RS olmayan versiyonuyla arasındaki fark nedir? Neden RS'i tercih ettiniz?
RS olmayan versiyonuyla arasındaki fark nedir? Neden RS'i tercih ettiniz?
Tuono V4 sahibi olarak benimde markajımda Speed Triple ( 1200 cc ) var. Street in ( 765 cc ) mt9 u kevgire cevirdigi videoları izlemekte cok keyifli bu arada![]()
hocam street triple dan sonra bende rsv4 factory dusunuyorum. motorunun calisma prensibini cozemedim. sehir ici alt devirlerde 4 silindirde calisiyormu? yoksa ducati gibi kademeli mi aciyor? v4 ten sonra 3 silindir cok tatmin etmeyebilir.
Şehir içi şehir dışı yok, bam bam bam =)
ozaman sikinti. bazi videolarda yumurta kir ye diyorlar RSV4 sehir ici icin. ama kullanan arkadaslar uzerine makine olmadigini soyluyor. ki teknik verilerde onu gosteriyor. 217 beygir muazzam 13000 devirde. tork 125
https://www.aprilia.com.tr/tr/rsv4-factory.html#teknik-ozellikler
Triple ve dik oturmak mı?
Düz racing makinaya gidon takılmış bi motor rs. "Racing sevmiyorum" diyen birinin listesine girmesi tuhaf.
hocam street triple dan sonra bende rsv4 factory dusunuyorum. motorunun calisma prensibini cozemedim. sehir ici alt devirlerde 4 silindirde calisiyormu? yoksa ducati gibi kademeli mi aciyor? v4 ten sonra 3 silindir cok tatmin etmeyebilir.
hocam street triple dan sonra bende rsv4 factory dusunuyorum. motorunun calisma prensibini cozemedim. sehir ici alt devirlerde 4 silindirde calisiyormu? yoksa ducati gibi kademeli mi aciyor? v4 ten sonra 3 silindir cok tatmin etmeyebilir.
Hocam aldinizmi street triple. Fiyatlar tepetaklak oldu sayilir asyaya gelen vergiden sonra.Selamlar arkadaşlar hali hazırda 2021 model mt09 sahibiyim motorumdan da memnunum açıkçası ama bu triple kardeşler aklımı çelmeye başladı.sizce elimdekini satıp street triple veya abisi speed triple a yönelmelimiyim?Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim ,belki street triple 3 aşağı 5 yukarı aynı kalibrede ,değmez diyebilirsiniz ama rs moto2 si çok iyi gibi geldi bana.speed triple ise tam bir canavar nedersiniz , bir heycan yaşamalımıyım?
Bende 2021 rs vardı, şimdi 2024 09 aldımHocam aldinizmi street triple. Fiyatlar tepetaklak oldu sayilir asyaya gelen vergiden sonra.
Gecen ay 763 000 idi RS, MT 09 1 milyon bandinda idi, suan da RS 900, 09 1.1 milyon sanirimBende 2021 rs vardı, şimdi 2024 09 aldım![]()
hocam buarada motor degismis ama resim degismemis halaBende 2021 rs vardı, şimdi 2024 09 aldım![]()
RSV 4 Factory 1.2 m bandinda iken ayni dolu panigale ve S1000 2 milyonda, tabi burada kg vs de isin icine giriyor ama o fark cok fazla bence. Hos suan baktim 2024 sonrasi RSV ler 1.5 m a dayanmisAltı üstü falan çok göreceli şeyler.
RSV4, S1000RR ve Panigale şu an işin tepe noktasındaki motorlar. Kim hangisini ne açıdan sever kısmı artık kişisel beğenilere kalan bir şey.
Şehir içinde bir V4'le konforlu ve ısıdan muaf şekilde gezmek mümkün değil. Egzoz sistemlerinin yapısı gereği önü de kapatsa arkayı da kapatsa Panigale V4 RSV4'ten daha fazla pişirecektir. Sele altındaki, kısa alt egzozu sağlayan yolların bedeli bu. RSV4'te daha az sürücüyle muhattap olan bir egzoz var. Gavurda da çoğu kişi RSV4 ile hızlanında ferahlama geldiğini ancak Panigale V4 ile 200'le gitsen, altında sabit bir ısı kazanı olduğunu söylüyor. Ama bunlar yine marjinal farklar olacaktır, şehir içine trafiğe gireceksen senin için de motor için de tatsız durumlar olacak bunlar.
Uzerine daha oturamadim ama cok hafif oldugunu duydum ve okudumDucati'de şehir içinde kapatmıyor, sadece trafikte boşta durduğunuzda arkadaki 2 silindiri kapatıyor. Stf V4 için ısıyı çok dillendireni pek rastlamadım ama Panigale için herkes cehennem gibi diyor(tulumla pek problem olmadığını söylüyorlar), yüksek ihtimalle yeni Panigale'de bu ısı problemini aza indirdiklerini düşünüyorum, çünkü önden alabiliceği hava girişi artık daha büyük.
Hocam benim rs ağır kayıtlıydı ona rağmen ben çok memnundum. Güncel olarak temiz son kasasında kullandım yorumlarım ona göre.Gecen ay 763 000 idi RS, MT 09 1 milyon bandinda idi, suan da RS 900, 09 1.1 milyon sanirimS1000 RR 1.5 milyon, Multistrada V4 ise 2024 unu 1.2 milyon minimum baslangicina bulabiliyorsun
At izi it izine karismis sanirim. Hayirli olsun, delibozuk bir alet ama bana RS daha kibar geliyor, biraz bel agritiyor ve el uyusturuyor ama zor vazgecerim gibi. Ama kesinlikle bir yol motoru sart, Afyona gittim felc oldum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam buarada motor degismis ama resim degismemis halaguzel resim, viraji iyidir arkadasin. Peki RS ten sonra 09 u hissiyat olarak tariflermisiniz? Ben arada cok kalmama ragmen ikinci elinden kaynakli, elim 09 almaya gitmedi ve RS aldim. RS sonrasi neler hissediyorsun hocam? MT den RS e gecenler haliyle ovuyorlar, RS ten MT ye gecen biri olarak neler paylasirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
RSV 4 Factory 1.2 m bandinda iken ayni dolu panigale ve S1000 2 milyonda, tabi burada kg vs de isin icine giriyor ama o fark cok fazla bence. Hos suan baktim 2024 sonrasi RSV ler 1.5 m a dayanmis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uzerine daha oturamadim ama cok hafif oldugunu duydum ve okudumokadar para 187 kg kuru agirlik
cehennem denildigini duydum, acayip rakamlar. ev alinir