[Muğla - MT]

muğla mt en hareketli olması gereken bi başlık arkadaşlar kimse niye yok bakayım:)

Gerçekten :(( Heralde herkes geziyor:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 ----------

Cumartesi Alanya gezisi planlıyoruz 2 arkadaş 1400 km civarı , belki açılışı bizden gelir grubun:)

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

benim bu gezme meraklısı arkadaşlarım olduğu sürece duramıyoruz Muğla da güneşi görelim yeter.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar bende marmariste ikamet etmekteyim adım ekrem yaşım 28
inş bundan sonraki aktivitelerinize katılmak isterim sizlerde uygun görürseniz
:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mevcut potansiyel var aslında en azından günü birlik datca dalaman fethiye filan düşünülebilir ilk etapta

Mersin İl Temsilcisi
selam arkadaşlar, datça da bir cross motor beğendim ama bu motorun kahramanmaraşa getirilmesi için yardımcı olabilecekler ve yapılması gerekenler nedir, kimdir?
özelden ulaşırsanız çok minnettar kalırım :)

muğla mt iyi aksamlar. aydından mısafır kabul edermısınız :) birazdan yola cıkıyoruz. turgurtreis pitos bar da olucaz.

Hetkese merhaba,
Marmaris'te http://www.bestmotortr.com/moto.asp dışında kiralaya bileceğim motor var mı?

Best motor'da fiyatlar biraz pahalı geldi. BWS için günlük 30 euro cuk istiyorlar. 70 TL gibi bir para yapıyor. O paraya Palio Albea falan kiralanır ya

Bu Best motordaki fiyatlar turistlere özel mi? Yoksa bizim Türklere de mi aynı fiyattan kiralıyorlar.
Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim. Saygılar...

siteler yolunda var ama hepsi turistlik best motor ben liseye giderken twisterı günlük 250 tlden verirdi
zaten yerindende anlamışsındır turistlik olduğu için fiyatlar öyle şimdi gene indirmişler fiyatları
he birde joyride var eğer tatiliniz bitmediyse zeus diye rent a car var barlar sokağının ordaki dere yolunda fiyatıda uygundur

eyvallah dostum. sağ ol. haftaya gidecem tatile. luna rent i önerdiler. bi oraya soracam. uygun değilse senin dediğin yerlere de bakacam.
teşekkürler

http://www.zeuscarrental.com/ sadece araba fiyatları var. motor kiraladıklarını yazmamışlar. ama yinede bi uğrayacam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar