hayırlı uğurlu olsun TİGER2009
kazasız belasız sürüşler dilerim
darısı artık benim başıma
kazasız belasız sürüşler dilerim
darısı artık benim başıma
abi daha yeni gördüm![]()
Arkdaşlar, herkese selam, adım barış ,
Marmariste ikamet arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Ben kocaelinde oturuyorum.Kazazi diye bir motorsiklet bayisi varmış marmariste, bir ducati monster 696 almak istiyorum ve ellerinde var. 2009 model 2060 km de beyaz 9000 euro. anlayacğınız buraya gitmek ve motora bakmak benim için hayli zor.Bunu elbette sizden rica etmekte belki fazlaca yüzsüz bir davranışolabilir. bunun için kusra bakmayın, belki içinizden birileri motorsiklet bayine oldukça yakındır, belki buraya yakın bir yerde çalışıyorsunuzdur. sadede geiyorum. motora kazalımı temizmi diye bakma şansı olan bir arkadaş varmı, ben baksamda anlamam zaten.
teşekkürederim. umarım böyle yakında bulunan fazlaca zahmet olmayacak bir arkadaş vardır.
saygılar.
slm ben mugladan marmarıse motor goturecegım malum yaz geldı ancak ehlıyet alamadım neyse
cetıbelınde kontrollerde ehlıyet soruyorlarmı her motoru durduruyorlarmı yada gece falan gecsem olurmu yada yanımda ehlıyetı olan bır arkadasmı olması gerekıyor bılen devamlı oradan gecen bı yardımcı olsa cok ıyı olacak
zaten ıse baslasam ehlıyet alacagım motor scooter
sımdıden tsk