mt25mi cb250r mı

ahe

Hondanın yeni motosikletlerini uygun fiyattan verip kısa süre sonra zamlandırdığı bir gerçek. Ne yapmak lazım? elimizdeki mal değerlendiğinde, olmaz ben daha ucuza almıştım, değer artışını reddediyorum mu demeliyiz?

yani adam demek istiyor ki piyasası yükselcek diye motor alınmaz demek istiyor. Herkes al satçı herkes rossi artık

Sadee onun için alınmaz ama bu da bi avantaj. İki denklem eşitse, piyasası yükselecek motor o eşitliği bozar

Hondanın yeni motosikletlerini uygun fiyattan verip kısa süre sonra zamlandırdığı bir gerçek. Ne yapmak lazım? elimizdeki mal değerlendiğinde, olmaz ben daha ucuza almıştım, değer artışını reddediyorum mu demeliyiz?

Tamam ne kadar artabilir zaten 22.6 satış fiyatı var bu motor 250'lik 500'lük değil ki

kym

Tamam ne kadar artabilir zaten 22.6 satış fiyatı var bu motor 250'lik 500'lük değil ki

Piyasa böyle olduğu sürece hiç birsey için kesin konusulmaz. Gecen sene maksimum 14-15 e r25 cok rahat alınabılıyordu. Bir de simdiki ikinci el fiyatlarına bak

Ben senin yerinde olsam fiyat avantajı ileride değer kaybetmeyip tam tersi değer kazanacağından şuan lansman fiyatında olduğu için gözüm kapalı CB250R alırım

Bu bölüm neye göre yazıldı hocam ?

Ben şimdi bu fiyata alacağım motor seneye 2.eli 25 mi olacak yani bu mantığa anlam veremiyorum ?

hocam peki cbr250rr da gelicek diyorlar bu gelirse cbr250 nin yüzüne kimse bakmaz bu gelene kadar değer kazanır illaki gelirmi emin değilim ama bi arkadaş sattı o yüzden cbr250 sini

Bence cebe ve istediğine göre hareket et çünki motorlar alanı üzmeyecek cinsten. sadece aralarında ufak tefek farklar var. hepsi hakkında ufak tefek bilgim var

- Duke sesi traktör gibi çok kötü ve titriyor
- Mt25 in sesi de güzel cb250r'ında

- En çok yakan mt25 (r25 motor bloğundan dolayı)
- Cb250r bence en az yakanı olucaktır hem cbr250 motor bloğu hemde E4 uyumdan dolayı
- Duke da az yakar

Tasarım kişiden kişiye değişir ama oylamaya sunulsalar genel geçer tabikide cb250r dır

Ben senin yerinde olsam fiyat avantajı ileride değer kaybetmeyip tam tersi değer kazanacağından şuan lansman fiyatında olduğu için gözüm kapalı CB250R alırım

cb250r da titriyor sonuçta tek silindir ikiside cb250r ın motor bloğu tıpatıp cbr250 den çıkmış gibi diyolar tork istiyorum ben daha fazla son hız sevmiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artmaz daha, hepsinin fiyatı sabit bakma sen. R25i 20bin tl den koyuyorlarda ne oluyo. Satmak isteyen adam eder fiyatına koyuyor, mt07nin piyasası 30bin civarı görünüşte ama satmak isteyen 25 26 ya bırakıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel motor 3üde bende şöyle bir düşündüm hangisini alırdım diye allah kolaylık versin zor olucak.kabaca hızlı gitmeyi seviyorsan motor sesi arıyorsan 2.eli de en değerli motor mt25 ama naked gibi hissetirmez motordan dolayı en hızlısı mt25 olucaktır.tork ve güç istiyorsan 2 motorunda ortalamasını duke250 tutturuyor.2.eli 250 cc de sanırım tam oturmadı ayrıca eski kadrandan ötürü hiç sevemedim.28.000tl ye duke390 veriyorlardı kampanyalı çıkabiliyorsan onu al tabi.honda olayı aslında tutar gibi duruyor ama risk var tabi bu işte.2.elinin parçalarının oturması biraz zaman alır.neticede honda elinde tabi kalmaz ama henüz piyasa da yok.cb250 için çok küçük diyorlar eğer öyleyse kawasaki z250sl gibi olucak sonu.çok sevilmesine rağmen ufak olmasından dolayı o kadarda tutmadı tutunamadı.neticede 250 cc illede büyütmek istersin eğer öleyse mt25 tavsiye ederim.

Ben şimdi bu fiyata alacağım motor seneye 2.eli 25 mi olacak yani bu mantığa anlam veremiyorum ?

pcx in 2. el ilanlarına bi göz at istersen. Bu önüne geçilemeyen bişi üzgünüm anlam veremediğin mantık herşey için geçerli. Araba içinde ev içinde motor içinde

Bu galiba ilk cb250r kıyaslaması . Ben sadece ilk olduğu için yorumları okumaya geldim . Duke 250 alır yürür :)

Hem fiyat hem işletme maliyeti olarak cb250r. Tek silindir olması titreşim yapar ama ne kadarını sürücüye iletir onu da test edip görmek lazım. Duke de tek silindir ama cb250r dan daha güçlü. Bi de cb250r ın göstergesi nasıl acaba. Yol bilgisayarı falan koymuşlar mı? Yoksa eğer duke250 derim ben

Ben de bu ikilemde kaldım. Önce 2.el mt25 baktım, sonra sıfır mt25'e yöneldim. FAkat o lastikler ve cb250r alabileceğim paraya absiz 2017 mt25 alabildiğimden ötürü cb250r'a yöneldim. İyi ki yönelmişim. 830 km oldu çok memnunum. LAstikleri ıslakta da kuruda da gayet tatmin edici. Sıfır kmden beri ortalamam 2.9lt. İlk depomda 3.1'di, son depomda 2.8'di. Sağır alışmaması için gaz ve kompresör olayına dikkat ederek kullanıyorum. Az yaksın diye özellikle dikkat etmiyorum anlayacağınız.

Bu arada herkesin ilgisini çeken bir motor. Çoğu motorcu soruyor memnun musun diye ya da motordan ilgilenmeyen birisi dahi olsa tasarım çok güzelmiş diyor. Alışılagelmiş bir tasarım olmaması insanların ilgisini de çekiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

Hem fiyat hem işletme maliyeti olarak cb250r. Tek silindir olması titreşim yapar ama ne kadarını sürücüye iletir onu da test edip görmek lazım. Duke de tek silindir ama cb250r dan daha güçlü. Bi de cb250r ın göstergesi nasıl acaba. Yol bilgisayarı falan koymuşlar mı? Yoksa eğer duke250 derim ben

Var yol pcsi, ortalama tüketi ve hız, anlık tüketim, trip a ve b şeklinde ayrı istatistik de alıyor hatta.

Ellerine sağlık hocam.
Eğer gerçekten seneye 250 lik motor ikinci eli 25 lira olursa bu halka helal olsun ..
Arkadaşım r 25 ilk çıktığında 13.500 tl fiyatla giriş yaptı şimdi sen ilk çıktığında aldığın bu r 25 i şuan satacak olsan 16 bin tl den aşağı satar mısın yada satan var mı ? Bende böyle olması taraftarı değilim ama bayilerle birlikte ikinci elinde değeri artıyor

Çokta haksız değilmiş CB250R 25300 oldu fiyatı 2. eli 20binden 23bin tl çıktı :)

2 aydır cb250r kullanıyorum alırken de mt25 ve bunun arasında çok gidip geldim ama abs olması dunlop lastikler servis ağı derken cb250r da karar kıldım. çok tecrübem yok ama zincirden çok ses gelmesi dışında hiç bir sorun yaşamadım. En büyük sıkıntı vites göstergesinin olmaması ve yeni bir motor olduğu için henüz aksesuarlarının olmaması top casei bile anca 3 hafta önce taktırabildim

Taktırmayın abi arka çantayı, gerekirse depo üstü çanta alın. Walla tasarımı rezil oluyor :(

Motosikleti
CBR 125 R 2014
duke 200 vardı arkadaşta bir amortisör 400 € ona gör dikkat edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar