Mühürlü app plaka

Merhaba arkadaşlar 10x16 ebatında plaka aldım mühürsüz ama geri gönderip mühürleteceğim.Orjina plakam kırıldı iş younluğundan emniyete gidemiyorum .Bu mühürlü olunca sıkıntı olur mu?

Super Moderator
Mühürlü ya da mühürsüz, app plaka yasak. Denk gelirse işlem yapılır.

Öyle birşey yok, şaka mı yapıyorsun :) Madem satıldığını biliyrosun, mühürlü bir tane alıp tak motoruna geç, plakan açıkça gözükdükten sonra polis birşey demiyor fakat YASAL DEĞİL. Bunu bil, ayrıca plakayı göndereyim mühür bassın yollasınlar, böyle birşey de abesle iştigal bir durum :)

SADECE ORJİNAL plakanı kırık haliyle emniyete götürüp ufak bir meblağ karşılığında yenisini ORJİNAL EBATLARDA alabilmen mümkün.

Şunu unutma, polisler açıkça harfleri okunabilen app plakalara müsamma gösterselerde, "bu ufak plaka, mühürlü olsun olmasın tüm araçlar için kesinlikle yasaktır"

Katlanır plakalık ile bile motoru bağlıyolar o mühürle 3 günlük memuru bile Kandıramazsınız.Size zarar vermek isteyecek memura boş kağıt imzalayıp vermiş gibi olduğunuzu unutmayın öyle bi plaka takınca...

orjinal stopalr ve plakalık aşırı kaba görünüyor. Uğ uzun bişey

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanunun hükmünü icra arkadaşlar onun adı. Sana zarar vermek isteyen kelimesi hoş durmamış. Plakanın nasıl olacağı harf karakterleri ve standardı, kimin plaka basabileceği, mühür vurma yetkisinin kimde olduğu ve bunlara aykırı davranışta bulunanların nasıl ceza alacağı kanunda var.Ayrıca plaka resmi evraktır. Bu bağlamda hakkınızda adli yönden resmi evrakta sahtecilik suçundan işlem de yapılabilir.Polis birilerine zarar vermek için değil diğerlerinin hakkını korumak için ceza yazar. Yolda drift yapan adam ceza yiyorsa yaptığının yanlış olduğundandır. Düzgün drift yapamıyor yada ulan bak ben sana nasıl zarar verecem diye bir anlayıştan değil. Ha keza kanunla belirlenmiş bir standart var ve sen dışına çıkmışsan sana yazılan ceza dosdoğru plaka takanların hakkını korumak içindir. Sana zarar vermek için değil.

Kanunun hükmünü icra arkadaşlar onun adı. Sana zarar vermek isteyen kelimesi hoş durmamış. Plakanın nasıl olacağı harf karakterleri ve standardı, kimin plaka basabileceği, mühür vurma yetkisinin kimde olduğu ve bunlara aykırı davranışta bulunanların nasıl ceza alacağı kanunda var.Ayrıca plaka resmi evraktır. Bu bağlamda hakkınızda adli yönden resmi evrakta sahtecilik suçundan işlem de yapılabilir.Polis birilerine zarar vermek için değil diğerlerinin hakkını korumak için ceza yazar. Yolda drift yapan adam ceza yiyorsa yaptığının yanlış olduğundandır. Düzgün drift yapamıyor yada ulan bak ben sana nasıl zarar verecem diye bir anlayıştan değil. Ha keza kanunla belirlenmiş bir standart var ve sen dışına çıkmışsan sana yazılan ceza dosdoğru plaka takanların hakkını korumak içindir. Sana zarar vermek için değil.

zarar vermek isteyen.Arkadaşa kıl oldu polis, hereşyi tamdı.Ama arabada sağlık çantasında basit bişey eksik diye ceza yazdı.Yani yazcam diyen polis en abuk subuk şeyden yazabiior

orjinal stopalr ve plakalık aşırı kaba görünüyor. Uğ uzun bişey
Dostum dürüstçe söyle plakamı küçültücem diye niye motora arkadan çarptılar plakamı kırdılar diyosun ki ? Plakayı kıracak kadar büyük bir çarpışma olsaydı buraya kaza geçirdim diye konu açardın.

nEab95.jpg

vZlaAm.jpg

1N3paY.jpg

al sana kırık plaka daha kötü durumdaydı çekiç ile düzelttim.İnsanları yargılamadna önce tanıyın.

Super Moderator
Plakaya 5 Allen somun atmışsın, birak ta kırılsın artık.

Plakayı söküp emniyete gidin. yANLIŞ Hatırlamıyorsam 24TL fiyatı vardı tek plakanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar