[Muğla - MT]

ablacığım tamamdır sağolasın
cumartesi düğünden dolayı erken ayrılırım
pazarda full boşum
gezi planı nasıl olur acep??

mes

Kankalarım biz cmrtsi kısmetse sabah 11 00 gibi Bodrum'dan çıkıcaz.Sanırım 2 saat sonra sakar inişinde şhn'le buluşucaz sonra Marmaris...Orada bizi Vatanoğlu ,belediye bandosu ve dansözler eşliğinde karşılayacak.Şehir merkezinde günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşmanın hemen ardından yemeğe geçicez..........devamı yarın:queen: :queen: :queen:

yaw abi siz yetişkinlerin işi gücü yemek yahu :p
dansöz için bende varım nirde ??:queen:
evet devamını merakla bekliyoruz :cat:
ben en kötü ihtimal emektar düldül'le gelirim artık
popo ağrısını özledim :queen:
naaparsınız rahat batıyor insanoğluna işte ::deliir::

ehehe ben kader ile mehtapı istiyom ömer abi.selim biz planı yaptık kardeşim...saat öğlen 13.15-13.3o civarı köyceğiz kavşakta buluşuyoruz.can abi ile haberleş birlikte çıkın.14.00 civarı gökova kavşakta buluşuruz

anlaşıldı ben biraz daha erken çıkıp anayolda can abi'yi beklerim
sonra köyceğiz kavşağında buluşuruz artık
pazar günü olcek değil mi??
cumartesi düğün var da erken gitcem yine :pale:

Son düzenleme:
Lord bu sefer plan saati cumartesi işlemeye başlayacak.Olmazsa düğünden sonra gelirsin.

Barıs abiyle takılabiliyosunus ne güzel bişi bu :pale:

1. Bu konuya 60 saniye içinde arka arkaya iki mesaj gönderemem. Lütfen 6 saniye sonra tekrar deniyim.

selocanda pazar sabahına kaldı o zaman.muğla mt gece 12 hepimiz nöbetteyiz gibi.ben artık yarın gece girebilrim nete.o zaman pln belli oldu.

biz banrolar ile 13.15 civarı buluşup gökovaya gaz çıp meslerle buluşuyoruz.peki vatanoğlu abi gerisi marmaris tayfasıona ait.

arkadaşlar,marmarise geleceğiniz saati belirtirseniz sevinirim.anlarsınız belediye başkanı,kaymakam,garnizon komutanı falan çok beklemeyi sevmezler.hele dansözler hemen tüyer valla:mrgreen: :p :mrgreen:

abi 15.oo-16.oo arası girmiş oluruz biz.tansaşın önünde olacağıs muhtemelen.

yalnız hemen şunu söyliyeyim önden.şu anda cumartesi günkü köyceğiz deki iş yoğunluğumu .bilmiyorum ben yarın akşam 21.00 dan sonra online olabilceğim.ona göre habe vereyim en kötü ihtimal akşama doğru orada olurum.can abiler ile mesler buluşup marmarise geçerler.tabiki telefonla ben bilgilendiririm hem can abiyi hemdemesut abiyi

Süper Moderatör (BBRR)
ReNe cim bırak oraları gel sana burdan bi iş bulak ..bende fazla motorda var dolaşırız ..

bu arada yeni katılıom varsa ilk sayfaya ekliyelim ..alo Muğla uyuma bu hafta sonu napıyoz ..şahin hemen ekle google earth ı bakak nerde buluşacaz

barış, hoşgeldin. nasıl geçti fuar?

bu hafta sonu marmariste bizi ağırlıyorsunuz :) üstelik konaklamalı.

(bu arada yeni katılımı bilmem ama, ben hala adımı ilk sayfada görmedim, ağlarım bak) :bounce:

mes

Bbrr aramıza hoşgeldin kardeşim.Umarım kalıcı olursun:rendeer: :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
ya ben sizin gibi stabil değilim abi İst fuara gidiyom ordaki dostları görüyom alışveriş yapıyom...:p

tekrar hoşgeldin barış abi iyi geziyorsun valla :wiinkk:
ömer abi dansözleri pazar günüde istiyorum ben arkaya artçı olarak alırım :bounce:
aküyü şarja verdim şarj dinamosuna da bi baktırcam
pazara umarım problem çıkmaz

BBRR aramıza hoşgeldin umarım sitede kalıcı olursun:p (buluşunca fazla dövme beni olurmu)abi bu hafta sonu marmaristeyiz.geçen sayfalarda yazmıştım demekki okumamışsın:p (bu sefer bacaklarımı kıracak)

şaka şaka abi seni çok özledik muğla mt olarak o yüzden topladık mt yi el öpmeye geliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar