- Konu Yazar
ARkadaşlar fotoları yüklemek anca bu akşama kısmet oldu...Geçen pazar 4 arkadaş İzniğe akalım dedik...bu kadar harika bir gezi olacağını tahmin edemedik...nedeni güzergahın farklı olması...farklı mekanlar ve İznik tarihi yerlerini gezmemiz...ayrıca güneşin batışına kadar İznikteydik...
Güzergahımız Altınovadan İzniğe geçiş...akşam karanlığında dağ yolunu bırakıp orhangaziden dönüş...

Karamürselden İrfanın öğrettiği yoldan gitmek istedim ama Altınovayıda ben tesadüfen Uşak yolunda keşfettim...sonucta aynı yere çıkıyor...(İrfanıda aramadım adam işi gücü bırakıp evsahipliği yapıcam diye kendini parçalıyor günlük hayatını bozmak istemedim...)
Katılımcı arkadaşlar bir kişi hariç forumdan tanıdığınız arkadaşlar...onları tanıtayım öncelikle...
Newceri..Hamdi..Kobi..minik esnaf..Çekmeköy..
Babaçi..Coşkun...Güvenlik Görevlisi..Bekhcı....Ümraniye
Mükerrem..Çevik Kuvvetde eğitmen..profesyonel boks ve güreş hakemi..Ümraniye
bendeniz metehandro..şahıs koruma makam şoferi...Serengeti
fotoğraflar yine tersten başlıyor...teknik olarak buna engel olamıyorum...sondan itibaren başa doğru bakarsınız artık...önce bir kaç makara video...
lütfen ilk karelerin üzerine tıklayınız...bayağı makara videolar var...
video......

.....
fotolar başlasın...
Güzergahımız Altınovadan İzniğe geçiş...akşam karanlığında dağ yolunu bırakıp orhangaziden dönüş...

Karamürselden İrfanın öğrettiği yoldan gitmek istedim ama Altınovayıda ben tesadüfen Uşak yolunda keşfettim...sonucta aynı yere çıkıyor...(İrfanıda aramadım adam işi gücü bırakıp evsahipliği yapıcam diye kendini parçalıyor günlük hayatını bozmak istemedim...)
Katılımcı arkadaşlar bir kişi hariç forumdan tanıdığınız arkadaşlar...onları tanıtayım öncelikle...
Newceri..Hamdi..Kobi..minik esnaf..Çekmeköy..
Babaçi..Coşkun...Güvenlik Görevlisi..Bekhcı....Ümraniye
Mükerrem..Çevik Kuvvetde eğitmen..profesyonel boks ve güreş hakemi..Ümraniye
bendeniz metehandro..şahıs koruma makam şoferi...Serengeti
fotoğraflar yine tersten başlıyor...teknik olarak buna engel olamıyorum...sondan itibaren başa doğru bakarsınız artık...önce bir kaç makara video...
lütfen ilk karelerin üzerine tıklayınız...bayağı makara videolar var...
video......

.....
fotolar başlasın...