[Muğla - MT]

arkadaşlar kırk yılın başında motor zevki yaşayalım dedik ama olmadı gelemedim inşallah bidahakine umarım fethiye yolculuğu güzel geçmiştir saygılar

Herkese selam, ses soluk yok

Ortalık yıkılıyor haberiniz yok. Biz sesimizi soluğumuzu bol miktarda çıkarıyoruzda bizden başka kimseden ses soluk çıkmıyor.

Her hafta sonu bir etkinlik yapıyoruz ama katılanlar hep aynı insanlar yeni kimseleri pek göremiyoruz. Arada sırada da olsa biraz etkinliklere iştirak edelim. Havaların bozmasına az bir zaman kaldı bunların kıymetini bilelim. Yağmurlu ve soğuk havalar gelmeden turlayalım...
18/19 Ekim Bodrum dayız. Bekleriz...
Saygılar...:bounce:

buralar sessizleşiyor bazen

Yol yorgunluğu be Şahin'im... Haftaya yine hareketli bir hafta sonu yaşayacaz onun için biraz dinlenelim dedik...:bounce:

Selamlar...

Son düzenleme:
Bu hafta vekaleten babamları gönderiyorum bodrum türkbüküne tatile.saplandık kaldık iş yerine abi .....
hayırlı geziler

18-19 da Aydına gidicem olmaz ki ama, ben gidicem siz gelceniz bu nasıl iş,:silent:

:queen::queen::queen: Biz bu geziyi 15 gün önce planladık. Eğer sayfalarda geriye doğru giderseniz programları görebilirsiniz.
Herneyse birdahaki gezide görüşmek üzre size hayırlı yolculuklar...

Bodrum Gezisi Hareket saat Marmaris için 09.30 dur. Gelmek isteyenler Belirtilen saatte Marmaris çıkısındaki Shell İstasyonunda toplanacaktırlar...
Herkese selamlar... :bounce:

:queen::queen::queen: Biz bu geziyi 15 gün önce planladık. Eğer sayfalarda geriye doğru giderseniz programları görebilirsiniz.
Herneyse birdahaki gezide görüşmek üzre size hayırlı yolculuklar...

Bodrum Gezisi Hareket saat Marmaris için 09.30 dur. Gelmek isteyenler Belirtilen saatte Marmaris çıkısındaki Shell İstasyonunda toplanacaktırlar...
Herkese selamlar... :bounce:

Ama ben iş icabı mecburen gitmek zorundayım,ama günü birlik gidip geri gelicem muhtemelen,siz dönüşe geçene kadar gelebilirsem uğrarım yanınıza,:cat::cat:

Bodrumda nerelere gidiceksiniz????:silent::silent:

bodrum etkinlikleri nedir nerde kalcaz kaç gün ordayız

Bodrum da 1 gece kalcaz...

Konaklayacağımız yer Yahside Medısun diye bir otel. 4 yıldız herşey dahil sisteminde Çiftkişilik oda kişi başı fiyatı 32.00 YTL... Tek Kalacaklar 40.00 YTL...

Marmaris hareket saati yukarıdada belirttiğim gibi 9.30 dur. Eğer Muğla'dan katılacaksanız gezimize en geç saat 10.30 gibi Çevre yolu Marmaris istikametinden geliş olan Muğla Girişinde bekleyebilirsiniz...

Tel Numaram. 0.532.2512175... Saat 9.30 dan önce haber verirseniz iyi olur motor üstünde duyamıyorum telefonu... :queen:

Görüşmek üzere...:bounce:

herkese iyi eğlenceler. sağ salim gidin gelin sevgili Muğla Mt.

Teşekkürler Akın... En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere...:cat:

Herkese hayırlı yolculuklar:cat:

Teşekkürler Şahin'im... Sensiz bir yanımız eksik gidiyoruz...:wiinkk:

Son düzenleme:
Ya iş yerini bırkabilseydim gelebilridim ama dediğim ibi babmlarda bodrumda tatilde olunca benimkisi imkansız hale geldi soner abi.hepinize ii geziler benim yerime de eğlenin

benim gibi bodrum gezisine gidemeyenler yarın ben çineye köfte yemeye hem de yol yapmaya gideceğim isteyen olursa buyursun gelsin

Son düzenleme:
Ya iş yerini bırkabilseydim gelebilridim ama dediğim ibi babmlarda bodrumda tatilde olunca benimkisi imkansız hale geldi soner abi.hepinize ii geziler benim yerime de eğlenin

benim gibi bodrum gezisine gidemeyenler yarın ben çineye köfte yemeye hem de yol yapmaya gideceğim isteyen olursa buyursun gelsin

:silent: Bodrum daha yakın değilmi Şahin . :silent:

Bodrum Gezimiz ile ilgili resimler Gezi yazıları bölümünde Muğla MT Bodrum Gezimiz başlığı altında açılmıştşr...

Son düzenleme:
Herkese tekrar merhaba.Ankara'dan yeni döndüm ve motoru satmak üzereyim. Gezilere katılabilirsem 4 tekerle olacak bir süre.:) Gezi resimlerine bir bakayım neler yapmışsınız....

ben hala satamadım be abi...bi yardım edinde satalım şunuda yenileyelim artık...can abi yeni ne düşünüyorsun??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar