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

ve aleyküm selam la bızım mustı yaşıyormu ya hadı stede yok ya msn de bende bır sey oldu sandım ama ona kolay kolay bır sey olmaz dıye avundum .renklı hoş temız bır arkadaşımızdı.Dil ovasındaydı galıba bı kaç kez ordan gectım aklıma da gelmedı değil hanı ama fırsatım olmadı malum gurupla beraberdım .MUSTİ kardeşime burdan sevgıler

gezilip görünmesi gereken yerler var ya mustide onlardan biri çayır ovada yolun düşerse mutlaka bi uğraa pişman olmassın

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aleyküm selam :)
Yak bi dal hacum dedinmi onu gördügünde? :)

çok güzel geçti çok yazıştık ilk bululşmamızdı çok içten ve sıcak biri içidışı birr keratanınn gene gidicem gene görücem bence buraların en büyük tadı tuzuydu desek yalan olmaz

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Aleykum selam.
Bir daha gorursen sende selam soyle.
Iyi çocuktur Musti.
Ama yine de onu uzaktan sevmek asklarin en guzeli.:wiinkk::)

bi cafedeyimm bilmiyomki buralarıııı merkezde biyer
büyük camii var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

gezilip görünmesi gereken yerler var ya mustide onlardan biri çayır ovada yolun düşerse mutlaka bi uğraa pişman olmassın

Bilmediğin yerde ne işin var :) Yıldırım beyazıt camisinimi diyosun.Caddeden yuksek bir yerde ?

Aleyküm selam ,sende selamlarımızı ilet :cat:

Beeeeengüüüüüüüüüüüü :mrgreen:

Bilmediğin yerde ne işin var :) Yıldırım beyazıt camisinimi diyosun.Caddeden yuksek bir yerde ?
öğlene kadar ordaydım ordan bartına geçtim terk ettim bolu diyarını bi misafir etmedin beni küstüm:pale:
Aleyküm selam ,sende selamlarımızı ilet :cat:

Beeeeengüüüüüüüüüüüü :mrgreen:
iletirim kayıp insan nerelerdesin sen hiç uğramıyon artık buralara..:cyclopsan
aleyküm selam muhterem kardeşim :rendeer:

yakındada ankarada olucam yarın samsuna ordan rizeye cakalazla buluşacam nasip olursa..

bu mesajı karabükten yazdımm huy oldu artık...:mrgreen:

öncelikle a.s acaba foruma yaptığı yorumlarda ciddimiydi yoksa arkadaş burdan günlük eğlencesinimi çıkarıyordu bir türlü anlayamadım ama onun açtığı konuları okurken gülmekten gözümden yaş geldiği olmuştur :)

öğlene kadar ordaydım ordan bartına geçtim terk ettim bolu diyarını bi misafir etmedin beni küstüm:pale:

iletirim kayıp insan nerelerdesin sen hiç uğramıyon artık buralara..:cyclopsan

yakındada ankarada olucam yarın samsuna ordan rizeye cakalazla buluşacam nasip olursa..

bu mesajı karabükten yazdımm huy oldu artık...:mrgreen:

Mezit çelebi hayırlı yolculuklar,fotoğrafta sıfata uyumlu oldu.:pSakarya'dan geçersen haberim olsun..

Mersin İl Temsilcisi
ah musti'm ah....
ne coşardık birlikte yahu... dur arayım keratayı :)

aleykümselam geçen bende gittim yanına biraz takıldık motoru ile gezdik ama kaç gündür mesaj atıyom arıyom telefonu kapalı açmıyo bunun hakkında bişey söyledimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar