[Muğla - MT]

bodruma bekleniyorsunuz

Günaydınnnnnn Muğla MT,
Dün akşam melda, ayçe ve mesut, meloş ve ahmet vede badem meldanın evinde toplandık ve güzel bir hafta sonu için program yaptık. 2 ayrı program düşündük, hava iyi olursa; cumartesi hoş geldin kahvesi ardından bodrum şehir turu, otele yerleşme ve akşam yemeği. Pazar günü otelden ayrılış, kahvaltı, yarımada turu ve yaklaşık 16,00 da tekrar buluşma dilekleriyle yola çıkış. 2. program ise ki bunu uygulama ihtimalimiz çok fazla (şu anda bodrum fırtınalı ve bu akşamdan itibaren fırtınayla beraber şiddetli yağış bekleniyor ilgilenenler için yazımın sonunda hava durumunu çok güvenilir olarak veren web sayfası adresi var) hoş geldin kahvesi sohbet, otele yerleşme, akşam yemeği. Pazar günü kahvaltı ve ev eğlenceleri. Kağıt, okey, tavla turnuvaları düzenlenir. Börekleri açmaya başladık bile. Başka isteği olan varmı.
Sizleri heyecanla bekliyoruz.

Meloş, Ahmet vede Badem ::hosgeldi

http://www.weather.com/outlook/trav...kend/TUXX0056?from=dayDetails_topnav_business

vatanoğluuuuu......... kızı getiriyormusunuz? bilgi verirsen sevinirim, oteli ona göre ayırtacağım zira!

yaw ömer abi xeyna çıkardı kılıçları valla ben bilmem bende sana güvendim delidir bu ömer abi demiştim.yağmur çamur gideriz molalarda ıslata ıslata varırız

yapmayın arkadaşlar biz herşekilde varız .ancak kesin olan birşey varkı motorlarla gidemiyeceğiz:pr: .motorlarla şöyle bir yarımada turu yapmadanda bu normal bir ev gezmesi olacak.ama diyorsanızki nasıl olursa olsun tamam ozaman biz hazırız.:cat:

arabalarla gidilecekse biz karavanla gidiyoruz.bizim için oda gerekmiyor

Son düzenleme:
bu deneme olur vatanoğlu, sonuçta muğla il sınırlarında geze geze her yeri bitirip başa döneceğiz nasıl olsa, o zaman motor turu yaparsınız diyordum :):cat:

yapmayın arkadaşlar biz herşekilde varız .ancak kesin olan birşey varkı motorlarla gidemiyeceğiz:pr: .motorlarla şöyle bir yarımada turu yapmadanda bu normal bir ev gezmesi olacak.ama diyorsanızki nasıl olursa olsun tamam ozaman biz hazırız.:cat:

arabalarla gidilecekse biz karavanla gidiyoruz.bizim için oda gerekmiyor

ömer karavanda donmayacakmısınız? geceler hala karavanda yatıllmayacak kadar soğuk gibime geliyor çünkü. ve karavanla geldiğinz takdirde kız geliyormu, durmadan soruyorum kızı, :) kızım sorduruyor.

Son düzenleme:
xeyna,kızı kesin getirmiyoruz,çünkü hala çok iyi değil.karavana gelince bizim en mutlu oldugumuz yer karavan.daha önce biz -5 de bile yattık

mes

vatanoğlu şimdi kesin geliyorsun değil mi? seni Bodrum girişinde karsılayacağız:rendeer: :queen:

kesin katılımcılar olarak
mehmet omurcali ve afife teyze,vatanoğlu ve eşi,ben kaldık.yarın görüşmek dilekleriyle.hava açık yarın ve ben uygun olduğum sürece motorumla geliyorum:wiinkk:

şu anda burada garip bir fırtına var hava kıyamet gibi.sarı bulut kümeleri puslu bir güneş ve rüzgar

Son durum: Gece boyu süren, ciddi bir fırtınanın ardından, sabaha karşı başlayan yağmurla birlikte hava oldukça yumuşadı, rüzgar dindi. yağmur ara ara hızlanarak devam ediyor ama bulutlar yükseliyor gibi. (kendimi hava durumu sunucusu gibi hissettim)
gelin arkadaşlar, hiç bir şey yapamasak bile, denize karşı bir yerlerde oturur biz yine Muğla MT olmanın keyfini yaşarız. :rendeer:

mes

Sizleri bekliyoruz, aman dikkatli gelin. Sevgiler.:rendeer:

değerli HALİKARNAS MOTORCULARI hava durumundaki olumsuzluklar nedeniyle yeterli katılımı sağlayamadığımızdan dolayı bu hafta siz dostalarımızla birlikte olamıyoruz:pr: .ama öyle alışmışızki bu hafta görüşemiyeceğimiz için burnumun direği sızlıyor:salut:

değerli HALİKARNAS MOTORCULARI hava durumundaki olumsuzluklar nedeniyle yeterli katılımı sağlayamadığımızdan dolayı bu hafta siz dostalarımızla birlikte olamıyoruz:pr: .ama öyle alışmışızki bu hafta görüşemiyeceğimiz için burnumun direği sızlıyor:salut:

sorma vatanoğlu, bizlerde üzüldük :salut: ama haklısın, hava şartları. :pr: neyse iki hafta sonra nisan geliyor, artık havalar da toparlar epeyce (ne hainim yaa, tüm kış boyu gezdik durduk, hala havalardan şikayet ediyorum) ama bodrum gezisi unutulmadı, emin olun, ne zaman isterseniz, kapılarımız açık, bu da böyle biline :):cat:

üzüldük

::uzgunum: sevgili muğla mt;
sizlerle yeni tanışmamıza rağmen bu hafta sonu görüşemiyeceğimize üzüldük. geçen hafta sonu bizim için çok keyifli geçmiş idi. ve bundan sonra hep beraber pek çok keyifli geziler yapacağız. sizler bizi çağırmasanız bile biz halikarnaslılar bodrumdan kalkıp marmarise geleceğiz. gezmek bahane maksat sizlerle beraber olmak.
bu hafta sonu hem gelmenizi çok istedik, bir yandanda kötü hava şartlarından dolayı yapacağınız yolculuk açısından endişeliydik. yolda yaşanacak en ufak bir sorun hepimizi çok üzerdi. pazartesinden itibaren havalar düzeliyor, en kısa zamanda önce bodrumda sonra tekrar marmarisde görüşme dileğiyle.

sevgiyle kalın,
meloş, ahmet, vede badem ::friends:

bizde katılamadığımız için çok üzgünüz.hava durumlarıda pek ii değil ve ne yazıkki diğer mt li arkadaşlarımızında iş konusunda yoğun olması neden oldu.::crying:: ::crying:: ::kalbim::

artık haftaya yine tam tayfa oluruz umarım
daha önümüzde kocaaaaa bir yaz var :mrgreen:
en yakın zamanda görüşmek umuduyla :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar