Musatti S400 - Benda Dark Flag

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2010-2014 Harley'i taksitle Musatti fiyatına alma imkanınız varsa alın. Harley yanında Musatti üfürükten tayyare. Aynı konu başlığında bile adları geçmemeli. Tekrar soruyorum; Musatti ne?

bence musattiye kesinlikle bulaşmayın. bu fiyat bandında benim tercihim cf moto 450cl-c olurdu.alternatif olarak tavsiyelerim de rks srv700, rks c1002v.

Motosikleti
yok:(
ismi çok kötü sigara markası gibi lakap gibi hatta

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Musatti, Benda, böyle ne olduğu belirsiz dandik çin malı şeylere mecburen ucuz diye yöneliyorsunuz ama sonrasında daha beter zarar girersiniz. Avrupa/Japon ayarında kaliteleri olsa ve o kalitede servisleri olsa zaten bu kadar ucuz olamazlar. Boşuna honda/yamaha/suzuki çok satmıyor, bunlar sorunsuz makinalar oldukları için uzun vadede aslında daha ucuza geliyorlar.

selamlar,
adam taksit fiyatıyla beraber söylediği limit dahlinde almak istediği motorlar için fikirlerinizi sormuş ama bir kişi de çıkıp iki motordan şunu tercih et dememiş :)

önce adamın bu başlığı açma sebebine yardımcı olunmalı, daha sonra diğer konulara değinilmeli. ben de başlığı görüp fikir sahibi olayım diye geldim, herkes onu alma şunu al, o ne bu ne.

Motosikleti
D400
hocam adamın 2 önerisini de önermek istemiyorsak alternatif sunmamız gerekmez mi?

çok tecrübeli arkadaşlar var; üslup hatalı olsa da motorcu arkadaşların hata yapmamasını istiyorlar bundan dolayı öneriyorlar.

hah illa hangisi diyorsan kötünün iyisi musatti derim. evet garip bir marka ama servis ve arka planı şu an için iyi çalışıyor. garantide de rks gibi tırıvırı yapmıyorlar işlem yapmak için.

ama önceki sayfada da dedım 2 yıl sonra ne olur belirsiz.

estafurullah tabiki hata yapılmaması için buradaki üstatların fikirleri paha biçilemez derecede önemli benim için ve eminim bir çok arkadaşımız içinde öyledir.

benim bir fikir söylemek dahi haddim değil burada. ben sadece önce ana konu hakkında fikir beyan edip daha sonra diğer konulara değinmek, soran arkadaşlar için daha verimli olacağını düşünüyorum.

yanlış anlaşıldıysam affola.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar