ben bu dilekçeyi göndereli nerdeyse 6 ay oldu halen daha bir cevap gelmedi. heleki motor benim uzerime değil. motorda yarı çalışıyor(arızalı biraz). yani motor pederin uzerine. ve motoru çalıştırıp da muayene ye de goturemıyorum. ne yapmak lazım sımdı. bu ruhsat ıcın ben vekalet cıkarttırsam pedere, kendim yapabılıyormuyum?
Arkadaşlar Cuma günü 17.03.2006 tescil tarihli ruhsatımı Maltepe Emniyeti nden hiçbir ücret ödemeden 2009 a kadar uzattılar... Üzerine elektronik daktilo ile 2009 yazıp yeniden PVC kaplıyorlar...
Bilgilerinize...
gözünaydın.
bu işlemi aynen beşiktaş da yaptı.
fakat üsküdar yapmadı. motorcu için yapmaya deymezmiş.
memur bey öyle söyledi.r:
Arkadaşlar Cuma günü 17.03.2006 tescil tarihli ruhsatımı Maltepe Emniyeti nden hiçbir ücret ödemeden 2009 a kadar uzattılar... Üzerine elektronik daktilo ile 2009 yazıp yeniden PVC kaplıyorlar...
Bilgilerinize...
ARKADAŞLAR SON NOKTAYI KOYMAK İSTİYORUM.
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAZILI OLARAK SORDUM.
ALDIĞIM CEVABA GÖREDE KADIKÖY/MALTEPE TRAFİK ŞUBESİNE MÜRACAAT
ETTİM SÜREYİ 3 YIL OLARAK DÜZELTTİLER.
ALINAN CEVAP AŞAĞIDADIR.İSTEYENE MAİL ATARIM.
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN 64093/40-07-88-1142-28737 SAYILI
07.02.2007 TARİHLİ YAZILARI
"Motosiklet fenni muayenesi ile ilgili her iki yönetmelik maddelerinin farklı hükümler içermesi nedeniyle Bakanlığımız Hukuk Müşavirliğinden görüş sorulmuş olup, alınan cevabi yazıda konunun Araç Muayene İstasyonlarının Açılması İşletilmesi ve Araç Muayenesi Hakkında Yönetmelik hükümleri çercevesinde yürütülmesi belirtildiğinden, bu konuda hazırlanan 11.08.2006 tarih ve 7853-137828 talimat İl Emniyet Müdürlüklerine gönderilmiştir.Ayrıca Karayolları Trafik Yönetmeliğinin ilgili maddesi de söz konusu yönetmeliğe uyarlanmış ve hazırlanan Yönetmelik Tasarısı ilgili birime gönderilmiştir." denilmektedir.
Bu demekki 23.09.2004 tarih 25592 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yönetmeliğe göre 14/d maddesi gereğince 3(ÜÇ) YIL olarak uygulanmsı gerekmektedir.(23.09.2004 tarihinden sonra alınan motosikletler içindir.)
[email protected]
0532 246 43 30
Arkadaşlar ben sabah gene maltepe trafiğe gittim bu yönergeyi gösterdim bu yasa çıkmış dedim memurun bana demesi bize gelen yöndergese 2006 tescilli araçlarda yazıyor diyip duruyor deli oldum yönergeyide gösterdim nuh diyor peygamber demiyor yaa napıcamı şaşırdım muayene istasyonuna gittim orada sorayım diye ordada danışacak kimseyi bulamadım
başka bi yol varmı arkadaşlar ????????? :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:
Bilgilerinize...