[Muğla - MT]

slm ben köyceğizden TUTKU TUTKU MOTOR HONDA YETKİLİ SERVİSİNİN SAHİBİNİN OĞLUYUM yollunuz buralardan geçiyorsa uğrayıp bi cayımızı içmenizi beklerim motorsiklet hakkında her türlü yardımda bulunuruz. yerimimiz CENNET KÖYCEĞİZ YENİ SANAYİ SİTESİ B BLOK NO:17 HONDA YETKİLİ SERVİSİ'DİR. :)

hehe tutku naber ben kortay gçengün babana takılmıştım abi sen nie yoksun bizim forumda die baskı yaptı galiba sana üye olman için :D yurdal ustama selamlar çayını içmeye gelmezmiyiz hic glrzz tabi (şaka bi yana buraların en ii motor ustasıdır yurdal ustam bnm motorun servisi die demiom ama sözne güvenim sonzsuzdur)...

ben şu an sedir adası yolundaki cınar muğla evlerindeyim (çnar rest) bzim grup nerelerde bilmiorum zaten burdaki arkadaşım brakmıo yarın sabah kaçta nerde buluşuyoruz???...

ehehe yurdal abi bastırmadı ben bastırdım:queen: illegal daha belli değil ben sana ulaşırım

Arkadaşlar ben istanbuldan yazıyorum, allah kısmet ederse yakın zamanda otaraflara gelicem bir acı kahvenizi içmek nasip olur.

İllegalrider saol arkadaşım eminimki cok güzel yerlerdir. Gerci benim için istanbul dışı olan her yer güzel geliyor. Ama özellikle muğlayı cok merak ediyorum. Hiç kısmet olmadı inş bu sezon orayıda görmek istiyorum. İlgin ve davetin için saol bir gün seninde istanbul a yolun düşerse bende beklerim. Belkide sen bir daha buralardan gidemezsin:):rendeer:

anka kardeş profilime dikkat edersen ben zaten doğma büyüme istanbulluyum :cat: :cat: o yüzden dedimya buraya gelen bi daha gidemiyor die bizde tatil amaçlı gelıoduk ama bi geldik bi daha ayrılamadık ev yaptık yerleştik:queen: :queen: ...gelrsen bekelrz:rendeer:

yarın 9:30 da marmaris tansaştayım grşmek üzere arkadaşlar....

Son düzenleme:
anka kapımız herkese açıktır herzaman bekleriz
tutkumotor aramıza hoşgeldin seni de ortacaya yolun düşerse beklerim
tanışmak görüşmek dileğiyle

Süper Moderatör (BBRR)
resimleri ilk getiren başlığı gezilere açsın ..lütfen resim eklemeden önce resimleri 640x480 ebadına getirin
..eğer resimler bu ölçülerden büyük olursa sayfa açılmasında sorun oluyo . Şahin anladın dimi :p

Son düzenleme:
gelmeyenlere yok :p
can abim keşke sende olsaydın
neyse hemen ispiyonlayım haftaya kısmetse bodrum
ben demedim valla :wiinkk:

Lord haftaya kısmetse İzmir sonraki hafta İstanbul da fuar , bi sonraki haftaya inşallah.

mes

selam muğla mt...biz de az önce Bodrum'a vardık.Haber vereyim dedim.Herşey yolunda.Çok güzel bir hafta sonu daha yaşadık .Bütün arkadaşlarımıza çoooook teşekkürler ediyoruz...Mes ve Ayçe :queen:

bodrum tayfası sizinle olmak çok güzel
daha nice gezilere yalnız bende bugün acayip şansızlık vardı
daha eve varmadan yine önüme araba çıktı zor kurtardım
çanta açıldı falan şu an hertarafım da ağrıyor
ama gerçekten herşeye rağmen çok güzeldi
herkese teşekkürler ama fotoları isterük

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar