[Muğla - MT]

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun :rendeer: Daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle..Kayseri MT

Bayramınızı En İçten Dİleklerimizle Kutlar KAzasız Belasız ŞEn ŞAkrak Bi Bayram geçirmenizi Dileriz... ..TraKYa MT

iyi bayramlar kardeş şehir :) kardeş diyorum çünkü Ula Yüksekokulu'nda görev yapmakta olan Dayım ve Şehir Merkezi'ndeki bir Akbank Şubesi'nde görev yapan Sevgili Yengem şuanda bayram tatili dolsyısiyle Eskişehir'deler :) Cumartesi Muğla'ya dönüp kalan tatillerinden sonra tekrar işlerine devam edecekler :) sağlıcakla kalın :) seneye yaza inşallah bi gs500 alırsam gelmeyi planlıyorum şimdiden :cherry:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]Muğla MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ[/PANKART]

.

bu sayfada bişlgilendirmeye devam edelim yeni arkadaşlarımızda takip etsin tanışalım:)

Bodrum da buluşma...

18 / 19 Ekim tarihleri arasında Cruise Custom Chopper kullanıcıları için bir buluşma düzenlenmiştir.

Gerekli açıklamalar sayfamızdan duyurulmaya devam edecektir...:bounce:

slm buluşmada bende varım adres saat lütfen

Selam Arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin... Çarşamba toplantımız Purple Garden Restaurantta saat 20.30 da.
Adres Siteler Mevkii Maritim Grand Azur Karşısı...:cat:

Fethiye gezisi ve Bodrum Chopper Buluşması için yapılacak etkinlikler yer ve saat burdan daha sonra duyurulacaktır...

18 / 19 Ekim tarihleri arasında Cruise Custom Chopper kullanıcıları için bir buluşma düzenlenmiştir.

Gerekli açıklamalar sayfamızdan duyurulmaya devam edecektir...:bounce:

11-12 ekim fethiye gezisine gelemeyebilirim abi...planı yapın telefonlaşırız.
18-19 ekime gelemiyorum ne yazık ki nasip olura çarşamba günü toplantıda görüşürüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar