[Muğla - MT]

pazar günü ayın 16 sı uyar bana biaksilik çıkmazsa vede yağmur yağmazssa:) tabi kararlaştıran foruma hbr versin var olan buyursun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman toplu halde bi datça-knidos filan yapar geliriz. 16/10/2011 pazar günü uygun olan eklesin arkadaşlar

1-Ekremz
2-emre_7786
3-

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) valla emre olmadı ikimz gideriz arkadaş sanada uyarsa ne yapalım böyle böyle sezona çoğalırız inş:)

Hafta sonu yağış gösteriyor neredeyse tüm yurtta. Binilmeye binilirde tadı olmaz. Bu sene geçti gibi bu toplu sürüş için. Allah nasip ederse seneye...

Forumdan Uzaklaştırıldı
muğla ahalisinden ses çıkmıyor arkadaş:)))

Fethiyede motosikleti muhafaza etmek, arada geldiğimdede kullanmak istiyorum. Hava şartları iyi olursa geçici olarak bir yer buldum getireceğim. Asıl mesele şu; kapalı daimi koyobileceğim bir yer yok. Bana Fethiye'de yer gösterecek yada akıl fikir verecek kişilerin görüşlerini bekliyorum...

çok uzun bi süre sonra tekrar bu siteye giriş yapıorum...vay beee....can abi yi görür gibi oldum sanki...neyse tekrardan herkese selamlar..:)

ben bodrum dayım tarık akil... honda silver rink im var 600 cc yapılacak buluşmalara katılırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaş her yerde etkinlik var bu Muğla bölgesinde tık yok.

ARKADAŞLAR ESKİDEN ÇOK ETKİNLİK OLUR DU MUĞLA MT TÜRKİYEDE Kİ ÇOĞU MT İLLERİNDEN DAHA AKTİF Dİ ZAMAN AŞIMINI GİRDİ HERKEZ BU YUZDEN...AMA KIŞ SONU ARTIK BAŞLIYACAĞINA İNANIYORUM...güzel bi ilçelerin çalışmasıyla toparlanabilir esklisi gibi..şahin bey sizleri özldeik organize etmenizi beklıoruz :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar