Mudurunuya gittik

Artık sezon açıldı ya 4 motosiklet gece konaklamalı bir tur yaptık. Ben,Sabih. Baran ve Selim,eşler araba ile takipte.

Gidiş rotası : Ankara-Polatlı-Ayaş-Beypazarı-Nallıhan-Mudurnu -Sünnet gölü-Mudurnu(345 km)
Dönüş rotası : Mudurnu-Nallıhan-Mihalıççık-Polatlı-Ankara(280 km

Gidiş rotasında Müslüm köyü girişinde Selim in ihtiyaç molası için duraklama!:p

[/URL

Beypazarına doğru.

[URL=http://imageshack.us]

Beypazarında yemek molası:queen: ve Lokantanın önü.

Mudurnuya varıştan sonra otele yerleşip (Hacı Abdullahlar konağı) sünnet gölüne devam ettik.

Sünnet gölündeki doğal yaşam oteli. yazıda okuduğunuz gibi burada doğal by pass yapılyor ama, daha önce rezalet düzeydeki servisten dolayı kalp krizi geçiriyorsunuz:farao:.

Sünnet gölünden dönüş

Mudurnudan görüntüler.

Komşuları çekiştiren iki dedikoducu.

Bayezıt hamamı

Bayezıt camii

Bayezıt hamamı camiye irad(gelir) sağlamak amacı ile yapılmış.

Dönüş yolundayız. Sarıyer baraj girişinde kısa bir mola.

Sarıyer barajından görüntüler.

Doğanın en güzel zamanı .Ve motosikletin avantajları, yol boyunca tüm çiçek ve doğal bitki kokularını içinize çekerek yol alıyoruz. kendimizi yeşilliklere atıyoruz.

Yol üzerinde su molası veriyoruz.

Köylü milletin efendisidir. Görüldüğü gibi ekonomi tıkırında!

Bu yolculuğun en üzücü görüntüsü oldu vatandaşın hali.

Mihalıççık kasabasında bir kahvede çay molası.

Yemek molasında Bıldırcın yiyoruz ve yolculuk sona eriyor.

Hem gidiş ,hem dönüş rotamız asfalt kalitesi olarak çok güzel olduğu gibi, virajları ile yüzde yüz motor keyfi verdi. Mevsim olarak coşmuş olan doğanın güzelliği de cabası.

Toplam yola göre motorların her 100 km için yaktığı yakıt.

Yamaha Dargstar 650 : 4.8 lt/100 km

Keeway Sper shadow 250 : 2.8 lt/100 km

suzuki İntruder 650 : 4.5 lt7100 km

BMW GS 650 : 3.8 lt7100 km.

Güzel gezi ve fotoğraflar. Elinize sağlık. Mudurnu'yu merak ederdim hep, bir nebze merakım giderildi. Ekonomi konusunda ben de aynı kanıdayım, köylümüz gerçek üretici; bunu ne zaman anlayacağız acaba...

Bir de cundalı evin penceresinden sarkan köpekler harika.. :)

güzel bir gezi olmuş elinize sağlık bende polatlıdayım haberim olsa geçerken size bir çay ikram ederdim
bu arada başlık hatalı mudurunuya gittik değil mudurnuya gittik olacaktı
bu arada resimleri tekrar incelediğimde ikinci resimde mola verdiğiniz yer bizim köyümüz ve fotograf karesinin sol köşesindeki ev benim doğduğum ev olmaz böyle bir tesadüf ya

Son düzenleme:
Gözlerim doldu. Çok güzel kareler.. Beypazasında 1 hafta kalmışlığım oldu.. havası çok güzel.. paylaşım için tşkler :rendeer:

güzel bir gezi olmuş elinize sağlık bende polatlıdayım haberim olsa geçerken size bir çay ikram ederdim
bu arada başlık hatalı mudurunuya gittik değil mudurnuya gittik olacaktı
bu arada resimleri tekrar incelediğimde ikinci resimde mola verdiğiniz yer bizim köyümüz ve fotograf karesinin sol köşesindeki ev benim doğduğum ev olmaz böyle bir tesadüf ya

Bir dahaki sefere haber verir çayını içeriz.
Yol yorgunluğuı ve bir de acelecilik olunca maalesef yazım hataları oluyor

AHMETCIIMMM ayip oluyo ama :) bmw 3.8 diil lutfen ama 3.48 olucakti, belirtiim, hemen itirazimi ediim yaniii..

bu arada geziye katilanlardan biri olarak bu kadar keyif aldigim bir motor gezisi daha olmammisti...guzergah konusunda cok basariliydi ahmet...tesekkurler...

Hem gidiş ,hem dönüş rotamız asfalt kalitesi olarak çok güzel olduğu gibi, virajları ile yüzde yüz motor keyfi verdi. Mevsim olarak coşmuş olan doğanın güzelliği de cabası.

Toplam yola göre motorların her 100 km için yaktığı yakıt.

Yamaha Dargstar 650 : 4.8 lt

Keeway Sper shadow 250 : 2.8 lt

suzuki vstrom dl 650 : 4.5 lt

BMW GS 650 : 3.8 lt [/QUOTE]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar