[Muğla - MT]

beynim sulanmış anlaşılan nedir bu şubat saplantısı bende anlmadım ki:silent:

şahin'in olmadığı nasıl da belli. kimsenin geziden bahsettiği yok. :) arkadaşlar c.tesiye bir şey kalmadı. kim geliyor, kim gidiyor, nerde buluşuluyor? vatan oğlu bize nasıl bir karşılama komitesi kuruyor, bilgisi olan var mı?:queen: kırmızı halıya gerek yok, kırmızı mum yeterli vatanoğlu :)

mes

normal şartlarda biz iki kişi olarak dl ile gelioz :)...toplanırsak çok mutlu olurum.Olmazsa canımız sagolsun,biz de turistik bir gezi yapıp dönmüş oluruz.Herşey uyar.Yeter ki motorlu gezi olsun:queen:

Aksilik olmazsa bizde geliyoruz.(Pazar günü çalışıyorum.Öğleye kadar izin alabilirsek geliyoruz.)

heyecanla bekliyoruz.:queen: kim geliyor kim gelmiyor diye sormuyorum çünkü herkes geleceğini söyledi.

mes

vatanoğlu biz cmrtsdn gelioz ona göre...bize bi otel ayarlarsın diil mi?:queen: Bodrum dan sevgiler...Yaşasın Muğla mt :queen: :queen: :queen:

e zaten plan cumartesi akşamından başlayacak şeklinde gelişti mes. bende c.tesi akşam geliyorum :) yandın vatanoğlu. bu arada marmariste sadece vatanoğlu yaşıyor sanırım. :) kimsenin sesi soluğu çıkmıyor, ama olsun, bize yeter. koskoca vatan'ın oğlu :queen: eylemlerimiz devam edecek:cat: :bounce:

mes

xeyna sen nasıl gelicen?Turgut kardeşimiz de gelio mu? Senin beat'ı da bagaja koyun...oralarda lazım olacak.Alışveriş felan:queen: :rendeer:

xeyna sen nasıl gelicen?Turgut kardeşimiz de gelio mu? Senin beat'ı da bagaja koyun...oralarda lazım olacak.Alışveriş felan:queen: :rendeer:

ilahi mes, beat için römork yaptırıyorum :queen: :queen: bu seferlik turgut beni muğladan alacak, römork yapıldıktan sonra işimiz kolaylaşacak:queen: :queen: tavsiye ederim, sende yaptır.:cat:

hadi bakalım nerede bu muğla mt
katılımcıları ben sayayım o zaman.
lord,banro,BBRR (geldimi bilmiyorum şu anda),müsaitolursa ben bora ile konuşurum,nmurataydın,mehmet omurcalı ve eşi,vatanoğlu ve eşi.xeyna mes turgut hoca,ve büyük ihtimalle yeni bir katılımcımız olacak pazar günü sabahtan köyceğizden gelecek BMW lt 1200 ile.

mes abi sen yine bodrumdan çıkarken haber verirsin cumartesi günü.
xeyna ablada adrese teslim gelecek cumartesi akşamı.kalma planını turgut amca otel ayarlasın bize uygunsa xeyna abla konuşur.can abide sabah çıkarken bana haber versin.hepimizgökovadaki aynı kavşakta mesleri bekleriz.benide gelişmelerden mesajla haberdar edin.

mes

ben cumartesi saat kaçta Göğova'da olayım?:rendeer: :queen:

ben saydım 18 kişi kadar olacağız galiba...Bu toplantı rekor olacak:cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar göğova ya kadar gelin yeter.ondan sonrası bizim kapsama alanımızdasınız.

mes

Eyyyy değerli Muğla mt üyeleri,ben normal şartlar altında cmrtsi saat 14.00 allah kısmet ederse Göğova'dayım.:queen:

Eyyyy değerli Muğla mt üyeleri,ben normal şartlar altında cmrtsi saat 14.00 allah kısmet ederse Göğova'dayım.:queen:

o zaman anlaştık bizde banro ile saatlerimizi ayarlarız size göre.hadi abi özletmeyin kendinizi:rendeer:

muhtemel katılımcılar.
banro ve eşi
lordi
vatanoğlu ve eşi
mes ve eşi
BBRR ve eşi
bora
nmurataydın ve betül abla
mehmetomurcali ve eşi
lt1200 ile münür kayacık (yeni katılımcı)
xeyna ve turgut hoca

sanırım 1 artı 1eksi olacaktır liste

Son düzenleme:

mes

her hafta ,bi öncekinden daha iyi oluyor gibi...Bu hafta da sıkı bir toplantı olacağa benziyor.Haydi hayırlısı...:queen:

yaw tam plan nedir ona göre bende
atlarımı hazırlayım
seminer ve düğün işi :pr:
onlara da bakiim

Son düzenleme:
yaw tam plan nedir ona göre bende
atlarımı hazırlayım
seminer ve düğün işi :pr:
onlara da bakiim

bir grup, c.tesi akşamdan marmariste olacak lord'cuğum, bir otel ayarlanacak orda, pazar günü de marmaris tayfası bizi nereye götürürse, bir grupda direk pazar sabahı aramıza katılacak. hadi bakalım, yap planını :)c.tesi'den mi geliyorsun, pazar mı bilelim ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar