[Muğla - MT]

yaw bu aralar da havalalar bir güzel gidiyor ki....acaba atlayıp DL ye bi Marmaris yapsam mı?:queen: :queen: :queen:
hmmm:queen: :queen: :queen: abi yüreğimizi hoplatıyorsun abi 650 ile gelme yaaa ezik oğlanlar grubu gibi kalırız yanında:p ben binemem cıbıra sonra haberin olsun.ben olacağını söyliyeyim barış abi bi tur atayım diyip bir daha gei dönmeyecek senin BMW ise bir comet doğuracak

Motorum, Ben ve Biraz kıç acısı, işte aradığım şey :cherry:
Valla bu aralar havalarda çok güzel gidiyor
Kaçırmamak lazım valla ŞAHİN kardeş sen gidiyoruz de yeter :cat:
Banro fazla yengeç yeme abiciğim sonra kötü olursun
Alet doğal afrodizyak valla çarpar :queen:

biri afrodit dedi:queen: :queen: hani nerede.
valla selim iki gün yağmur diyor meteor.bende de soru işaretleri oldu.sudan çıkmış yengeçe dönmeyelim:bounce: ama yinede hazır ol sen.bir ihtimal yarın aydın yapma ihtimalim var işlerim için bilemiyorum.yarın belli olacak

geldiğimden beri havadurumuna bakıyorum farklı sitelerden.sadece meteorolojinin sitesi yağmurlu gösteriyor...annamadım:silent:

şahin adresi yaz sana duble sultanahmet köftesi ile piyaz göndereyim kargoyla.
abiler böyle oluyor işte...ben o kadar buluşamadığımızdan yakınayım kendimden utanayım ümmet abi bana kargoyla köfte göndereyim diyor:salut: sağolasın ümmet abicim

cumartesi için meteoroloji yağışlı göstersede bir diğer sitede (buradan)cumartesi açık gösteriyor.gezi planı yapacakmıyız??

Son düzenleme:
haftasonuna gelebilecekler parmak kaldırsın plan yapalım...
arkadaşlar ben cmrtesi ve pazar geziye çıkmayı düşünüyorum gelmek isteyen varmı?kimseden bir plan yok selim can abi ve murat abi siz ne düşünüyorsunuz bu hafta...

demekki bu hafta free takılacağım:salut: :salut:

Şahin yağmur yağmazsa pazar günü için plan yapalım.Mesela pazar sabah saat 11 gibi köyceğiz gölü kıyısında çay içer saat 12 gibi nere olursa yola çıkar direksiyon nereye dönerse oraya gideriz. :cat:

yaaa abi kalbimi okudun şimdi.bende özelden attıydım.uyar can abi.barış abi snırım
yok.selimle murat abiyede habe veririz.olmadı marmaris bilem yaparız.gerçi murat abide müsait olmayabilir.bakalım siteye girerse haberleşiriz.yoksa bir tel açaım ben turgay abi ne alemde onuda bilmiyorum???biz yapalım planı bakalım

Planı doğaçlama yapalım.Hava malum büyük planlar yapıp sonra hayal kırıklığına uğramayalım.Yarın olsun bakarız.

herşey uyar can abi bugünden itibaren tatildeyim.büyük patrondan izin aldım biraz gevşetiyorum tempoyu.yarı bakarız artık...sabah kahvaltısını yapıptamı çıkacaksın abi...

murat abi ile selimede cepen mesaj attım hayırlısı bakalım haber gelirse yazarım buraya

Yok sanmıyorum.Poaça ve çay dünyaya bedel. Poaçamı alır gelirim,yanında çay mis gibi.

tamam o zaman bende motoru ayrlayayım o zaman bugünden.yarına kalmasın işlerim...sabah saat 11 gibi buluşuruz o zaman.bana haber gelirse ben cepten sana ulaşırım can abi.

Tamam şahin yağmur yağmazsa program saat 11 köyceğiz .Sonrası hava ve yol şartlarına göre doğaçlama.

MARMARİS GRUBU DUYRULUR

motor işi yattı benim görkem motoru sattığından motorsuz kalmışım:pr: şimdi ne yapacağım bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun olmadı araba ile katılacağım.
onur abicim kordonda buluşacağız.mare montede oluruz sen banro abinle haberleş beraber çıkar gelirsiniz.

Bi Parmakta benden
Bir iki gün misafirim vardı şimdi gine motorizeyim :mrgreen:
Haftasonuna beni de ekleyin
Şahin kardeş arkada tek kişilik yer var :p
Neyse bi belli olsun herşey ben de düğüne gitcem bugün
Malum benzin parası pahalı :queen:

eyvallah selim yaa...valla kudurdum bugün sinirden.neyse yarın sabah buluşunca anlatırım...dua edinde benim askerlik gelecek kasıma kalsın.gerçi %1 bile değil kesin giderimde:cherry: gidemezsem alacam bir tane motor...

selam arkadaşlar ancak şu an girebildim nete...yarın da öğlene kadar çalışacağım...hava güzel olursa sizi bulurum...

mes

bugün hava muhteşem...Kim tutar Muğla Mt yi beaaa:queen:
yarın da gezi resimlerini seyrederiz keyifle:queen: :queen:

Muğla grubu bu hafta sonu için ne yapalım? Havalar cuma yağış cumartesi güneş pazar bana nöbet var.

can abi aranızda olamayacağım bu hafta.kusura bakmayın....siz planınızı yapın eğer olmazsa gelirim ben...selim yeni regalin hayırlı olsun şöle resimlerini bi koy bakalım

Şahin sağolasın ama gelmeye çalış
Evet haftasonu bişeyler yapalım hem RR'ın tadına bi bakiim
Evrak işleri daha bitmedi vize falan gerekiyor plaka değişecek .....
Haftasonu Muğla MT ictimasında bir RR ve Çatlak, çiçeği burnunda CHOPPER'ci
emir ve görüşlere hazır vaziyette bekliyor olcak

selim kardeş biraz durumlar kötü.önden söz vermek istmeiyorum sadece.umarım nasip olur.uygun olursa buluşur birşeyler yaparız....

Selim bu hafta Muğla grubunun pek tadı yok galiba.Cumartesi Ölüdeniz yapalım ne dersin.Yeni motorunun rodajını yaparız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar