Merhaba arkadaşlar 10x16 ebatında plaka aldım mühürsüz ama geri gönderip mühürleteceğim.Orjina plakam kırıldı iş younluğundan emniyete gidemiyorum .Bu mühürlü olunca sıkıntı olur mu?
Sahte plakaya gerçek mührü kim vuracak?
Mühürlü ya da mühürsüz, app plaka yasak. Denk gelirse işlem yapılır.
Ama 10a16 dan büüyk yaptıcağım birtane de 12x18 mühürlü özel bi fontsuz yine de sıkıntı olacak mı?
Kanunun hükmünü icra arkadaşlar onun adı. Sana zarar vermek isteyen kelimesi hoş durmamış. Plakanın nasıl olacağı harf karakterleri ve standardı, kimin plaka basabileceği, mühür vurma yetkisinin kimde olduğu ve bunlara aykırı davranışta bulunanların nasıl ceza alacağı kanunda var.Ayrıca plaka resmi evraktır. Bu bağlamda hakkınızda adli yönden resmi evrakta sahtecilik suçundan işlem de yapılabilir.Polis birilerine zarar vermek için değil diğerlerinin hakkını korumak için ceza yazar. Yolda drift yapan adam ceza yiyorsa yaptığının yanlış olduğundandır. Düzgün drift yapamıyor yada ulan bak ben sana nasıl zarar verecem diye bir anlayıştan değil. Ha keza kanunla belirlenmiş bir standart var ve sen dışına çıkmışsan sana yazılan ceza dosdoğru plaka takanların hakkını korumak içindir. Sana zarar vermek için değil.
Dostum dürüstçe söyle plakamı küçültücem diye niye motora arkadan çarptılar plakamı kırdılar diyosun ki ? Plakayı kıracak kadar büyük bir çarpışma olsaydı buraya kaza geçirdim diye konu açardın.orjinal stopalr ve plakalık aşırı kaba görünüyor. Uğ uzun bişey
Plakaya 5 Allen somun atmışsın, birak ta kırılsın artık.
yok ondna değil arkadan 200 ns girddi plakaya içine göçtü
Kırılma noktalarına dikkat edersen ne demek istediğimi anlayacaksın.
http://i.hizliresim.com/PQA7yO.jpg
orjinal şeyler öyleydi ne kullanmalıyım?