Mucize Kurtuluş

kamyoncu bide utanmadan adamın üzerine yürüyor dövmek için ::angry2:: ne adamlar var ya :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazayı az önce haberlerde izledim şok oldum adamın verilmiş sadakası varmış..

öldürmiyen Allah öldürmüyo işte. yazıkki sonrasında burası Türkiye dedirten olay yani kazazedeye saldırıda gecikmiyo. hangi zihniyettir bu anlamak mümkün değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şeytan diyor kamyon şoförünü tut, sok kamyonun altına :pr:

uwe

Şimdi haberlerde izledim. Valla cok ucuz yırtmıs adam.

Adam kesin gozuyle bir can aldigini dusunuyor ve inip adamın hiç bir seyi olmadigi gorunce o saskinlikla once sasiriyor ve hemen ardindan dogal bir hiddet ve sinir harbi yasiyor. Adamın ustune yurumesinin o an haklımı, haksızmı, mantiklimi, mantiksizmi kendi adına hemen hemen kimse dusunemezdi. Siz olsaniz sinirlenmezmiydiniz o an?

Son düzenleme:
Valla izlerken şok oldum..(keşke bende o minibüsün içinde olsaydım:mrgreen:)

Gerçektende verilmiş bir sadakası vardır...Her iki sürücününde..:)

haberleri izledim valla agzım açık kaldı adam nerden nasıl cıktı enteresandı valla allah korumus...

seyrettim yalnız ben o motosiklet sürücüsü beyin kazayı burnu kanamadan atlattığıyla ilgili şüphelerim var.
vucut sıcaktı can havliyle altından kalktı ama şu an iyi olduğu hakkında şüphem var umarım sağlığı iyidir nedir bu kamyonlardan çektiğimiz kardeşimm:mrgreen:

seyrettim yalnız ben o motosiklet sürücüsü beyin kazayı burnu kanamadan atlattığıyla ilgili şüphelerim var.
vucut sıcaktı can havliyle altından kalktı ama şu an iyi olduğu hakkında şüphem var umarım sağlığı iyidir nedir bu kamyonlardan çektiğimiz kardeşimm:mrgreen:

hastanede yapılan kontrolden sonra turp gibi teşhisi konmuş abi

ya bide orda zamanında somuncu baba yaşamış diyorlar :silent:

hastanede yapılan kontrolden sonra turp gibi teşhisi konmuş abi

ya bide orda zamanında somuncu baba yaşamış diyorlar :silent:
anaa:mrgreen:valla helal olsun inanılacak gibi değil hey allahım büyüksün bide kamyoncu abi adamın üstüne yürümüş ha bak bak bak demiyorda katil olmaktan kurtuldum bişeyin varmı diye sormuyorda ne diyeyim ne oldu bize insanımıza çok üzücü ya....:pale:

ya abi ben (iyilerini tenzih ederim) gerizekalıları anlamıyorum.Abi adam kamyonu kadar büyük zannediyor kendini ve küçük olan herşeyi yok sayıyor. diyorum be adam ben motor kullanıyor olabilirim ama senin bilmediğin şey benim siyah kuşak karete biliyor olmam. Bana yapacağın hatada ban seni paspas yapmazmıyım anlamıyorum. neden sonunu hesap etmeden iş yapıyorsun kardeşim.:pr:

Adam kesin gozuyle bir can aldigini dusunuyor ve inip adamın hiç bir seyi olmadigi gorunce o saskinlikla once sasiriyor ve hemen ardindan dogal bir hiddet ve sinir harbi yasiyor. Adamın ustune yurumesinin o an haklımı, haksızmı, mantiklimi, mantiksizmi kendi adına hemen hemen kimse dusunemezdi. Siz olsaniz sinirlenmezmiydiniz o an?

abi bencede arkadaş haklı
kamyoncuya o kadar yüklenmeyin adam da en az kamyonun altından çıkan kadar şok yaşamıştır

dimi koskoca kamyonun altına girip "nasıl sağ çıktı dur bi tane de ben vuriim bişi olcak mı insan değil galiba bu" diye düşünmüş olabilir. Yok canım ne mantıksızı ben olsam adamı tutar tekrar kamyonun altına sokar basardım gaza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar