Murat OYGUR (muratoygur)

Super Moderator

Murat OYGUR (muratoygur)
Seni Unutmayacağız...

img1030is4oo0.jpg

Murat OYGUR
Mesleği: Matbaa Fiyatlandırma ve Planlama
Üye adı: muratoygur
Doğum Günü Tarihi: 13 Mart 1975
Motosikleti: Suzuki GS 500E

muratoygur'a ait bütün Mesajlar
muratoygur'a ait bütün Konular

Bu konu başlığında Murat OYGUR hakkındaki düşüncelerinizi anılarınızı ona ait fotoğrafları paylaşabilirsiniz.
Murat OYGUR hep bizimle birlikte olacak onu unutmayacağız...

Fotoğrafları:

Murat 19 Ağustos 2008 günü İstanbul'un Maltepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Murat'ın vefat haberinin sitede duyurulduğu konu başlığı ve dostlarının ona yazdıkları. 20-08-2008, 13:39 PM
Üyelerimizden Murat Oygur'u kaybettik. Başımız Sağolsun...

Maltepe'de, otomobil ile çarpışıp motosikletinden düşen 1 kişi, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 34 NPL 02 plakalı motosikletiyle kuryelik yaptığı öğrenilen Murat Oygur (33), E-5 Karayolu'ndan Kadıköy istikametine giderken, Murat G. yönetimindeki 34 BZ 8686 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Yola düşen Oygur, Seyithan D'nin kullandığı 34 UKG 37 plakalı servis otobüsünün altında kalarak, olay yerinde öldü. Oygur'un cesedi, incelemelerin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: A.A. Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah Geride Kalanlara Sabır Versin Cümlemizin Başı Sağolsun

abicim çok üzüldüm ne yazacağımı bilemiyorum Allahtan ailesine sabır kendisinede rahmet dilerim

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş

yakınlarına sabır diliyorum

Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına da sabırlar versin.
Böyle haberleri duymak çok üzücü...

Forumdan Uzaklaştırıldı
murat abiyle motofestte taniştim ilk kez çok sıcak kanlı cok eylenceli biriydi haberi duyunca ilk once inanmak istemedım ama ecel işte çok özlicez seni muratoygur Allah rahmet eylesin.

Murat abiyle motofest festivalinde tanıştım.Beraber kahvaltı etmiştik. Motorunu daha yeni aldığından ve çok memnun olduğundan bahsetmişti.İnanılmaz iyi bir insan olduğuna eminim. Yalova merkeze para çekmeye götürmüştü beni. Sonra borcumuzu ödeyelimde, içimiz rahat olsun diye Hadi gel bi yemek ısmarlıyalım demiştik.Sonra ödersiniz.İstanbulda görüşürüz demişti. Allah rahmet eylesin. İnşallah şimdi borcumuzu dualarımızla ödeyebiliriz. Mekanın cennet olsun. Toprağın bol olsun:(

bu kadar seweni var herkesin duaları onunla allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır versin allahım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabir versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar