[Muğla - MT]

gezide olmayı istememe rağmen şartlar elvermedi...başka gezilerde buluşmak dileklerimle

Şahin geçmiş olsun. Bizim işyerinde arkadaşın da evinin önünden motorunu uçurmuşlar.Devir kötü.

Unutmadan gezi fotoları nerede?????
Resim isterüüük

Resimler teknik bir arıza nedeniyle geçikmiştir. En kısa zamanda resimleri yükleyecem . Teşekkürler...:bounce:

gezide olmayı istememe rağmen şartlar elvermedi...başka gezilerde buluşmak dileklerimle

:salut: Bir dahakine inşallah...:pale:

:p26.10.2008 Piknik gezimiz ile ilgili resimlerimiz Gezi Yazıları Bölümünde Marmaris MT Piknikte başlığı adı altında yüklenmiştir...:p

Son düzenleme:
29 EKİM Korteji...

Sevgili arkadaşlar... Marmaris te bulunan tüm motosikletler 29 ekim saat 19.30 da siteler mevkii son durakta toplanarak 29 Ekim korteji gerçekleştirecektir.
Katılmak isteyen herkesi bekleriz. Lütfen herkes bayrağı ile gelsin...

Teşekkürler

Bayram Coskumuz...

Marmaris Moto Gurme 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına 10 Chopper 1 Enduro ve 1 Araba olarak iştirak etmiş bulunmaktadır.
Katılımcılara burdan tek tek teşekkür ederim...:rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşlar bulunduğunuz bölgede varmıdır bilinmez ama muğla merkezde motora özel zenon far uygulamasını başlattık ilk benim motora (mct250) ve ybr 125 takıldı çok hoş oldu gecem gündüz oldu yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı oluruz araç zononlarından farlı bir sistemi var saygılar

Alper burası helen küresel ısınmanın pençesinde yaz günlerini yaşıyor. :mrgreen: Tabii ki motora binemiyorum o başka:p

mrb arkdaşlar.. haftaya marmarise gelebilirm. oralarda motosiklet felan kiralayabileceğim yerler warmı.. fiyatları nasıl yardımcı olurmusunuz ??

Ben, felan'ı bilmiyorum ama motorsiklet kiraya veren yerler var.Fiyatlarını bilmiyorum eğer geleceğiniz kesinleşirse telefon numaralarını size yazabiliriz.Selamlar

Bu hafta gezi yoktu galiba.Bu günlerde yine canım Çine köftesi istedi ama neyse.:bounce:

mrb arkdaşlar.. haftaya marmarise gelebilirm. oralarda motosiklet felan kiralayabileceğim yerler warmı.. fiyatları nasıl yardımcı olurmusunuz ??

Merhaba arkadaşım Marmariste tek motor kiraya veren yer var orasıda BEST Motor dur.
Fiyatları kiralayacağın motora göre değişiyor...

50 ille 150 YTL arasında değişiyor.:bounce:

Tel Numaraları :0252.4122783 / 4129436 Bu numaralardan daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz...

Son düzenleme:
Selly üzgünüm bir türlü iş yerinden çıkıp muğlaya gelemedim geçmiş olsuna....Umarım sağlığına kavuşmuşsundur...En yakın zamanda senide aramızda görmek dileklerimle

slm herkese
öncelikle alper abi senin ora serinleiş en azından ben ıspartada donuyorum ne havası ne suyundan hiç bir şey anlamadım(nerden yazdım bu okulu)
seninde en kısa zamanda tezkereni alıp dönmen dileğiyle.bak sahin abiye asker gittiği günü hatırlıyorum bi de geldiği günü göz açıpkapamaya bitti(şahin abi eminim bana şimdi kızıyorsundur ''ben bilirim ne çektim diye :) '' )
tekrardan herkeze selamlar olsun görüşmek üzere ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar