MT'nin en uzak noktadaki bulusması

Arkadaslar sizinde farketceginiz uzere uzun suredir forumda gözükmüyorum. Bunun 1.sebebi planör milli takımındaki ucuslarımdı. Bu arada ÖSS ye girdim ve Ukrayna Ulusal Teknin Üniversitesi Ucak mühendisligi bölümünü kazandım ve Ukraynaya geldim. Geldikten 2gün sonra yurtda odamda simulatorde ucus yaparken odamıza 2arkadas daldı daha önce tanısmıyorduk. Simulatoru görünce ilgilerini cekti. Tanıstık 2sinin ismide görkemdi. 2siylede konustuk basta havacılıktan girdik ve görkemlerden birisi benim ucus egitimlerimin basında devrem olan çok yakın arkadasım handenin arkadası cıktı. Ardından Laf döndü dolastı motosiklete geldi 2 görkemde motorcuydu. Görkemlerden 1isi motorunun fotografını gösterdi. Bir CBR125di bende benim beygirim CRile cekilmis bikaç fotografımı gösterir göstermez. Ben bu fotoları gördüm dedi:queen: biraz konustuk daha önce MT formunda epey konusmus oldugumuzu farkettik. Görkem sizin tanıyacagınız nicki ile gorkeMdi Ukraynada ilk MT bulusmasını gerceklestirdik. Daha sonraki günlerde dahada iyi tanıstık ve 2görkemde kendi odalarından cıkarak benim odama yerlestiler simdi her dk beraberiz. Güzel bi tanısmaydı sizlerle paylasmak istedim...

her dakika beraberiz derkenn nasıl yaneee:mrgreen: mtgörkeme selamlarr diğer görkemede selamlar sanada selamlarrr buluşmanız vede birlikteliğiniz çok güzel aynı zamanda komik olmuşş burdan ukraynaya vede ordaki tüm arkadaşlara saygılar selamlar ( hangi arkadaşlar diye sormayın ):queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fazla beraber olmayın:queen::queen::queen:şaka şaka ama gerçekten süper tesadüf olmuş,kanka oldunuz yani şimdi :):):)onlara motosikletle uçmayı da öğretirsin sen.... tam süper olur:p

Osmaniye İl Temsilcisi
Abicim çok güzel, yazdıklarını gözlerimi kapatıp hayal ederek okudum :cherry: çok güzel ve heyecan verici bir buluşma olmuş. Görkeme selam,uçuşa devammm.

Insanın sadece "Dünya ne kadar küçük" diyesi geliyor değilmi.iyi olmuş valla cok super herkeze slmlar.

Wayy Barış. Senide mi gönderdik gurbete... :p

O taraflarda bir adet de "smirnouf" olacak. :p Onu da bulun. Alın birer rus motoru. Takılın beraber...:cherry:

Bizi yurt dışında temsil edin... :mrgreen:

cok güzel olmus ya Görkem topic açmıstı sanırım gideceği zaman uzun zaman sizlerle olamayacağım gibisinden.. Senden ses cıkmıyodu uzun zamandır ama iyi olmus bak şimdi .. Sevindim bende :)

Bende diyorum artık cbr 125 başlığı eskisi kadar yoğun değil görkem gitmiş meğer.KingOfExtreme de gözükmüyodu piyasada.Herkes Yurtdışına gitmiş.Hemde Ukrayna...Birbirinize sahip çıkın beyler ikinizede selamlar

zaten ben sizin orda taniscaginizi biliyodum,tanisma gerceklesmis demek,bi ara moldovaya kacinda burdada bi bulusma gerceklestirelim...
@Baris
artik orda bi cz 500 alirsin kendine,cok ucuz bu motorlar orda :)

Wayy Barış. Senide mi gönderdik gurbete... :p

O taraflarda bir adet de "smirnouf" olacak. :p Onu da bulun. Alın birer rus motoru. Takılın beraber...:cherry:

Bizi yurt dışında temsil edin... :mrgreen:

ben rus motorlarini biraktim,ceklerin hem kizlari hem motorlari guzelmis,bunu farkettim :wiinkk:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
vallahi çok güzel
görkemi çok severim çok iyi çocuktur
diğer görkemi tanımıyorum ama o da iyidir eminim
gerçekten çok şanslısınız
tam birbirinizi bulmuşsunuz
bundan sonra ukraynadaki kankalar belli oldu bence
size keyifli eğitimler...
:cat:

Arkadaslar öncelikle güzel cvplarınız için tesekkürler. Gercekten süper bi karsılasma oldu. Smirnouf Ben CZ digilde ya KTM950adv yada Husqvarna sm610 almayı düşünüyorum. Mart ayına kadar kesin alıcagım. Cr250r sattım çok özledim motorumu benim hem yol yapabilcegim hemde araziye girebilcegim çok kuvvetli motorlara ihtiyacım var o yüzden SM610 daha güzel gözüküyor. 2sinin fiyatıda aynı 5000usd civarında. Onu alıp yazın 1ay kadar zamanda burdan tr ye gidip TR turu düşünüyorum. Ancak sonra tekrar UK ye dönmem lazım buradaki planör klübünde ucuslarıma devam ediyorum. Saat su anda 14 belki birazdan çıkıp 30dk mesafedeki kayak merkezine gidip snowboard yaparız görkemlerle. Burda hayat gerçekten çok ucuz. Nete çok sık giremiyoruz ancak girdikce forumu takip etmeye calısacagım. Motosikletimi alır almaz resimlerimizi upload edicegim siteye. Motor fiyatlarının ucuzlugunu görmek isteyen arkadaslar intoko.com dan sol altta ukraynayı secip fiyatlara bakabilir. Görkeminde hepinize selamı var hoca ben erken gönderdi yapılcak olan text i yaptıgım için. Simdi görkem derste. Birdahaki görüsmenize kadar kendinize çok iyi bakın arkadaslar. Bizi merak etmeyin sadece -li dereceler ve yerdeki buzlarla ugrasıyoruz ama görkem ayagındaki kırmızı Converse leri cıkarmamakta ısrarcı:queen:

:) Hikayeyi Görkem'den dinlemiştim. Çok güzel tesadüf... Odadakilere selamlar...

GKN

güzel olmuş
görkem nasıl? gittiğinden beri haber alamadık kendisinden
alışabilmişmi oralara, internet sorunu var sanırım?

Abi deneyimlerime dayanarak Mars a bile gitsen elbet bi tane Türk bulursun yurdumun insanı işte kendini belli ediyor

Eh madem böyle bir başlık açılmış ben de buradan devam edeyim bare... Yakında MT Ukrayna açarız... Hoş burada motosiklet kültürü hiç yok. Malum yeni yeni gelişen ve soğuk bir şehir... Kar şimdiden başladı ve ilkbahara kadar geçecekmiş gibi gözükmüyor.. Hava 0 derece civarı , ocakta -20 civarı olacakmış... Fakat üşüten bir hava yok. Ben gelmeden motor için almadığım termal içliklerden aldım o yüzden hiç sorun olmuyor... Hem termal çorabım da var... Rahat rahat converse giyebiliyorum... Bide bide kırmızı bana çook yakışıyoor :bounce::p ... Kırmızı diyince motorumu özledim bak... Ocağın 25i civarı tatilde istanbula dönüyorum , hepinizi görmek istiyorum ona göre :)
Bu arada yarın fuar var benim için de fuarın tozunu atın. Kendinize iyi bakın... Yine yazmak dileğiyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar