[Muğla - MT]

mes

Bodrum'dan arabayla iki kişi daha katılıyor haber vereyim dedim.Benim arkadaşlarım... karı koca çok şeker iki insan:queen: Gitgide sayımız artıyor.Haydi hayırlısı:queen:

arkadaşlar beni bir zahmet plandan silin.katılabilirsem katılacağım.mesut abi siz direkt olarak marmarise geçin ben can abi ile selim i yönlendireceğim.
köyceğize gelir gelmaz ummadığım bir haber aldım.gelemezsem size ii eğlenceler

şahin kardeş umarım kötü bi haber değildir
bizi merakta birakma haa
yarın bende süpriz yapabilirim ona göre :cherry:

mes

hayırlı işler Muğla mt dökülüyor.Umarım kötü birşey yoktur.Herşeyin hayırlısı:pale:

allah rızası için biri liste yapsın....son durum nedir? Kim geliyo,kim kalıyor:silent: biz Bodrum dan 4 kişi + Xeyna

Son düzenleme:
Ortaca +1 (Gizli şahıs :p )
Dalaman +1 (Can abi (Banro))
evet sağdan say marmaris tayfasını alalım

mes

lord yarın sat14 00 da sakar inişindeki benzincide şahin ve Vatanoğlu'yla buluşacaktık.Ben o saatte kısmetse orada olacağım.Herkes ona göre ayarlasın kendini:queen:

Sir yes Sir ::asker::
bu arada şahin sonradan katılcak gibi görünüyor
yani güney muğla takımı şu an 2 kişi görünüyor

katılımcı listesini geçen sayfalarda yazmıştım sadece ben gelmeyeceğim ne yazkki kadro tam yani

can abi ile mesut abinin numaralarını birbirleine attım.abilerim siz kendi aranızda haberleşirsiniz.zaten lord ile banro haberleşecektir.

Son düzenleme:
şahin, hayrola kardeşim. umarım ciddi birşey yoktur. ilerleyen zaman içinde aramıza katılmaya çalış, sensiz keyfi olmaz. :rendeer: ışık ve sevgiyle.

Süper Moderatör (BBRR)
son durum nedir..nerde buluşuluyo nereye gidiliyo..ne yapılıyo alooo

yer ayarlanmadı ise ben ucuz yolu bi yer ayarlarım tanıdıklar var

Son düzenleme:
konaklama yerini hodja ayarladı. başka ihtiyacı olan var mı bilmiyorum. 3 çift için birde şahin için ayarlanmıştı, illegalrider, sen geliyormusun?
barış, şu anda gökovada vatanoğlu, mes'leri karşıladı, banro ve lord'u bekliyorlar. birazdan marmarise yola çıkacaklar.
naklen yayınımız devam edecek :bounce:

Tum MUGLA MT grubuna gonulden selam

Arkadaslar hepınızden cok ozur dılıyorum bılıyorsunuz gorevım dolayısıyla cok fazla dısarda oldugumdan dolayı gonlum sızınle kalsada ne yazıkkı cogunlukla sızlere katılamıyorum ve cok uzuluyorum ..... fakat ınanın sızden daha fazla sızınle beraberım en kısa zamanda nerde olursanız bende orada olucam ıyı organızasyonlar ve ıyı gezmeler hepınız kendınıze ıyı bakın ....
NOT : sanmayınkı sızın yanınızda olmayınca motorumdan ayrı kalıyorum bılınkı her fırsatta ıkı tekerın uzerındeyım her buldugum fırsatta İZMİT/ YALOVA/ İSTANBUL/ SAKARYA bolgelerı en son ıkı tekerle zıyaret etme ımkanı buldugum yerler ... bır sure daha oralardayım gorusmek uzere..... TURGAY AKAR

bnm acelem varda son durumu konuşalım cıkıcam brazdan hazırlanıorum...

Son düzenleme:
hodja bir otelde genel müdür, kendi otelinde yer ayarladı, fiyat da uygun geldi herkese. insanlar ulaştılar bile marmarise, yine de sağol. böyle son anda söyleyince olmuyor tabii. başka zaman inşallah. yarın görüşürüz o zaman.

aksam 5 gibi marmaris sedir aadası çınarda olcam ..bu akşam için bi plan varmı bilmiom ama ben şahinden herkesin numarasını aldım aricam artık grşmek üzre...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar