Müjde Gaziantep'deki Motor Yasagi Kalkti

evet bu gün yasak olan caddelerden birine girdim. Gerçekten tabelaları kaldırmışlardı. Ama yinede kasksız kullanan çok kişi gördüm:farao:Umarım bu yasak tekrar gelmez.

oh oh çokk iyii artıkkk G.Antep'e geldiğimizde caddelerde rahat rahat lastik yakabiliriz dimi aydemir abii

şaka bi yana çok sevindim hayırlı uğurlu olsunn motorcunun yoları kısıtlanamazz

hadi hayırlı olsun.. artık şöyle bir toplanıp çatlatma gösterisi yaparsınız..:cherry:

Hani Gaziantep in kurtuluşu vardı ya Gaziantep'in Asıl kurtuluşu bu olsa gerek kurtuluş bayramında bile böyle sevinmemiştim:) Bende bu uygulamaya karşılık ehliyetimi derhal almassam ne olayım:) tebrikleriniz için teşekkürler.

Gaziantep İl Temsilcisi
oh oh çokk iyii artıkkk G.Antep'e geldiğimizde caddelerde rahat rahat lastik yakabiliriz dimi aydemir abii

şaka bi yana çok sevindim hayırlı uğurlu olsunn motorcunun yoları kısıtlanamazz

lastikde yakariz caddelerde konvoy lada dolaşiriz trafık polısıne bakıp gülede biliriz....:queen::queen:

at arabası, kamyon, otobüs yada satıcı giremez tabelalarını biliyordum da.. motosikletin yasaklandığı sokaklar olduğunu hiç duymamıştım... trafik problemini aşmanın yolu motosiklete heveslendirip teşvik etmek olmalı... gereksiz (gereksiz demek biraz hafif kaldı ama) bir yasak ..

gaziantepe geçmiş olsun, aydına gözünüz aydın diyelim...:mrgreen:

Motosikleti
Dl650vstorm
artık rahat rahat gezersiniz şehreküstü,balıklı, kozanlı,oohh hem imam usta yada gidemedikten sonra napiim motosikleti deeeemi ağam ...tüm hemşerilerime selamlar.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
nihayet
ben bile bir oh çektim
o kadar çok konuşulması işe yaradı demek
bundan sonra örümcek akıllıların sizden uzak durmaları dileğiyle...

oğlum olacağını öğrendiğimde en son bu kadar sevinmiştim
yasak olan caddede park ettiğim için günboyu gözüm motordaydı
valla süpper emici bir haber
:rendeer:

kanka cengizzz adanada nerde motor yasağı var olmm ben her yere girip çıkıyommm:)

ohhhhhhhhhh :) be :) kardeşlerim sonunda gözünüz aydın :) sizi sewiyoruz :)

evet arkadaşlar bu vesile ile anteplilerin motor merakını, neden çıldırıp motorlarına modifiye yaptıklarını, neden küba vs. Motor fabrikaları açtığını idrak etmiş bulunuyorum.

Hangi cagda yasiyoruz ya
su yasaga bak devlet vergileri aliyo motor binmeyin diyo vay anasina be...
Kanaatimce devlete vergi yetmiyo ne edelim ne edelim derken antep geliyo aklina su motorlulari da salalim merkeze de yaptigimiz benzin zammini daha fazla kullanip daha cok gezsinler bizim de cebimiz para gorsun saka bi yana hayirli olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar