[Muğla - MT]

eyvallah forum kurallarını okurken gozden kacmıs demeyecegım... elbet bılıyordum ve sahinbirinci kardesımızın dedıgı gıbı yalnızca aSi_ç0cuq ve bigboy48 yapmıyor bunu... ben de foruma ılk katıldıgımda neler ogrenmek ısterken nıce msjlar okudum...
2.si illegalrider ben burada özel msjlasma konusuna gırerken dıkkat edersenız ki dıger sayfalarda goruluyor özel msjlarımız konusunda arkadasımıza rica eder msn e gelmesını soylerım ki, yine belırttıgım gıbı bknz. diger sayfalar...
3.sü belki taş degıl kaya gibi gelecek belki rumuzumun silinmesine sebebiyet verecektir, velhasıl ben burada limuzin içinde motorlu pasta kesmiyor, ayrıca üstad gruplaşması yapmaya yol açmıyorum...
kimi bahsediyorum çok çok açık ama ben laf attım mı isim verme(zdi)m veriyorum arkadaşlar onu da veriyorum...
şimdiden muğla mt'de daha umutlu günler dileyerek hepinize saygılarımı sunuyorum...
eğer ki bir ahlaksızlığım ya da kalp kırıklığı yapmış oluduğum arkadaş/arkadaşlarım varsa hepsinden tek tek özür diler daha dikkatli olmamız gerektiğini önemle belirtirim...
sevgi-saygı-DOSTLUK BİZLERLE OLSUN...

Bigboy48 geçmiş olsun.Hep koruma tam koruma

saolasın can abi dediğin gibi tam koruma her zaman

burdan yine tüm muğla mtlilerden özür dilioruz rahatsızlık verdiğimiz içn

ve kuzen ne katılıorum biz gerekeni yaparız yalnız hedef tek biz olmamamız gerektiğini diüsünüorum..saygılar
:) :) :)

aSi_ç0cuq;653923' Alıntı:
eyvallah forum kurallarını okurken gozden kacmıs demeyecegım... elbet bılıyordum ve sahinbirinci kardesımızın dedıgı gıbı yalnızca aSi_ç0cuq ve bigboy48 yapmıyor bunu... ben de foruma ılk katıldıgımda neler ogrenmek ısterken nıce msjlar okudum...
2.si illegalrider ben burada özel msjlasma konusuna gırerken dıkkat edersenız ki dıger sayfalarda goruluyor özel msjlarımız konusunda arkadasımıza rica eder msn e gelmesını soylerım ki, yine belırttıgım gıbı bknz. diger sayfalar...
3.sü belki taş degıl kaya gibi gelecek belki rumuzumun silinmesine sebebiyet verecektir, velhasıl ben burada limuzin içinde motorlu pasta kesmiyor, ayrıca üstad gruplaşması yapmaya yol açmıyorum...
kimi bahsediyorum çok çok açık ama ben laf attım mı isim verme(zdi)m veriyorum arkadaşlar onu da veriyorum...
şimdiden muğla mt'de daha umutlu günler dileyerek hepinize saygılarımı sunuyorum...
eğer ki bir ahlaksızlığım ya da kalp kırıklığı yapmış oluduğum arkadaş/arkadaşlarım varsa hepsinden tek tek özür diler daha dikkatli olmamız gerektiğini önemle belirtirim...
sevgi-saygı-DOSTLUK BİZLERLE OLSUN...

asi çocuk sakın yanlış anlamayın.forum kurallarını hattırlatmak bana kalırsa gereksiz.yada uyarmanın yolu bu şekilde olmamalıdır.zaten yazmıştım önce aynayı kendimize tutalım diye.çünkü konu dışı mesaj atanlar arasında bizde varız.bunun sebebi de şudur.plan program yaparken fazla mesaj sayısı sayfaları arttırıyor aradıklarımız bulmakta zorluk çekiyoruz.

buna çare olarak konu dışında bir bölüm açarız muğla mt dostluk klubu diye orada muhabbee devam ederiz.yada zaten varolan geyik cafe bölümü var oradan yazışabiliriz.

Bigboy48 geçmiş olsun.Hep koruma tam koruma

saolasın can abi dediğin gibi tam koruma her zaman

burdan yine tüm muğla mtlilerden özür dilioruz rahatsızlık verdiğimiz içn

ve kuzen ne katılıorum biz gerekeni yaparız yalnız hedef tek biz olmamamız gerektiğini diüsünüorum..saygılar
:) :) :)

geçmiş olsun bigboy kardeşim.hedef olarak göstermedim sakın yanlış anlamayın:) .ben sebebi ile birlikte yazdım zaten.sadece muhabbet olsun tadında olsun yoksa bu durum beni sadece mt sayfasında aradığımı daha yavaş bulmama neden olduğundan rahatsız ediyor..gereken açıklamayı yaptım zaten bir önceki sayfada.

bunun yanında 28 ve 63. kural ve diğer kuralları ihlal eden kendi attığımız yüzlerce mesaj gösterebilriim.lütfen uyaracaksak ilk önce kendimiz yapmayalım.

Son düzenleme:
gayet hoş buldum millet hepinize teşekkürler ,arkadaşlar acemiliğimin kusuruna bakmayın ama şimdi bu hafta sonu nerde nasıl buluşuyoruz?

eyvallah şahin kardeşim zaten ben yanlış anlamadım senın soylemiş oldugunu dırekt olarak gercekten anladım hatta bıgboy48 ile msn gorustugumuzu aktarıyorum...
juli motor:
ibisaniye bi cevap yazcam forma tek değilsin
aSi_Ç0cuq:
yine de helal olsun şahin bu yapılanın herkesın yaptıgını belırtmıs
aSi_Ç0cuq:
baba onemlı degıl yazma

msn konusulanlar bunlardır... ve şahinim senle bi borcumuz yok ki öyle anlayayım...
neyse dostlar... uyarı uyarıdır önemsemek lazımdır...
herkese bol bilgili muhabbetler...

arkadaşlar motor hakkında bılgı almaya calısıyorum da sizlerden de bır sey kapacagıma ınanıyorum motorun suyu bıldıgım kadarıyla gunluk bakım ıstıyor bu nasıl yapılır ya da gercekten kac gunde bır yapılır???

şahin abi çoksaol biz daha yeni üye olduğumuzdan bunları daha bilemedik yada kendim bilemedim tabiki yanlış yapıoz şahsi sohbetten

sen zaten demişsin ben bişey yazmaya gerek duymuyorum bundan sonra daha dikatli oluruz herneyse bu konuyu daha uzatmamıza gerek yok hepimizin kulağına küpe olsun siz doğrusunu yaptınız:)

tekrardan teşekkür ederiz .....
gereksiz muhabette son....
hafta sonu gezi varmı abi

Son düzenleme:

mes

bir kaç gün girmedim ama geçmiş sayfaları okuyunca yorum yapma gereği duyuyorum.

bu düşüncelere katılmıyorum.çünkü bunları hemen hemen bizim grubumuzda dahil bir çok kişi ihlal ediyor.isterseniz geçmiş sayfaları karıştırabilirsiniz biraz.herkes kendi mesajlarını okusun o bile yeter.buna bende dahil.

forum kuralları bellidir.ama ilk önce aynayı kendimize tutmak zorundayız.geçmiş sayfalara baktığımızda bizde konu dışı yada mt gezileri dışında konuşmalar yapıyoruz.bunun yanında yaptığımız balonlarda anasını satayım ve benzeri cümleler çoğunlukla geçiyor.bu kelimelerde foruma aykırı.bunlar kişilerin birbirini tanımasından kaynaklanann espiriler.birbirmizi ve takip edenleri rahatsız etmeden yapıyoruz.rahatsız olunan bir mesaj yada resim olursa zaten ya mod lar yada kullanıcıya rica ederek bunlar değiştirilebiliyor.alınanda olmuyor.maksat amacından sapmadan görüntü kirliliği yaratmadan planları takip edebilmek.bu sayfanın amacıda bu.bu şekilde izci grupları gibi habire kendimizi uyarmamız gerek.gerektiği yerde sohbet ortamını gerektiği yerde de planlarımızı yapıp devam ediliyor zaten.

şahin birinci ,bu gereksiz yorumu yapmakla Ahmet-Meloş'a nasıl bi saygısızlık yaptığının farkında mısın? Seni kınıyorum:farao:

lütfen arkadaşlar bitsin şu muhabbet sorunu yaaa...
Allah aşkına nedir bu kadar eleştiri.
yapılan hata bende ne şahin ne bigboy ne illegalride ne ne lordskeldan ne bi başkası yeter artık...
yalnızca BENİM yapmış olduğum bi düşüncesizlik ya da ne derseniz deyin bu düşüncesizlik. şuandan itibaren herkesin bu konu hakkında yaptığı yapacağı tüm saygısızlık benim olsun...
ama ki lütfen şu soruna son verelim...
HEPİMİZ ARKADAŞ HEPİMİZ DOSTUZ...
bugün var yarın yokuz...
2tekerle bir oluruz...
dünya bugün altımızda şimdi
belki yarın hepimiz yokoluruz...

Asi çocug ve Bigboy 48 : Arkadaşlar olgun ve anlayışlı yaklaşımınız için çok teşekkür ederiz. Sizler aramıza katıldığınız için mutluyuz kısmetse bu haftasonu tanışıp birbirimizi daha iyi anlayabileceğiz.

Maalesef bazı arkadaşlarımız ise bizi anlayamamışlar. Üzüldük. Geçmişte yapılan hatalar bunları devam ettirmemiz için bir sebeb teşkil etmez. Bu konuyu burada bitiriyoruz ve gelelim haftasonu planlarımıza:

Cumartesi: Saat 11:00 da Köyceğiz Toparlar beldesinde Afife ve Mehmet Omurcalının evinin önünde buluşma.

Fethiye gezisi.

saat 19:00 da Fethiye balık pazarında akşam yemeği.

Pazar: saat 11:00 da Köyceğiz Toparlar beldesinde Afife ve Mehmet Omurcalının evinin önünde buluşma.

Kaunos harabeleri gezisi ve arkasından Köyceğiz kaplıcalarında şifalı bir banyo (mayolarınızı getirmeyi unutmayın )

Akşam üstü Köyceğiz sahilinde çay kahve molası.

Gezimizin kabataslak planı budur. Fethiye de gezilecek yerler hakkında fikirler bekliyoruz.

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

asi cocuq sen neden her konusmanda benide dahil ettin onu anlamış deilim
ben sana sadece bi soru sordum hatırlarsan gruplaşma var demişin neye dayanarak soyledin demiştimde artık bi deegeri kalmadı ...

yaşananlardan dolayı cok uzgunum bu arada sahin arkadaşım bişeyler ifade etmeye calıstı fakat yanlıs anlasıldı galiba ....
yada bizmi yanılıoruz bilemedim..onun demek istedigi forum kurallarını zaten bızlerde bır cok kez ıhlal ettık kımse uymuyor kurallara gbisindendi
hiç bi yere gitmiosun şahin kardeşim burdayız beraberiz ..

Son düzenleme:
bu olmamalıydı işte...:pr: şahin kardeşimiz gitmemeli

ahmet abi bu haftasonu ben yokum gelemıyorum il dışına çıkıyorum bu hafta inşallah sonraki haftalarda tanışmak dileğiyle...:bounce:

illegalrider ben onu yazdığımda konu görünüyordu... kime dediğim belliydi ki... konusu açıldı zaten sonradan

haa seni konuşma içerisinde almamın gayesi gayet açık ki amaç yoktu...
senle veya bir başkasıyla aram açılsın asla istemem zaten yeniyim aranıza girmek benimde hedefimdir.
herkese saygılar hepiniz yürektesiniz...

Son düzenleme:
öncelikle yeter yeter bıarkın bu muhabetleri

ŞAHİN ABİ LÜTFEN BİR YERE GİTME...

senin ne anlattığını herkes çok iyi anladı ama bana laf düşmez ama abi ve ablalarım gelin bu hafta sonunu bu sikıntılı hafta içine inat eğlenim şahin abi sensiz olmaz....saygılarımızla ve anlayışınıza:)

illegalrider...
kardeşim özeline msj attım...
vatanoğlu abem t-shırtler ne zaman elımızde olacak ve bu arada benım t-shırt var mı yok mu?:wiinkk: haftasonu elımızde olacagı haberını aldık ama ben bu haftasonu yokum yane!!! abem yazabılır mısın kardesin için bikaç satır...
HEPİMİZ ARKADAŞ HEPİMİZ DOSTUZ...
bugün var yarın yokuz...
2tekerle bir oluruz...
dünya bugün altımızda şimdi
belki yarın hepimiz yokoluruz...

5/6 Mayıs Gezisi ile ilgili .......................

Herkese İyi akşamlar. Öncelikle incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebebten ötürü gerginlik yaşanmış buna çok üzüldüm:salut: Şimdi hafta sonu için iki ayrı tur yapacağız heralde. Kalmalı gelecek arkadaşlara herhangi bir otel veya apart ayarlama şansımız varmı. bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Herkese teşekkürler.:rendeer: ::tutkuy::

yorgun abi tam anlayamadım geziyinerelere gidilcek ve nezaman akşamlancak onaları bilgilendirirseniz sevinirim fethiyede deniz dibinde pansiyon var çiçek pansıyon onun numarasını bulabilirsem fiyat ve yer öğreneyim

Arkadaşlar,
Cumartesi programı:
11.00 Köyceğizden hareket.
12.00 Kargı veya Katrancı koylarında çay molası
13.00 Fethiye şehir turu, Atamızın Heykelinde foto ve kaya mezarları gezisi
Kayaköy üzerinde Gemile koyuna gidiş. motorla Gemile adasına (namı diğer st. Nicholas adası) gidiş.

dönüşde kayaköyde çay, kahve molası ve kaya köy gezisi.
19.00 Fethiye balık pazarında akşam yemeği.

arkadaşlar bundan sonrasına beraber karar verelim istenirse Fethiyede bigboy un bahsettiği pansiyonda kalınır veya Köyceğize döner orda kalırız.

yorgun abi tam anlayamadım geziyinerelere gidilcek ve nezaman akşamlancak onaları bilgilendirirseniz sevinirim fethiyede deniz dibinde pansiyon var çiçek pansıyon onun numarasını bulabilirsem fiyat ve yer öğreneyim
Ben Fethiyede konaklama yapmak istiyorum o dediğin pansiyonun fiyatını bildirisen belki başka arkadaşlarda kalmak ister. Senden haber bekliyoruz..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar