[Muğla - MT]

Merhaba! forumumuzun@KARASAHİN nickli üyesi ile birlikte Gümüşlük'teyiz. Herhangi bir buluşma olursa özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz. İyi günler...:wiinkk:

Ben de Gümüşlükteyim...

Arkadaşlar merhaba,
Ben de bundan sonra Muğla MT üyesiyim :) Bodrum'dayım. Dün Antalya'dan geldim Bodrum'a bundan sonra buralaydayım. Bir program yapalım da çıkalım yollara :)

Buradan herkesi bir araya getirmek tahminimce zor olacak, facebookta bir grup falan mı kursak arkadaşlar?

slm arkadaşlar aranıza bende katıldım Kısa zamanda inşallah bi buluşma organizasyon yaparız..

Muğla MT'yi bir araya toplamak için Facebookta bir grup oluşturdum arkadaşlar.
Katılımı tespit edelim en azından... haydi facebook hesabı olanlar hemen üye olsun :)
Olmayanlarda buradan varlıklarını belirtsinler...

http://www.facebook.com/group.php?g...!/group.php?gid=133224916718600&v=info&ref=ts

Linkten giremezseniz eğer,
facebookun arama kısmına MUĞLA MT yazın grup çıkacaktır karşınıza...

Son düzenleme:
Ana Sayfadan Takip Ettiğimiz Rahmetli Arkadaşımız AYE İçin Muğla MT Olarak Birşeyler Yapacakmıyız

ben nasil katilacagim bu gruba?

bende marmaristeyim nasil katilacagim bu gruba?bilgi?

Dün MUĞLA'ya gittim geldim... :) Ama kimseyi tanımıyoruz ki MT'den görüşelim...

@ozzyx facebookta katılımı ve sayıyı belirlemek amacıyla bir grup kurduk. MUĞLA MT olarak aratırsan bulabilirsin ya da 2-3 mesaj yukarıda facebook bağlantısı var oradan da girebilirsin gruba...

Dün MUĞLA'ya gittim geldim... :) Ama kimseyi tanımıyoruz ki MT'den görüşelim...

@ozzyx facebookta katılımı ve sayıyı belirlemek amacıyla bir grup kurduk. MUĞLA MT olarak aratırsan bulabilirsin ya da 2-3 mesaj yukarıda facebook bağlantısı var oradan da girebilirsin gruba...

e tanışalım ben muğla merkezden çağlar :p

Fethiye de gene enduro yarışları varmış gitmek isterdim ama açık öğretişm sınavlarıma denk geliyoo:pale:
Gidecek olan varmıı:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 ----------

Facede arkadaş böyle bir grup kurmuş katılımlarınızı bekliyoruz:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=133224916718600&ref=ts

selam

arkadaşlar benide ekliyebilirsiniz 5 senedir kulanıyorum motor ama il defa bi gruba katılmak istedim nese tur yada gezi olursa katılırım saygılar iyi günler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar