[Muğla - MT]

Ewet arkadaşalar bayramda gezelim diyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/duy...ezisi-mugla[mt]-|davetlisiniz-cumleten-|.html

link burda.Sizden destek bekliyorum...

Sanırım yine sorunlar yine problemler var kimse yazmadığına göre.Ne gezi yapalım diyen var ne selam yazan.:silent:Sitem ediyorum...

Her neyse kendim çalar kendim söylerim burası boş ve metruk kaldı.MT nin delisi misali kaldık ortada.neyse bende 3 gün tatile çıkacağım boşalacaksa tam boşalsın.

Herkese selamlar

tatil de fethiye qelecekmisin?

Son düzenleme:
nerdesin ki sen :silent::silent::silent:

Mesajını yeni görüyorum o yuzden cevap geç oldu kusura bakma ... Ben gümbetde barların oldugu yere cok yakın bir apartda kalıyorum 15 gun tatil havasında geçti birkaç ay sonra ev tutmak için geri gelecegim motosikletimle beraber bodrumda olupda motosikletsiz kalmak olmaz:)

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.:rendeer::rendeer::rendeer:

Not: Mesaj erken oldu biraz 9 gün boyunca yokum gelince görüşmek dileğiyle...:bounce:

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.:rendeer::rendeer::rendeer:

Not: Mesaj erken oldu biraz 9 gün boyunca yokum gelince görüşmek dileğiyle...:bounce:

amin hepimzin...

Tüm Muğla Mt Ailesi...Kadir Geceniz Ve Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun..Allah Dualarınızı Kabul Etsin...tekeriniz Düz Bassın...

bayramda herkese mutluluk.aman yaşlılarımızı unutmayalım gidelim ellerini öpelim.unutmayalımki bayramlar en çok çocuklar ve yaşlılarındır.bayramlar benim için zaten bu yüzden önemli.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar tatil amacli marmarise geliyorum bi bulusma kucuk bi gezi falan ayarlasak diyorum boylelikle hem zaman gecirmis oluruz hemde tanismis
cevaplarinizi bekliyorum simdiden cevaplariniz icin tesekkurler:rendeer:

Millet nerdesiniz,ses soluk çıkmıyo herkes Bayram telaşında sanırım,

yarın bende gidicem memlekete bayramdan sonra görüşürüz,

Tüm Muğla Mt Ailesi...Kadir Geceniz Ve Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun..Allah Dualarınızı Kabul Etsin...tekeriniz Düz Bassın...

TEşekkürler Murat abi mesajını daha bugün alabildim.Bende tatili birtirdim birlikte izmir yol hayalimiz suya düşse de benim hala daha umudum var.Dönüşte görüşmek üzere:rendeer:

Ewet arkadaşalar bayramda gezelim diyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/duy...ezisi-mugla[mt]-|davetlisiniz-cumleten-|.html

link burda.Sizden destek bekliyorum...

tatil de fethiye qelecekmisin?
Tekno kusura bakma bayramda misafirlerim geleceğinden dolayı sanırım glemeyeceğim.Ama elimden geleni yapacağım:pale:
bayramda herkese mutluluk.aman yaşlılarımızı unutmayalım gidelim ellerini öpelim.unutmayalımki bayramlar en çok çocuklar ve yaşlılarındır.bayramlar benim için zaten bu yüzden önemli.
:cat::cat::cat:Teşekkürler hocam en yakın zamanda görüşmek dileklerimle:cat:
:cat::cat::cat::cat::cat:

Şİmdiden herkesin bayramı kutlu olsun nice mutlu bayramlara

arkadaslar tatil amacli marmarise geliyorum bi bulusma kucuk bi gezi falan ayarlasak diyorum boylelikle hem zaman gecirmis oluruz hemde tanismis
cevaplarinizi bekliyorum simdiden cevaplariniz icin tesekkurler:rendeer:
Geldiğinizde bi siteye not düşerseniz sevinirim.Hayırlı yolculuklar
Millet nerdesiniz,ses soluk çıkmıyo herkes Bayram telaşında sanırım,

yarın bende gidicem memlekete bayramdan sonra görüşürüz,

Kürşad abi en daha yeniş bitirdim tatili yeni fırsat buldum...yoksa buralardayız:wiinkk:

Şimdiden Tüm Muğla MT'nin bayramı kutlu olsun

Süper Moderatör (BBRR)
Tüm hemşerilerimin bayramı kutlu olsun bayramda motor binecekler ama dikkat.. 1 aydır alkol almamış tayfa bayram namazı ile birlikte ya bismillah diyecektir. biraz daha fazla dikkat lütfen ..

Pazar yaptığımız gezimiz . Gezi yazıları bölümünde MUĞLA MT. Köyceğiz Dalyan Gezisi başlığı altında açılmıştır...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar