Ben de bu ikilemde kaldım. Önce 2.el mt25 baktım, sonra sıfır mt25'e yöneldim. FAkat o lastikler ve cb250r alabileceğim paraya absiz 2017 mt25 alabildiğimden ötürü cb250r'a yöneldim. İyi ki yönelmişim. 830 km oldu çok memnunum. LAstikleri ıslakta da kuruda da gayet tatmin edici. Sıfır kmden beri ortalamam 2.9lt. İlk depomda 3.1'di, son depomda 2.8'di. Sağır alışmaması için gaz ve kompresör olayına dikkat ederek kullanıyorum. Az yaksın diye özellikle dikkat etmiyorum anlayacağınız.
Bu arada herkesin ilgisini çeken bir motor. Çoğu motorcu soruyor memnun musun diye ya da motordan ilgilenmeyen birisi dahi olsa tasarım çok güzelmiş diyor. Alışılagelmiş bir tasarım olmaması insanların ilgisini de çekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
Hem fiyat hem işletme maliyeti olarak cb250r. Tek silindir olması titreşim yapar ama ne kadarını sürücüye iletir onu da test edip görmek lazım. Duke de tek silindir ama cb250r dan daha güçlü. Bi de cb250r ın göstergesi nasıl acaba. Yol bilgisayarı falan koymuşlar mı? Yoksa eğer duke250 derim ben
Var yol pcsi, ortalama tüketi ve hız, anlık tüketim, trip a ve b şeklinde ayrı istatistik de alıyor hatta.