MÜJDEE... Mondial Fİyatlarını düşürmüş...

motosiklet yıllar önce zevk işiydi ama şimdi öyle değil ihtiyaç olarakta kullanılıyor.

bu başlığa yazılan cevaplar klasörler dolusu olacak kadar çok konuşulur. konuşarak harcanan enerji ile bir bardak suyu kaynatamayız.
üretmeden tükettiğimiz sürece, toplam ekonomi içinde katma değer üretilmediği sürece, muassır medeniyet seviyesine ulaşmak için düzenlemeler yapılmadığı sürece bir başkasının ekonomik sömürgesi olursunuz.
tek bir şeye ihtiyacımız vardı "çalışmak, daha çok çalışmak."

yakında (gelecek ay) 2008 modeller gelecek. doğal olarak elerdeki motorlar geçen senenin ürünü olacak. bu nedenle stok eritme operasyonu devam ediyor. diğer firmaları da izleyin.

yakında (gelecek ay) 2008 modeller gelecek. doğal olarak elerdeki motorlar geçen senenin ürünü olacak. bu nedenle stok eritme operasyonu devam ediyor. diğer firmaları da izleyin.

nerden biliyosun yeni modellerin gelceğini istikbarat sağlam galiba:)
peki ne tip modeller gelcek bilgin varmı?

bunu yazan adam, bilgisayarı matkapla delen adam
bunu yazan adam metroya kaskla binen, makdonald'ta kaskla dolaşan adam
bunu yazan adam işkembeden sallayıp, sonra zırıl gibi anıran adam
bunu yazan adam fürek medalyonunu boynuna takabilmiş adam (pardon madam)
bunu yazan adam 150 kiloluk çınar gibi gövdesiyle innova alıp, motorun üzerinde koşmak zorunda olan adam
bunu yazan adam innova üzerindeki görüntüsüyle, gişe görevlilerine kriz geçirtip, köprüden beleş geçen adam

dükkana su taşımak için kh 100 aldık. çalıştı, kendini amorti etti ve hala çalışıyor. su taşıyor.
işleri düzeltince de, gittik sıfır activa aldık.
şimdi 2 motor koşturuyor.
hata mı ettik acep?
kafadan yemeyip içmeyip, capon motor almak için kemer mi sıksaydık?
hala onun taksidini mi ödeseydik?

hacı davaro sana akşam kitliycem...şincik işyerinden müsait değilim...:bounce:

yoksa ramzey gibi mondial de batıyor olmasın fiyatları düşürüdüğüne göre:silent:

bunu yazan adam 150 kiloluk çınar gibi gövdesiyle innova alıp, motorun üzerinde koşmak zorunda olan adam
bunu yazan adam innova üzerindeki görüntüsüyle, gişe görevlilerine kriz geçirtip, köprüden beleş geçen adam

baba alemsin yaa yeminle gülmekten yerlebir ettin beni...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: allah iyiliğini versin emi tam bi mete_handro özeti yazı...:flower:

Mondial alacaklara ya da düşünenlere kesinlikle almayın dert çekmek istemiyorsanız tabi diyorum... 12 Ocak 2007 de bir tane Zat 150 aldım şu an 12.000 km ye yaklaştı. Elim üzerinde sürekli bakımlarını yetkili serviste yaptırıyorum, motoru zorlamadan kullanıyorum ama yinede fiyatları düşmüş bile olsa bu fiyatlara değmez bu motorlar. Ne servisleri sizinle ilgileniyor ne de dediğinizi dinleyip çare bulmaya çalışıyorlar. Garanti kapsamına hiçbir parçasını sokmuyorlar.:farao: İşlerine geldiği gibi herşey. Nazilliye kadar tlf lar açtım konuşmadığım yetkili kalmadı. 4300 km de debriyaj balatası tamamen bitti (2000 km lerde vuruntu vb. sorunları yapmaya başladı zaten). 4900 Km de arka fren bitti. V kayış deseniz 3500 km de bir değişecek en geç. Yoksa her an kopma ihtimali var! Benim bu motoru aldığımda Suzuki Bandit 650 GSF vardı ve günlük işe gidip gelmelerimde kullanmıyordum o yüzden bunu aldım. Keşke Honda cbf 150 alsaymışım ya da ybr. Çok pişman oldum ama iş işten geçti. :pr: Demek istediğim Mondial'in fiyatı ucuz gibi görünsede zırt pırt sorun çıkarmasıyla diğer motorlarla arasında ki maaliyet farkını hızla kapatıyor:)

Herkese dertsiz sürüşler.

kankacım matkap olayında bir ip sistemiyle tutacak yer yaparken elim kaydı delindi...elimden kaçırdım matkabı..olay budur...abartmamakda fayda vardır...

mizansen güzeldi ama kbul et...ben öyle aldım verdim ben seni yendim yapmam...motor alınca hafızalar kazırım...örn.sen..:p

işkembeden sallama değil...site modu KOMTAN ın ağzına güvenerek iddiaya girmiştim..olay budur...ki KOMTAN ilk HYOSUNG sahiplerinden biridir...sözüne kandım...

bu işde senin yüzünden çıktı...başıma sen sardın bu belayı...

ayıp ayıp insanların fiziksel zzaflarıyla dalga geçilmez utanmıyonmu...öğretmedilermi sana terbiye adabı...

köprüden beleş geçerim doğru...ama köprü görevlilerine kriz geçirtmek tam uydurmasyon he...ogsden tüyersin efendice...hem sana giren çıkan ne...sen benzin alırken devlete zaten %70 vergini veriyon...ben vermiyom vermem...

dükkana su taşımak için kh 100 aldık. çalıştı, kendini amorti etti ve hala çalışıyor. su taşıyor.

hata...mondı hata...sende hatasın...:p
işleri düzeltince de, gittik sıfır activa aldık.
şimdi 2 motor koşturuyor.
hata mı ettik acep?
kafadan yemeyip içmeyip, capon motor almak için kemer mi sıksaydık?
hala onun taksidini mi ödeseydik?

aldınmı cevaplarını Tekirdağ ayusu........

boşver mondiali çini mini al sana sahibinden temiz sadece 6 YTL Yamaha XT600
işte sana link kaçırma:queen::queen:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4224067

ilan sahibi vazgeçerse işte resmi

6ytlsw4.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL

...Gültekin kankama katılıyorum...Mükemmel benzetme yapmış....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ne innovaymış.....Bana harley oldu mübarek.....

Fürekcim sat cbf ni al innova sende rahat et Bizde....:queen::queen::queen:

öyle deme hurda murda adam 6 ytl istemiş. 65 000 km deki motora. üç sıfır unuttu desek 6 000 YTL yapar ben o motora 6000 vermem verenlere karışmam

öyle deme hurda murda adam 6 ytl istemiş. 65 000 km deki motora. üç sıfır unuttu desek 6 000 YTL yapar ben o motora 6000 vermem verenlere karışmam

üzerine 30.000 lira daha koy Gold Wıng al...:p

...Gültekin kankama katılıyorum...Mükemmel benzetme yapmış....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ne innovaymış.....Bana harley oldu mübarek.....

Fürekcim sat cbf ni al innova sende rahat et Bizde....:queen::queen::queen:

bi günde şıracılığı bırak be.....25 şıracı...25 bozacı...:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar