aynı motoru kullanıyoruz aynı şeyi düşünmüşüz

valla yeni kasa street güzel cihaz olmuş ama moto2 olanının hiç bir özelliği yok benim gördüğüm o parayı vericek bir extra yok o yüzden şahsen moto2 eledim.sadece sayılı üretim olduğu için koleksiyon değeri var oda bir yere kadar hep öyle oldu.o yüzden street rs ile kıyaslamak lazım.motor yıkılıyor ama mt09 dan sonra alsak ne olur sorusunu tam cevaplayamıyorum sadece sürüş karakterine göre yorumlayabiliriz.ben şahsen çok üst devirlerde bağıra bağıra motor sürmem genel orta devirler 'basmıyorsam tabi' standart sürüşten bahsediyorum.765 genel olarak ss motora sahip olduğu için üst devir seviyor gücü torku burada veriyor.torkuda mt09 dan düşük olduğu için beni mt09 dan sonra çok cezbedemiyor.e5 e çıkıp asılıyorsan al derim ama günlük sürüyorsan net mt09.speed 1200 efsane çok kovaladım almak için ama çok sıra var vs vs fiyat olarak hala iyi konumda.zaten moto2 parasına neredeyse speed 1200rs alıyorsun,hem alt hem üst fark etmez adamı doyurur

.yeni kasa kullananı bulamazsın hepsi alsatcılar aldı ilana koydu görüyorum 765 için.bide 2021 kullanan süren biri olarak steettriple için bu klasmandaki en rahatsız motosiklet net.hiç bir rakibi streettriple kadar sportif değil başka bir kulvarda o motosiklet ss alt yapılı naked görünümlü bir motor.
kısaca günlük kullanım konfor tork güç mt09 z900 ktm 890 monster 937 hepsi bu ayardayken,street 765 direk yarış odaklı aşırı zevkliama aşırı yorucu bir motor.speed alabilirsen yorumları senden bekliyoruz.
bu arada alternatif ciddi ciddi hala düşünüyorum aprillia tuono v4 1100 var.fiyat olarak tr ye özel satılıyor