muhteşem resimler

arkadaşlar,motorsevdası ve doğa diye buna derler herhalde:)
gsxr-pro arkadaşım resimleri gönderip topik açmamı istedi,bendde bu hoş resimleri sizlerle paylaşmak istedim.gerçekten çok hoş manzaralar:cat:

baktım ki r1 olan resim yok,iki manzara resmi de benden olsun istedim:cherry:

Hay Erbil'im ellerine sağlık kendi motorunuda sıkıştırmışsın araya.Pc'ye indirmek serbest arkadaşlar:)

GKN

güzel
suzilerin resimlerini bikepics ten sürekli takip ettiğim için bi çoğunu biliyorum..
ama gerçekten gözümüz gönlümüz açıldı pazar pazar:cat:

Çok güzel resimler:cat:
Bu arada bende Bergamalıyım senin R1 çok hoşuma gidiyo bir gün karşılaşırsak yakından görmeyi çok isterim.Tabi önce bergamaya gitmem lazım...:pale:İnşallah seneye yaza

Resimler güzel... Sultan ahmet manzaralı 1000RR bana birini hatırlattı..... ama söylemiyim....:pale:

Çok güzel resimler:cat:
Bu arada bende Bergamalıyım senin R1 çok hoşuma gidiyo bir gün karşılaşırsak yakından görmeyi çok isterim.Tabi önce bergamaya gitmem lazım...:pale:İnşallah seneye yaza
ben sürekli her fırsatta bergamadayım.çok güzel dostlarım war orda.
umarım karşılaşır ve tanışırız:wiinkk:
bu arada kendi motorunun hoş manzara eşliğinde fotosu olan varsa ekleyebilir
büyük bir zewkle izleyelim fotoları.
değişik ve hoş bir topik olsun:cat:

erbil senin motosikletin resminde manzara göremedim sıradan bi resim yanii :(

kardeşş resimlerden birinde kemalin motorunu görünce içim bi kötü olduu neyse kemal kardeşimize tekrar tekrar geçmiş olsun diyerekten paylaşımın için saolll çok güzel resimler sarı siyah gsxr fotosuna bayıldımmm

Vallah Canim Cekti Su Ehliyeti Aliyim Bende Cikicam Uzun Yola İŞallah Kazasi Belasiz

bazı fotoğraflar gerçekten güzel fakat aralarında resim göremiyorum. başlıkta bir yanlışlık olmuş sanırım.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bazı fotoğraflar gerçekten güzel fakat aralarında resim göremiyorum. başlıkta bir yanlışlık olmuş sanırım.

Boşverin, bazılarımız da cümleye büyük harf ile başlanması gerektiğini bilmiyor, olur o kadar.:cherry:

İnş hocam birgün görüşürüz.Orda akrabalarımlar oturuyo o yüzden tanıdığım birkaç kişi var ss olan belki sende tanıyosundur.inş tanışırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar