motosiklet yıllar önce zevk işiydi ama şimdi öyle değil ihtiyaç olarakta kullanılıyor.
yakında (gelecek ay) 2008 modeller gelecek. doğal olarak elerdeki motorlar geçen senenin ürünü olacak. bu nedenle stok eritme operasyonu devam ediyor. diğer firmaları da izleyin.
bunu yazan adam, bilgisayarı matkapla delen adam
bunu yazan adam metroya kaskla binen, makdonald'ta kaskla dolaşan adam
bunu yazan adam işkembeden sallayıp, sonra zırıl gibi anıran adam
bunu yazan adam fürek medalyonunu boynuna takabilmiş adam (pardon madam)
bunu yazan adam 150 kiloluk çınar gibi gövdesiyle innova alıp, motorun üzerinde koşmak zorunda olan adam
bunu yazan adam innova üzerindeki görüntüsüyle, gişe görevlilerine kriz geçirtip, köprüden beleş geçen adam
dükkana su taşımak için kh 100 aldık. çalıştı, kendini amorti etti ve hala çalışıyor. su taşıyor.
işleri düzeltince de, gittik sıfır activa aldık.
şimdi 2 motor koşturuyor.
hata mı ettik acep?
kafadan yemeyip içmeyip, capon motor almak için kemer mi sıksaydık?
hala onun taksidini mi ödeseydik?
bunu yazan adam 150 kiloluk çınar gibi gövdesiyle innova alıp, motorun üzerinde koşmak zorunda olan adam
bunu yazan adam innova üzerindeki görüntüsüyle, gişe görevlilerine kriz geçirtip, köprüden beleş geçen adam
Üstüne biraz daha ekle, git japon al...
Üstüne biraz daha ekle, git japon al...
kankacım matkap olayında bir ip sistemiyle tutacak yer yaparken elim kaydı delindi...elimden kaçırdım matkabı..olay budur...abartmamakda fayda vardır...
mizansen güzeldi ama kbul et...ben öyle aldım verdim ben seni yendim yapmam...motor alınca hafızalar kazırım...örn.sen..
işkembeden sallama değil...site modu KOMTAN ın ağzına güvenerek iddiaya girmiştim..olay budur...ki KOMTAN ilk HYOSUNG sahiplerinden biridir...sözüne kandım...
bu işde senin yüzünden çıktı...başıma sen sardın bu belayı...
ayıp ayıp insanların fiziksel zzaflarıyla dalga geçilmez utanmıyonmu...öğretmedilermi sana terbiye adabı...
köprüden beleş geçerim doğru...ama köprü görevlilerine kriz geçirtmek tam uydurmasyon he...ogsden tüyersin efendice...hem sana giren çıkan ne...sen benzin alırken devlete zaten %70 vergini veriyon...ben vermiyom vermem...
dükkana su taşımak için kh 100 aldık. çalıştı, kendini amorti etti ve hala çalışıyor. su taşıyor.
hata...mondı hata...sende hatasın...
işleri düzeltince de, gittik sıfır activa aldık.
şimdi 2 motor koşturuyor.
hata mı ettik acep?
kafadan yemeyip içmeyip, capon motor almak için kemer mi sıksaydık?
hala onun taksidini mi ödeseydik?
öyle deme hurda murda adam 6 ytl istemiş. 65 000 km deki motora. üç sıfır unuttu desek 6 000 YTL yapar ben o motora 6000 vermem verenlere karışmam
...Gültekin kankama katılıyorum...Mükemmel benzetme yapmış....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Ne innovaymış.....Bana harley oldu mübarek.....
Fürekcim sat cbf ni al innova sende rahat et Bizde....:queen::queen::queen: