ya bende hafta sonu nazilliye gidecem.
bu arada karşılaşmamız çok tesdüf oldu.
Dalamandan gelirken dedem aradı. camini ordaki yerden
buday al gel diye. baktın yemcinin adı birincioğlu, bide babanız şahin falan diyodu. güzel bi tesadüf oldu.
mes hava harikaydı...bende kangölünün ortasında pay dağıtacağım diye çıkabildim ancak.Şahin kardeşim ben hep on line'm...izliyorum...Dün hava çok güzeldi.İçimden motorla gezmek geldi ancak...gelen giden falan,bayram trafiği malum![]()
isten bi vakit bulabilsem takılacagım pesineize gezilere ama bi türlü olmuyo![]()
ama yakında boş vaktim olucak o zaman bi gezi olursa kesin bnde varım:cat:
bu hafta sonu bir daha şu sultaniye kaplıcası gezisini tekrarlasak diyorum .ne dersiniz arkadaşlar milletin damağında kalmış tadı
insallah izin alabilirim bnde cok istiyorum birlik olalım gezelim die eger olrsa bi iki arkadasımıda getiricem inş tanısırız gezeriz cok hosuma gider senin gibiyim bnde haftada bi gün izin motora geciyo en yakın zamanda görüşmek üzere
şahin zaten bizde ortak bi karar aldık her hafta kahvaltıda çok zaman kaybediliyo gidecek yerlerde istediğimiz gibi gezemniyoz bu hafta çıkış saat 09:00 da ve herkes poaçasını alıyo basıyoz yola kahvaltı yok yani bu hafta
tamam abi...yalnız günü de belirleyelim.selimle ben 2 yaptı....hayırlısı.
selim bi allahın günü o günmü gitme sen:queen:
Aybettin Şahin kardeş Kesinlik kazanırsa iptal ederim zaten :cat:
Sibirya soğukları geliyor dedi dün hava durumunda. Güneşe aldanmayın sıcaklık derecesi düşecekmiş.
havalar düzelincede ben olmayacağım.tanışamayacağız messsssssssoğuk bir yana,şiddetli fırtına diyor meteo....Ben zaten gelemiyorum uzaktan çorbada tuzum olsun:cherry: sevgiler yolluyorum:rendeer: