MT03 Alacağım ???

rman arkadasım adaşız sana söz söleyemem çünkü kullanmadım ancak 20 beygir farkta azımsancak bir fark deil :) sana bir şey daha sormak istiyorum kafaları biraz daha karıştıralım fz6 naked ile xj600 diverison arasında tasarım dışında çok fark varmıdır 78 beygirlikle kıyaslarsak ayrıca xj6 diversionların tutulmamasının nedenini çok merak ediyorum acaba Türk milletinin yüksek beygir hastası olması nedeniyle fazer in gölgesindemi kaldı bu makina yoksa başka bir durummu var benim için tek olumsuz yanı kuyruk tasarımın kısa olması ve arka çamurluğun uzun olarak estetiksiz biçimde bırakılması.

Bence kawasaki'nin er-6n modelinide alternatif olarak düşünebilirsin... Torku yüksek performanslı ve yakıtta gayet güzel rakamlara ulaşan bir model...

4 silindirin yeri ayrıdır ama senin ihtiyacını bu motosiklet gayet iyi karşılar...

06ER650A_BLK_Action01-01.jpg

Kawasaki_ER_6N_2009_32_1280x960.jpg

er6-n azıcık z750 ye benziyor :)

Şu var benim son çıkabileceğim para motor için

kask + egzoz +motor =12000 tl bundan fazlası yok :)

Yardımlarınız için çok minnettarım :)

Senin için hangisi hayırlıysa o olsun... :) Kazasız belasız km.'ler diliyorum...

Ancak nacizane bir öneri ; egzos almak yerine kasko yaptırmanı tavsiye ederim...

100 km ye yaklaşık 6 saniyede çıkabilirsin ( dikkat et motoru kafana geçirme) . Ama 170 son sürattir.

saygı duyuyorum ancak cbf 250 bile 22 beygir oldugu halde 0 - 100 km hıza 8 saniyede çıkıyor, ve son hız 160,
benim ki sadece bir karşılaştırma.

şehir içi 2 yıl km hesabı yapmadım :) 350 cc yamaha cross maximum yaptıgım hız 120 =)

Bu ada bu motoru buldum
http://www.sahibinden.com/sok_fiyat...z750_2008-01WQQaXQQ16496822WQQpXQQdisplayitem

Nasıl acaba ? Yere düşürmüş vs ?

1) feyizoğluna bak hemen shoei kasklarda kampanya var ...
2) Z750 güzeldir ama çok hırçındır sana hala FZ6 diyorum
3) tüm paranı motora bağlarsan kask mont eldiven dizlik ... devir ruhsat vs.. işlere paran kalmayacak ...

bırak limitinde fiyatlara bakmayı ... bi dur , acele etme.. kafan çorba olmuş senin ... buluruz sana makina acele etme !!!

Tamam abi siz öyle diyorsanız öyle olsun :)

Beklemede kalayım :)

Kaskı hemen alabilirim feyizoğlundan ? Lazer vertigo marka güzel bir kask buldum :D

Tamam abi siz öyle diyorsanız öyle olsun :)

Beklemede kalayım :)

Kaskı hemen alabilirim feyizoğlundan ? Lazer vertigo marka güzel bir kask buldum :D

sana şu kadar söyliyeyim ... kask için verdiğin paraya asla acıma motorun 1 yıl eski model olsun ... varsın , montun 2.el olsun ama KASK konusunda çok hassasım ... şimdi sana özelden mesaj attım :wiinkk:

saygı duyuyorum ancak cbf 250 bile 22 beygir oldugu halde 0 - 100 km hıza 8 saniyede çıkıyor, ve son hız 160,
benim ki sadece bir karşılaştırma.

CBF 250 nin fabrika testi 9 saniyedir. MT 03 unki de 5 saniye. Ayrıca cbf 250 forumlarını aratırsan cbf 250 nin 140 dan fazla gidemediğini görürsün o da yokuş aşağı. MT03 düz yolda 170 gidebilir. yokuş aşağı 185 görebilirsin ama devir kesiciye giriyor.

CBF 250 nin fabrika testi 9 saniyedir. MT 03 unki de 5 saniye. Ayrıca cbf 250 forumlarını aratırsan cbf 250 nin 140 dan fazla gidemediğini görürsün o da yokuş aşağı. MT03 düz yolda 170 gidebilir. yokuş aşağı 185 görebilirsin ama devir kesiciye giriyor.

cbf 250 düz yolda rahat 140 - 150 görür , biraz zorlayınca yine düz yolda 160 km/s hıza ulaşır .... yokuş aşağı sadece hızlanma sürecini kısaltır ...

Mt-03 660 cc makina 250 cc ile neden kıyaslayalım ki ??

Abi bana da bulun be şöle 5 milyara bi 2007 fz6
Adama motoru övecez die ben manyağa oldum motorun gece rüyama gircek...

Benim aeroxu tekmeyelesim gelio "nie çalışıp adam olmuyooon uleeynn" diyerek. (şuan bozukta kendisi) İşyerinin otoparkında öle tepsi gibi duruyo...

5 milyora sıfır cbf 150 var...ama kurye motoru kebapcı motoru amele motoru binmesiniz...:p

12.000 mii...off deli para...:p

şehir içi 2 yıl km hesabı yapmadım :) 350 cc yamaha cross maximum yaptıgım hız 120 =)

Bu ada bu motoru buldum
http://www.sahibinden.com/sok_fiyat...z750_2008-01WQQaXQQ16496822WQQpXQQdisplayitem

Nasıl acaba ? Yere düşürmüş vs ?

hayır olmaz bu...bak adam 12000 son diyor...alım satım 500 tutar...artı 500 de masraf var diyor...madem masraf yapıcan ne anlamı kaldı...eder 13.000 gayme...

du bekle az usta...bakınıyoruz ilanlara...

Abi izmirden bir abimiz ile görüştüm elinde 2007 model 10200 de turuncu bir makine varmış :)

aman dikkat !

Merhaba ,

şu motor yada şu marka diye birşey yok arkadaşım. Motosiklet özel bir araçtır.
Herkesin bir tarzı var. Sevmediğin , binmekten zevk almadığın makina 20 bin euro da olsa birşey ifade etmez. 3 bin lira motor parası ayırdım gittim 8500 'e er-6n aldım. bir gördüm , işte bu benim olmalı dedim.

Bak, beğen, gücün yetiyorsa al. Ancak yetmiyorsa ve yeni kullanıcıysan hedef koy kendine. Ona ulaşana kadar da paranı çarçur etmeyecek birşeyler al.

Ama ne alırsan al güvenlik ekipmanını başta düzgün ayarla.
Kask demişsin ama onunla bitmiyor.
Kask- 1000 TL
Mont - 400 TL
Pantolon - 250 TL
bellik+dizlik= 75 TL
Eldiven : 50 TL (ilk defa motor kullancaksan hemen kullanma, elin alışsın 1-2ay)
Bot : 300 TL

bunlar bence asgari güvenlik iihtiyaçlarını karşılayan malzemelerin ortalama fiyatları. Ayrıca motor kullanmaya başlayınca bunların yazlık ve kışlık olarak 2 adet olduğunu da göreceksin...
Özetle sadece kask değil, tüm malzeme için yaklaşık 1500-2000 TL ayırman gerek.

Bu rakamlara alacağın, sırt çantası, disk kilidi, file,balaklava,gözlük, zincir yağı, lastik patlarsa ne olacak koruma zımbırtısı, branda falan gibi şeyler dahil değildir.
Motoru olanla bilir :cherry:

senin yerinde olsam 500 TL de sürüş eğitimi için para ayırırdım.

Yani enson 2500 TL derim herşeye...
kalan 9500'e Ocak - Şubat ayında süper fırsatlar bulabilirsin ki motor için 9500 TL bayağı iyi bir rakam.

Ne alırsan al , yeni kullanıcıysan önce eğitim al, sonra güvenlik malzemesini al , en son motoru al.

Seni uzun yıllar aramızda motorsever olarak görmek isteriz.

Yoksa anasayfada gördüğün "bir arkadaşımızı daha kaybettik " bölümünde arkandan "allah rahmet eylesin ama yeniydi arkadaş biz demiştik " yazıları kalacak .

Motor keyif işidir. Keyif için ne kendini ne de başkalarını tehlikeye atmamak gerek.

Sana çooooook keyifli, çok zevkli, çoooooooook güvenli sürüşlerle dolu bir yaşam dilerim.

Motosikleti olmak ayrıcalıktır, binebiliyor olmak daha büyük bir ayrıcalıktır.

Sevginin bonusa + 4 taksidi olmaz. Seveceksen peşin seveceksin. Yapacaksan tam yapacaksın.

Sevgiler,

Son düzenleme:
Merhaba ,

şu motor yada şu marka diye birşey yok arkadaşım. Motosiklet özel bir araçtır.
Herkesin bir tarzı var. Sevmediğin , binmekten zevk almadığın makina 20 bin euro da olsa birşey ifade etmez. 3 bin lira motor parası ayırdım gittim 8500 'e er-6n aldım. bir gördüm , işte bu benim olmalı dedim.

Bak, beğen, gücün yetiyorsa al. Ancak yetmiyorsa ve yeni kullanıcıysan hedef koy kendine. Ona ulaşana kadar da paranı çarçur etmeyecek birşeyler al.

Ama ne alırsan al güvenlik ekipmanını başta düzgün ayarla.
Kask demişsin ama onunla bitmiyor.
Kask- 1000 TL
Mont - 400 TL
Pantolon - 250 TL
bellik+dizlik= 75 TL
Eldiven : 50 TL (ilk defa motor kullancaksan hemen kullanma, elin alışsın 1-2ay)
Bot : 300 TL

bunlar bence asgari güvenlik iihtiyaçlarını karşılayan malzemelerin ortalama fiyatları. Ayrıca motor kullanmaya başlayınca bunların yazlık ve kışlık olarak 2 adet olduğunu da göreceksin...
Özetle sadece kask değil, tüm malzeme için yaklaşık 1500-2000 TL ayırman gerek.

Bu rakamlara alacağın, sırt çantası, disk kilidi, file,balaklava,gözlük, zincir yağı, lastik patlarsa ne olacak koruma zımbırtısı, branda falan gibi şeyler dahil değildir.
Motoru olanla bilir :cherry:

senin yerinde olsam 500 TL de sürüş eğitimi için para ayırırdım.

Yani enson 2500 TL derim herşeye...
kalan 9500'e Ocak - Şubat ayında süper fırsatlar bulabilirsin ki motor için 9500 TL bayağı iyi bir rakam.

Ne alırsan al , yeni kullanıcıysan önce eğitim al, sonra güvenlik malzemesini al , en son motoru al.

Seni uzun yıllar aramızda motorsever olarak görmek isteriz.

Yoksa anasayfada gördüğün "bir arkadaşımızı daha kaybettik " bölümünde arkandan "allah rahmet eylesin ama yeniydi arkadaş biz demiştik " yazıları kalacak .

Motor keyif işidir. Keyif için ne kendini ne de başkalarını tehlikeye atmamak gerek.

Sana çooooook keyifli, çok zevkli, çoooooooook güvenli sürüşlerle dolu bir yaşam dilerim.

Motosikleti olmak ayrıcalıktır, binebiliyor olmak daha büyük bir ayrıcalıktır.

Sevginin bonusa + 4 taksidi olmaz. Seveceksen peşin seveceksin. Yapacaksan tam yapacaksın.

Sevgiler,

Çok teşekkür ederim :)

Motor eğitimi güzel fikir ama 500 tl ye bir uzman bulabilirmiyiz bulabilirsek bulduğumuz uzmanmıdır :queen:

fabrika testi benim elimde ben cbf 250 kullanıyorum ve 8 saniyede 0 -100 km hıza çıkıyorum,
düz yolda 140 km hızı egimli yolda ise 160 km hızı görüyorum,
bazı arkadaşlar inanmıyor, inanmak da zorunda değpiller herkezin kendi görüşü bunun birçok tartışması oldu,
konumuza geri dönelim,
mt 03

fabrika testi benim elimde ben cbf 250 kullanıyorum ve 8 saniyede 0 -100 km hıza çıkıyorum,
düz yolda 140 km hızı egimli yolda ise 160 km hızı görüyorum,
bazı arkadaşlar inanmıyor, inanmak da zorunda değpiller herkezin kendi görüşü bunun birçok tartışması oldu,
konumuza geri dönelim,
mt 03

100 km hızlanmasını nasıl ölçtüğünü merak ettim , gaza basıp içinden sekize kadar sayıyor musun ? :) . ben sadece bu ölçümü yapabilmek için iphone tutucu ve iphone için dynobox programını satın aldım. İphone icindeki ivmeolcer ile bilimsel hesap yapıyor. eger benzer bir cihaz kullanmadan ölçüyorsan sonucun kesinlikle yanlıştır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar