[Muğla - MT]

Ben biraz agresif şürüş yapabilirim, virajlarda yatırma,ara ara gaz açma, dağlara tırmanma, falan filan. Cumartesi akşamı da dalamanda kalma ihtimalimde var. Hepsi bana uyar dersen veya cumartesi akşamı ben dönerim dersen cumartesi sakardan aşa inerken alırım sizi. Öğleye doğru falan. Bikaç arkadaşıda ikna etmeye çalışıyorum. Ben açık açık yazdım. Gelirsen sevinirim.

Ben biraz agresif şürüş yapabilirim, virajlarda yatırma,ara ara gaz açma, dağlara tırmanma, falan filan. Cumartesi akşamı da dalamanda kalma ihtimalimde var. Hepsi bana uyar dersen veya cumartesi akşamı ben dönerim dersen cumartesi sakardan aşa inerken alırım sizi. Öğleye doğru falan. Bikaç arkadaşıda ikna etmeye çalışıyorum. Ben açık açık yazdım. Gelirsen sevinirim.

Açıklaman için teşekkürler kardeşim. Agresiflik bana pek uymuyor. Giderken ya da gelirken Akyaka'da çay içmeye beklerim. Misafirim olun. :cat:

Mayıs ayı direksiyon sınavı 17sindeymiş sanırım.Bir aksilik çıkmazda ehliyetimi alırsam 17 mayıstan sonraki haftasonu olan her geziye katılmak isterim.Hem kendimi geliştiririm size bakarak hemde gezmiş olurum :)

Yani 70 -70, 80 -80 gidersem o yolları bitiremem. 125 lik wolf la bile 90 dan aşa düşmem. Bu demek değil hep çok hızlı giderim. İnazumayla 90-110 arası seyretmeyi düşünüyorum çift şeritli yollarda. Bu hızlar normal bizim için. Senin motor da rahat yapar bu hızları ama yanlış hatırlamıyorsam yaşınız benden büyük ama yeni motorcusunuz. Sizi tehlikeye atmak istemem. Motor hata affetmez çünkü. Genede kararınızı değiştirip katılabilisiniz. Biraz daha yavaş sürebilirim ama 80 den aşa düşmem. Son kararınızı bekliyorum. Gelsene gelmesende uğrayıp bi bardak çayını içerim :)

Yani 70 -70, 80 -80 gidersem o yolları bitiremem. 125 lik wolf la bile 90 dan aşa düşmem. Bu demek değil hep çok hızlı giderim. İnazumayla 90-110 arası seyretmeyi düşünüyorum çift şeritli yollarda. Bu hızlar normal bizim için. Senin motor da rahat yapar bu hızları ama yanlış hatırlamıyorsam yaşınız benden büyük ama yeni motorcusunuz. Sizi tehlikeye atmak istemem. Motor hata affetmez çünkü. Genede kararınızı değiştirip katılabilisiniz. Biraz daha yavaş sürebilirim ama 80 den aşa düşmem. Son kararınızı bekliyorum. Gelsene gelmesende uğrayıp bi bardak çayını içerim :)
Teşekkür ederim kardeşim. Senin de anladığın gibi ben motosiklet konusunda daha yeniyim. :) Benim motorum bahsettiğin hızlara ayak uydurabilir ama ben hiç grup sürüşü yapmadım. Siz dönüşte bana çay içmeye uğrayın. Telefon numaramı daha önce vermiştim. Görüşmek üzere.

Gurup yok şu an. Gelirsen 2 kişilik grup oluruz :) bişeylerde öğretirdim hem, :cat:

Tamam ayrıntıları gelince konuşalım. Aksilik olmazsa cumartesi öğleden önce Akyakada olurum.

Ortacadaym bende bi merhabalasmak isterim gec gordum konusmalari hatta cok gecikmickseniz dlamna kdr eslik ederim :) telimi ozelden atiyorm mesaj atarsanz druma gore bkrz !!!

Aksam üzerine doğru oralardayım. Telefonunu aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:03 ----------

Teşekkür ederim kardeşim. Senin de anladığın gibi ben motosiklet konusunda daha yeniyim. :) Benim motorum bahsettiğin hızlara ayak uydurabilir ama ben hiç grup sürüşü yapmadım. Siz dönüşte bana çay içmeye uğrayın. Telefon numaramı daha önce vermiştim. Görüşmek üzere.

Gezdik tozduk. Yuvarlak çaya giderken yollar bozulmuş. 2 yıl önce hep asfalttı. Kusura kalma. Ama Size bi kahve borcum var. Bidaha görüşmek için iyi sebep :) sizin döndüğünüz yerden aşa yukarı 4 km sonra yuvarlak çaya ulaştım. Sağlık olsun. :(

Gezdik tozduk. Yuvarlak çaya giderken yollar bozulmuş. 2 yıl önce hep asfalttı. Kusura kalma. Ama Size bi kahve borcum var. Bidaha görüşmek için iyi sebep :) sizin döndüğünüz yerden aşa yukarı 4 km sonra yuvarlak çaya ulaştım. Sağlık olsun. :(

Sağolasın kardeşim. Ziyaretiniz beni çok memnun etti. Sizi iyi ağırlayamadım, kusura bakma. Kahvemizi de ben Bodrum'a geldiğimde içeriz. İzninle birkaç fotoğrafımızı paylaşıyorum. Tekrar görüşmek üzere.

100_4032.JPG

100_4034.JPG

100_4035.JPG

100_4038.JPG

100_4039.JPG

100_4040.JPG

100_4042.JPG

Sağlık olsun. Tanışmak bile güzeldi. Size 2 kahve borcum oldu :)genede güzel gezdik sağolasın.

Arkadaşlar Merhaba. Daha önce de bahsetmiştim şimdi biraz resim yükleyeyim dedim. Dalamanda Enduro gezileri yapıyoruz. Bilgi almak, deneyimlemek, gezilerimize katılmak, muhabbet etmek, yani her türlü aramıza bekleriz :mrgreen:

Facebook'da dalamanenduro ile etkinliklerimizi de takip edebilirsiniz.

m6kp.jpg

b573.jpg

7lc9.jpg

lhwl.jpg

gmu8.jpg

3tbnv.jpg

kyr41.jpg

vf2fa.jpg

w4pzh.jpg

86tc.jpg

9vjw.jpg

51f6.jpg

Türkiyenin en güzel enduro parkurları dalamanda kanka memleket ya :cat::cherry:

Muhteşem manzaralar var motosiklet sürme keyifden durup foto çekemiyoruz. Yazın ücretsiz ekipman ve motosiklet sağlamaya çalışacam deneyimlemek isteyenler için vakit bulabilirsem. Kemboo'yu da endurocu yapacaz :)

Merhabalar ortacaliyim bende milas bodrm havalimannda calisiyorm racing makinem var ama enduro yuda merak ediyorum acikcasi. Sizinle bi cay icip endoro uzerine konusup motorlari bi incelemk isterm dogrusu :)

Merhabalar ortacaliyim bende milas bodrm havalimannda calisiyorm racing makinem var ama enduro yuda merak ediyorum acikcasi. Sizinle bi cay icip endoro uzerine konusup motorlari bi incelemk isterm dogrusu :)

Her zaman bekleriz muhabbette çay kahveye, elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalışırız tabikide. Ben haziran gibi dalamanda olacam eğer ozaman gelirsen deneyimleme şansın da olur. Facebook adresimizden de bize ulaşabilirsin.

Ben Dalamanda Öğrenciyim Vakit buldukça gezilere katılabilirim :)

Fethiyeliyim arada sırada fethiyeye gidebilirim :)

Motorum Honda CB 125 Ace Etkinliklere katılabilirim :)

Fethiye/Dalaman/MUĞLA dan selamlar :)

Sevgili Muğla mt sakinleri hepinize saygılar, sevgiler :) Muğla'da shark,agv,Bell, revit, dainese, alpinestar gibi markaların ürünlerini deneyebileceğim bir mağaza var mı acaba ? Özellikle shark marka kask deneyebileceğim ve kaliteli mont satan bir yer ?

yaklasık 1 hafta sonra bodrumdayım gumbette olacagım nezamana kadar dersenız 4 5 ay kadar bu sırada sızlerde tanısmak ısterım arkadaslar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar