müjde arkadaşlar gdr kaskımız tescil edildi..:))

arkadaşlar bi senedir severek kullandıgım GDR kaskıma çok kulup takıldı ama az önce memati abimizin saglamlıgını tescilledigi kaskımın yeri daha başka benim için ..:queen: :queen:

kurtlar vadisini izleseydin anlardın..gelişine çaktı bişe olmadı ( mematinin vurmasınına rağmen)

blt_59 nerden geldi bunu topic olarak açmak :):mrgreen::p:cherry::cat::wiinkk:

Pizzacının taktığı kaskı söylüyosun dimi..
Aynı şeyi babamda söyledi kask sağlammış diye..

yerde activada çalışıo garibim onada üzüldüm bide paketteki pizzalara...:mrgreen:

Bende izledim dedim kesin şimdi bir topic açılır diye :cherry:

bence memati bütün motorculardan özür dilesin :) durdurup kaskını izlese memleket meselesi için pizzacı arkadaş kaskını seve seve verirdi.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence memati bütün motorculardan özür dilesin :) durdurup kaskını izlese memleket meselesi için pizzacı arkadaş kaskını seve seve verirdi.

Yok artık ya zeytin dalı uzatsaydı bide öpüşüp helallik isteseydi.:p

Abartmayın abi dizi işte, her filmdeki kadar burdada abartı atraksion var.:mrgreen:

ya o arkadaş M.T den olsaydı(zeki akıllı pratik zekalı) :) :) :) kafayı eğip aynı hızla kafadan çarpsaydı mematiye... :) ama neyseki msj yerindeydi ; BAK İYİKİ TAKMIŞSIN KASKINI....

Son düzenleme:
gdr satıslarında patlama yasanır.bende kask bakıyordum gdr mı alsam acaba.o sopayı yedıkten sonra bısey olmadı yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar