MUĞLA MT. Köyceğiz ve Dalyan Gezisi...

güzel bir gezi olmuş elinize tekerineze sağlık
güzel yerler farrklı fotolar gördük paylaşım için teşekkürler

Peki Yorgun Abi,biz şimdi Karga Mı Oluyoruz:):):):)

6884.jpg

Son düzenleme:
soner abi ve ahmet elinize sağlık resimler çok güzel,gezi de süperdi,grup zaten şahane daha ne olsun:):):)

Yok be Ahmet.... Kargalık veya Kartallıkla alakası yok... O başka bir manada söylenmiş söz....:cat:

soner abi ve ahmet elinize sağlık resimler çok güzel,gezi de süperdi,grup zaten şahane daha ne olsun:):):)

Ama beğenmeyen arkadaşlarımız var :silent:

Son düzenleme:
keşke gezide bende olsaydım.yok dalyanı bilmediğimden değil,çocukluğum ve gençliğim burda geçti .( hala gencim:)motosikletciler yaşlanmaz sadece şekil değiştirir.:)) amaç hep beraber olmak ve anı yaşamak

keşke gezide bende olsaydım.yok dalyanı bilmediğimden değil,çocukluğum ve gençliğim burda geçti .( hala gencim:)motosikletciler yaşlanmaz sadece şekil değiştirir.:)) amaç hep beraber olmak ve anı yaşamak

Bayramdan sonra 11/12 Ekim de ertelediğimiz Fethiye gezisini gerçekleştirecez. İnşallah o zaman birlikte oluruz.
Selamlar...:bounce:

Yok be Ahmet.... Kargalık veya Kartallıkla alakası yok... O başka bir manada söylenmiş söz....:cat:

Ama beğenmeyen arkadaşlarımız var :silent:

Öncelikle gezi çok güzeldi.Biraz sonradan dahil oldum ama ucu ucuna yetiştim:queen:

Beğenmeyen arkadaşlarımız kimler ki??

chopper mt yine yazı bitirememişler :cherry: caretta'yı siyaha boyamışlar güzel olmuş :) o kayalıktaki harabeye bi ulaşamadık gitti :) seneye inşallah dibinden tırmanmayı denicez :)

Tekerinize ve yüreğinize sağlık.:rendeer: Şimdi Dalyan'da olmak vardı...

arkadaşlar elimde daha fotoğraf var ama.hepsi aşağı yukarı birbirinin türevi fotoğraflar.artık eklemiyorum.isteyen arkadaşlarıma ilk görüşmemizde bütün fotoğrafları flash disk ile getiricem.

arkadaşlar elimde daha fotoğraf var ama.hepsi aşağı yukarı birbirinin türevi fotoğraflar.artık eklemiyorum.isteyen arkadaşlarıma ilk görüşmemizde bütün fotoğrafları flash disk ile getiricem.

Ben alayım sevgili Ahmet. Arşiv yapıyorum ... teşekkürler

Son düzenleme:
Burnumun dibinde gezi oluyor ve ben katılamıyorum:salut:

telefonda da görüştüğümüz gibi soner abicim flashı getiricem.

ya bi alıntı yapiim dedim resimlerle almışım yuh bana:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar