münasebetsizler...

Kask olsa gene eyvallah diyeceğimiz durumlara yaşanıyor.

Geçenlerde ortaköye gittik, saat gece 1 falan. Motoruda köyiçine çekmişiz (Bu kafelerin, barların olduğu sokak)

Dönmek için motorun yanına bir geldik, motorun üstünde bir eleman; sonra yerde oturan ve sırtını motora dayamış başka bir eleman.. Aynı ortamda 2 de hatun..

"Allah muhabbetinizi arttırsın arkadaşlar" dedim..
"Eyvallah, buyrun" dediler..

"Yok" dedim.. "Ama bizim eve gidebilmemiz için şu ufaklığı almam lazım" diye ekledim. Bunlar bir şaşırdı, sonra hiçbirşey olmamış gibi.. Alın tabii dediler. Üstündeki inerken seleyi şöyle bir silme ihtiyacı hissetti. "ok ok, boşver" dedim..

:farao:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
İşte bu ve bunun gibi birçok sebepten dolayı kaskımı asla motorumun üstünde bırakmam. Hep taşırım elimde. Sana da tavsiyemdir, bundan sonra öyle yap. :)

Son düzenleme:
Sinir bozucu bir durum:silent: Aslında yanında diş fırçan olacaktı ve ''Lazımsa al dişlerinide fırçala benimki ile diyecektin'':p:p

Kask olsa gene eyvallah diyeceğimiz durumlara yaşanıyor.

Geçenlerde ortaköye gittik, saat gece 1 falan. Motoruda köyiçine çekmişiz (Bu kafelerin, barların olduğu sokak)

Dönmek için motorun yanına bir geldik, motorun üstünde bir eleman; sonra yerde oturan ve sırtını motora dayamış başka bir eleman.. Aynı ortamda 2 de hatun..

"Allah muhabbetinizi arttırsın arkadaşlar" dedim..
"Eyvallah, buyrun" dediler..

"Yok" dedim.. "Ama bizim eve gidebilmemiz için şu ufaklığı almam lazım" diye ekledim. Bunlar bir şaşırdı, sonra hiçbirşey olmamış gibi.. Alın tabii dediler. Üstündeki inerken seleyi şöyle bir silme ihtiyacı hissetti. "ok ok, boşver" dedim..

:farao:

:queen: yuh, herifler başkasının motosikletiyle piyasa yapıyor, helal olsun, büyük cesaret. :pr:

Yalnız durum cidden sinir bozucu, ben başkasının kaskına, motosikletine izinsiz dokunmazken bile millet ne kadar rahat. Gerekirse kötü olacaksın ama parmak oynattırmayacaksın bu tür konularda. Zaten iki durumda da haksız biz oluyoruz ama en azından malımız sağlam kalarak haksız oluruz.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle zirzoplar çok arkadaşlar..Bırakın kaskı adam üzerimdeki montu çıkartta bir bakayım diyor..Hayatında sukutur ötesinde bir motora binmemiş adam gelmiş bana..abi şu motorla bir tur atayım diyor..istediği makinada Suzuki GSX-R 1000..Öğle dingil zırtapoz adamlar varki..benim yaşa gelene kadar neler görürüsünüz...Aklınız mayışır bazen

ra

abartıp kendini yoruyorsun denemiş kötü niyet arama
ayrıca saç kıran genetik yatkınlıktan kaynaklıdır birşey bulaşmaz kafana
kene ve bitte kalmadı nerdeyse no worries

Kimse manzarayı çakmamış.Bence o adam kaskın kafasına uyup uymadığına bakmış büyük ihtimal uysaydı ordan kaskla birlikte topuklayacaktı.Kaskı kafasına takacak kadar yüzsüzse götürecek kadar da .........dır.

o saygısızlığa rağmen sesini çıkarmamanı tebrik ediyorum ayrıca
o kadar sinirlenmene rağmen arkasından pek söylenmemen bence yapılabilecekl en iyisini yapmışsın..olay büyümeden kapanmış gitmiş boşver..

Büyük terbiyesizlik o an yine de en akıllısını yapmışsın arkadaşım boşver uyma yine de sen zaten o hareketi yapan arkadaşın beyin yaşında bir problem vardır
yahu insan tanımadığı birinin kaskını nasıl alırda takar anlamam zaten o tip sarı kafalardan da nefret ederem ya orası da ayrı bir konu ...

Valla sonuna kadar haklısın bazıları ıcın ne var bunda olabılır dıyen cıkar belkı ama ben baskasının bardagından su bile ıcmem ( Annem de hep bana Uyuz oglak altınpınardan su içmezmıs derdı :p ) kı benım kaskımıda kımseye taktırmam ya sonucta steril olması gereken bısı agız burun kulak sac her sey ıcınde...Haklısın kardesm boyle tıplere gıcık oluyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne kaskımı ne montumu ne motorumu ne eldivenimi ne balaklavamı ne dizliklerimi ne sırtlığımı motosikletle ilgili hiiiçç biişiiiyyiiimimiii paylaşamam ::miiz::
Çok zorda kalmadıkça lazım olmadıkça tabii acil durumlarda istisnalarda mecburen ama onun dışında aslaa :jocolor: Sonuna kadar haklısın arkadaşım denemek istiyosan izin alacaksın bu konu hassas bişidir.. Motosiklet sevgili gibidir ne kendisi ne de aksesuarları paylaşılmaz :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gerçekten yaptığı ayıp neden sormadan takarısın, ehliyet sınavında bone dağıtmışlardı, ama bone mone dinlemem kendi kaskımı getirmiştim. :cat:

sinirlenmekte son derece haklisin. o anda bisey yapmaman iyi olmus aslinda, karsindakinin yaptigi gerzekligi anlayacak kapasitede olmadigi belli, durduk yere basina dert almis olurdun...

insanin sinirini atmak icin yazip paylasmasi da ok.. neyse artik gecmis, cok takilmayip rahatla biraz :)

Cok sinirlenmişsin ama kendini tuttabilmişsin bravo falla..Ben olsam yeni bir tane kask aldırırdım.Şimdi onun kask da bıraktığı bakteriler domestos la temizlesen bile çıkmaz...:cherry:

Bence AGV kaskin darbeye dayaniliklik oranini denemenin tam zamaniymis ama.....

Çok fazla dert edilecek bi konu değil. Sağlık açısından bakarsak olaya evet saçlar riske girebilir. Ama bu kadar dert edersen de stres sahibi olursun. Stres ; baş ağrısı, mide ağrısı, karın ağrısı, mide bulantısı vs vs yapar. Saçların beyazlar ayrıca. :) Boşver öyle tipler çok fazla. :wiinkk:

kask bişey mi?
bir yere gidersin diyelim lokantaya,çıkarken bakarsın ki motorun üzerinde biri oturuyor,anahtar üzerinde olsa bi de tur atacak utanmadan
Pazar günü şarköy yolunda başımıza geldi.

Kaskı kafasına vidalardım...

Sorma...Cafeye gittiğimde hemen karşıma park ediyorum..Arkadaslar ustune bi rakı sofrası kurmayı unutuyolar..Yanlarına gidioz umurlarında değil..N zaman ki anahtarı cıkarıp ''yaylanın'' diyoruz,çark ediyolar...

Böyle bir olaya bu kadar sert bir başlık seçtiğine göre çok titiz bir arkadaşımızsın.Ve bir o kadar yumuşak yüzlü birisinki, adama takma diyememişsin.Bu durumda en iyisi kaskı motorun üzerinde bırakmamak olacaktır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar