[Muğla - MT]

F54

beyler herkeze iyi günler sizden yaz tatilimi geçirmek için muğla da çadırla kamp yapabileceğim yer tavsiyesi istiyorum yardımlarını esirgemeyin bu arkadaşınızdan tekeriniz düz bassın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler herkeze iyi günler sizden yaz tatilimi geçirmek için muðla da çadýrla kamp yapabileceðim yer tavsiyesi istiyorum yardýmlarýný esirgemeyin bu arkadaþýnýzdan tekeriniz düz bassýn.

marmariste 2 tane datcada 1 yer var benim bildigim. Numaram 05366007708 musait oldugun bi ara ararsan yardimci olmaya calisirim.

F54

marmariste 2 tane datcada 1 yer var benim bildigim. Numaram 05366007708 musait oldugun bi ara ararsan yardimci olmaya calisirim.
Ekrem teklifin icin teşekkürler numaranı kayıt ettim seni tatilim yaklaştığın da mutlaka arayacağım yani Eylül bası gibi sıcağı sıcağına bilgi almak daha mantıklı
Adem e kalsak yandık adam gel benim evde kal diyor ama ben kamp yapmak istiyorum doga ile bas basa .

gell bodruma, çadır kuralım beraber. Ne istiyosan. Gelmezsen fena yaparım seni :pl:

F54

len adem bu sayfaya bizden başka yazan yok..
bana bak akıllı olun muğla lı mt li dostlar izmir e giderim ha:mrgreen:
böyle yağlı turist i kaçıracaksınız hiç tavsiye yok:farao:
ekrem hariç

23-24-25-26 ağustos tarihlerinde köyceğizde bu yıl ilk defa düzenlenecek bir motosiklet festivali var...ilgililere duyurulur... :)

bu motor ve sahibi Allah bir keder vermezse dört gün orada olacak arkadaşlar...

buarada 6-7-8-9 eylül'de yatağan motosiklet festivalinin ikincisi yapılacak...geçen sene gelenler çok mutlu gittiler...250 motosikletin üzerine çıkmıştık katılımda...bu sene 4 tane ünlü motosiklet markası da geliyor...isimleri mi gelin görün :) ...şaka şaka...harley,suzuki,yamaha ve ktm desem inanmazsınız şimdi...e siz bilirsiniz...

buarada 6-7-8-9 eylül'de yatağan motosiklet festivalinin ikincisi yapılacak...geçen sene gelenler çok mutlu gittiler...250 motosikletin üzerine çıkmıştık katılımda...bu sene 4 tane ünlü motosiklet markası da geliyor...isimleri mi gelin görün :) ...şaka şaka...harley,suzuki,yamaha ve ktm desem inanmazsınız şimdi...e siz bilirsiniz...

katılmayı düşünüyorum ,

tüm muğla mt nin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun arkadaşlar. Hepinize kucak dolusu sevgiler :rendeer:

arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program için https://www.facebook.com/groups/225209274242577/

lütfen herkese duyuralım...

slm arkadaşlar ben bursadan hamza ilk motorumu almak istiyorum. Muglada marmariste bir motor buldum benim yerime bakicak bir arkadaş olabilirmi bana yardim edicek.
Ben saticiyla bir görüşme ayarlasam benim yerime baksa ve motor ustasina gösterse benim için çok güzel olucak. Şimdiden teşekkür ederim. 05062367296 ulaşirsaniz daha hizli olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar