baris,ben ucuzlugu icin demistim cz 500,sonucta ogrenci butcesiArkadaslar öncelikle güzel cvplarınız için tesekkürler. Gercekten süper bi karsılasma oldu. Smirnouf Ben CZ digilde ya KTM950adv yada Husqvarna sm610 almayı düşünüyorum. Mart ayına kadar kesin alıcagım. Cr250r sattım çok özledim motorumu benim hem yol yapabilcegim hemde araziye girebilcegim çok kuvvetli motorlara ihtiyacım var o yüzden SM610 daha güzel gözüküyor. 2sinin fiyatıda aynı 5000usd civarında. Onu alıp yazın 1ay kadar zamanda burdan tr ye gidip TR turu düşünüyorum. Ancak sonra tekrar UK ye dönmem lazım buradaki planör klübünde ucuslarıma devam ediyorum. Saat su anda 14 belki birazdan çıkıp 30dk mesafedeki kayak merkezine gidip snowboard yaparız görkemlerle. Burda hayat gerçekten çok ucuz. Nete çok sık giremiyoruz ancak girdikce forumu takip etmeye calısacagım. Motosikletimi alır almaz resimlerimizi upload edicegim siteye. Motor fiyatlarının ucuzlugunu görmek isteyen arkadaslar intoko.com dan sol altta ukraynayı secip fiyatlara bakabilir. Görkeminde hepinize selamı var hoca ben erken gönderdi yapılcak olan text i yaptıgım için. Simdi görkem derste. Birdahaki görüsmenize kadar kendinize çok iyi bakın arkadaslar. Bizi merak etmeyin sadece -li dereceler ve yerdeki buzlarla ugrasıyoruz ama görkem ayagındaki kırmızı Converse leri cıkarmamakta ısrarcı:queen:
Eh madem böyle bir başlık açılmış ben de buradan devam edeyim bare... Yakında MT Ukrayna açarız... Hoş burada motosiklet kültürü hiç yok. Malum yeni yeni gelişen ve soğuk bir şehir... Kar şimdiden başladı ve ilkbahara kadar geçecekmiş gibi gözükmüyor.. Hava 0 derece civarı , ocakta -20 civarı olacakmış... Fakat üşüten bir hava yok. Ben gelmeden motor için almadığım termal içliklerden aldım o yüzden hiç sorun olmuyor... Hem termal çorabım da var... Rahat rahat converse giyebiliyorum... Bide bide kırmızı bana çook yakışıyoor :bounce:... Kırmızı diyince motorumu özledim bak... Ocağın 25i civarı tatilde istanbula dönüyorum , hepinizi görmek istiyorum ona göre
![]()
Bu arada yarın fuar var benim için de fuarın tozunu atın. Kendinize iyi bakın... Yine yazmak dileğiyle![]()
durun durun,daha cok doncaniz,daha yeni basliyoz
oglum hep baska seyler yaziyonuz? kizlari nasil onu anlatin,canayakinliklarini,guzelliklerini felan.anlatki yaninda bir kupa mt'li olsun :queen: