[Muğla - MT]

arkadaşlar kurban bayramınız mübarek olsun :rendeer: hayırlı bayramlar.

İyi bayramlar arkadaşlar. Halen motor bakıyorum,bulsaydım 29 ekimde düşünülen korteje katılırdım.

vay arkadaş bugün marmaris'e gittik ailecek arabayla :) ve hayret ettim galiba sym bütün mio'larını marmaris'te satmış heralde bu kadar renk,model çeşitliğiyle bu kadar çok mio yu bir arada 5dk arayla görmemiştim :)

Sa Muğla'dan motosiklete gönül veren arkadaşlarım yarıyıl Tatilinde bi etkinlik düşünülüyor mu acaba bilgilendirirseniz sevinirim Bodrum'dan saygılar

yarıyıl tatili bize yok arkadaşım. Bende bodrumluyum. Başka bodrumdan yok kimse zaten.

F54

bodruma geldim adem kardeşim beni 10 numara ağırladı yüreğine sağlık:cherry:

Havalar iyi gidiyor,güneşi görünce , Gökova,Köyceğiz,Göcek turluyorum.Yollarda çok az 2 teker var.

Tren kalkıyor...

Yarın sağanak gösteriyor meteoroloji, pazar daha beter. o yüzden yarın çıkmalıyım.Poseidon system de tam bozulacak zamanı buldu.Onların tahmini süper oluyordu.

Müdürden izin koparabilirsek 12-13:00 gibi çıkmayı yoksa 15:00 de çıkacağım.

Güzergah, rüzgar yönü itibariyle Bodrum-Milas-Yatağan-Çine-Aydın olarak değişti.

An itibari ile olumsuz hava şartları eklenince heyecanım iki katına çıktı diyebilirim.

Katılmak isteyen olursa seve seve beraber süreriz canavarları.

Tren kalkıyor...

Yarın sağanak gösteriyor meteoroloji, pazar daha beter. o yüzden yarın çıkmalıyım.Poseidon system de tam bozulacak zamanı buldu.Onların tahmini süper oluyordu.

Müdürden izin koparabilirsek 12-13:00 gibi çıkmayı yoksa 15:00 de çıkacağım.

Güzergah, rüzgar yönü itibariyle Bodrum-Milas-Yatağan-Çine-Aydın olarak değişti.

An itibari ile olumsuz hava şartları eklenince heyecanım iki katına çıktı diyebilirim.

Katılmak isteyen olursa seve seve beraber süreriz canavarları.

Kazasız belasız gider gelirsin inşallah ...

merhaba arkadaşlar havalar şu günlerde iyi gidiyor eğer ufakta olsa hem tanışma maksatlı bi gezi düzenleyebilirsek güzel olur diye düşünüyorum

neresi iyi gidiyor? :santa: poyraz fırtınası ve kuru soğuk var. Ama iyi haberlerim var, cumadan sonra havalar lodos a çevirecek, sıcaklıklar artıyor, rüzgar gene var ama soğuk kırılıyor.

Güzel gezi olmuş.Solo takılıyoruz buralarda,Göcek Köyceğiz Fethiye falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar