Muğla MT Marmaris Tayfası Turgut koyunda

selam arkadaşlar bu hafta Bodrum tayfası hava muhalefeti ve yorgunluk sebebiyle gezimize katılamadılar...
bizde Vataoğlu ve ben biriktirdiğimiz parayla aldığımız ortak motorla Turgut koyuna uzandık..:queen:

dörttekerci dostlarımız bizi yalnız bırakmadı...

biraz deniz

biraz tarih...

badem yoktu ama fındık fıstık ve ceviz vardı :queen::queen::queen:

riders..

coriders..

Okeyde Vatanoğlu'dan Muğla MT cilere tatlı kazanıldığının resmidir:queen:

İkitekercilere tekteker ızgara köfte aracı dizaynıdır:cat:

birgüzel pazar geride bırakarak kahramanlarımız batıya doğru yola çıktılar:p

mes

Nmurataydın,bundan sonra resimleme ve metin döktürme işi sana aittir haberin olsun.Tek teker köfte dizaynı müthiş :queen:Helal olsun size kardeşlerim.Her zaman süpersiniz.Muğla mt,muğla mt hey ,hey,heeeey:queen::rendeer:

adam hem mimar olur hemde fotoroman yazarı olurmu ya.:cat:
eline sağlık murat,çok güzel olmuş kardeşim::haapppy:::haapppy:::haapppy:
hamuru yoğurmaya başladım bile haftasonuna tatlılar hazır:cherry::cherry:

Güzel geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.:cat:

ah be iç içeyiz ama bi türlü gelemedim su gezilerden birine. en kısa zamanda sizlerle tanışmak ve görüşmek ümidiyle şimdilik a.e.o!

gerçekten güzel gzi olmuş murat arkadaşımıza resimler için teşekkür ederiz

murat kardeşim seni sanki ben pazar günü göçeğin girişinde gördüm gibi yada senin motora benziyordu...

paylaşım için teşekkürler güzel gezi olmuş bizimki kadar olmasada :).marmaris tayfasına selamlar..görüşmek üzere:cat:

vayyy bizsiz gezi yapmışlar çokta güzel olmuş. Badem soruyor o köfteleri keçi etindenmi yapmışlar diye:queen::queen::queen: Arkadaşlar sizlerle olmayı çok isterdik kısmet olmadı. Kuşadasın da hepberaber eğleniriz artık:rendeer::rendeer:

merak ettim elarabasında köfte pişirme fikri kimindi çok iyi fikir:cat:
Vatanoğlu ne tatlısı kaybetti.:queen: Kaybetmek acı verdimi:queen:
Haftasonu buluşmak dileğiyle kendinizi kollayın:rendeer::rendeer::rendeer:

Marmaris Tayfası döktürmüşsünüz yine:cat: Üzgünüm güzel geziyi kaçırdığım için:pr: Herşey çok güzel olmuş.:bounce: Yalnız köfte pişirme tezgahınız hem
ilginç hem harika. Yani hem doğayı koruyoruz hemide zevklerimizden vazgeçmiyoruz Muğla MT Muğla MT hey hey hey .........:queen: Saygılar......:bounce:

okey de bağırttıra bağırttıra yendiler abi::evil::eek:ndan sonra ben o köfteleri değil elarabasında motoru ters çevirip onun üstünde bile pişirirdim vallahi::rantinp:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar