[Muğla - MT]

OO memleketimin güzelliğine bak be
Evet kim tutar Muğla Mt 'yi
Havalar da bu yağmurlardan sonra biraz ılır herhald

gün daha belli değil hem cmrtesiyi hem pazarı koydum ne olur ne olmaz diye.bekliyoruz bkalım.murat abi gedimi haberiniz varmı

işlerimi halledersem geleceğiz,
sizlerle tanışmak keyifli olacaktır

Bu hafta sonu kıyamet kopmazsa ben varım.Termosumda çay, çantamda poaça domates peynir.Kim tutar MUĞLA MT yi

abi özlettin kendini olmuyor bak böyle arayı açmayalım...bende bi kumanya hazırlayayım bari:cat: :rendeer:

EEEE misafir gelir ,iş olur ,görev olur.:) Nerdeee o eski bekar günler ,nerdeee o öğrencilik yılları.:pale: Başıma buyruk yaşadığım yılları az özlemiyorum.:salut:

Askere git bakalım bu günler her gece rüyana girer, sonrada uyanıp hüzünlenirsin. Ehh bizimkide buna yakın bir şey.

EEEE misafir gelir ,iş olur ,görev olur.:) Nerdeee o eski bekar günler ,nerdeee o öğrencilik yılları.:pale: Başıma buyruk yaşadığım yılları az özlemiyorum.:salut:

Askere git bakalım bu günler her gece rüyana girer, sonrada uyanıp hüzünlenirsin. Ehh bizimkide buna yakın bir şey.

abi o kadar yoğunumki askerlik tatil gibi gelecek.haftada bir gün tatilimiz var zaten.iş yeri askeriyeden farksız emin ol

eee gün konusu nasıl olacak arkadaşlar ses soluk yok kimseden

Son düzenleme:

mes

güneş güzel ancak,rüzgar donduruyor...pazar günü tayfa nerede?:queen:

eeeee bende varım.
ne zaman yapıyoruz. gün ve zaman belirlediniz mi..

valla onur abicim sanırım bu hafta gezi olmayacak daha kimseden ses soluk yok.olursa ben ana haber veririm.sen bana özelden tel noyu at

slm dostlar Fethiyeden yeni üye oldum siteye. motorum yok ama alacağım. Keewayın 150 lik speed almayı düşünüyorumbaşlangıç olarak. Motor kulanan varsa biraz bilgi verebilirmisinz. Teşekkürler.

mes

aramıza hoşgeldin.Alabilirsen Regal Raptor al derim.Sevgiler:rendeer:

aklımda hep speed var öncelikle ondan hevesimi almam lazım Mes. Söylediğin motoru fazla bilmiyorum Ayrıca fiyatı da önemli. Önerin için teşekkürler.

mes

gezi olmaması iyi oldu.Ben de bu hafta dinleneyim biraz:)):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar