[Muğla - MT]

yok yok...kimseler yok...15 eylül'de yatağan motosiklet festivali olacak ona göre randevularınızı ayarlayın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam çokta ses veren yok. memnun oldum şükrü bende marmaristen ekrem

Forumdan Uzaklaştırıldı
kişi çokta organizasyon yok:)

9-11 eylül tarihlerinde Fethiye Çalış mevkiinde lösemili çocuklar yararına dövme festivali var arkadaşlar gerekli bilgileri festival başlığında bulabilirsiniz hepinizi beklerizzzzz.

Yav öle bi tarihe denk geldi ki :( İstanbulda olucam bi iş için...Umarım yakın zamanda başka buluşmalar da olur...

muğla il sınırları içinde yamaha virago'ya bakabilecek,işten anlayan iyi bir ustanın adı ve adresi lazım arkadaşlar...

Fethiyeliyim. Burdur'un ilçesinde ikamet ediyorum. Bir kaç haftada bir geliyorum Fethiye'ye. Civarda gerçekleşecek etkinliklere iş programım uyduğu sürece katılmak isterim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bendeki tek ulaşım aracı olduğu için fırtınada olsa mecburiyetten biniyorum geçen sene bi yağmura yakalandım işe giderken iş yerine vardığımda iç çamaşırlarım dahil hepsi sırılsıklam

ben de marmaristeyim beldibinde oturmaktayım. aktiviteler pazar günleri olursa katılabilirim:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de marmaristeyim beldibinde oturmaktayım. aktiviteler pazar günleri olursa katılabilirim:)

aktivite yapacak birilerini pek bulamıyoruz malesef:) muğla bölgesinde motor çok ama hareket yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben pek yerinde duran birisi değilim zaten motoru alalı daha 4 ay oldu 8 bin km ye yaklaştık:) ağırlık pazar günü müsait ise eğer önümüzdeki hafta pazar günü yapalım birşeyler ayın 16 sına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar