MT03 Alacağım ???

Abi o zaman fz6 bul bana vallahi şaka yapmıyorum :bounce: :cherry::queen:Admin abimden de rica edeyimadaımı c0der diye değiştirse :D :D

hemşo bakalım ilanlara hep birlikte...ben birazdan 7 gibi işe gidicem...tek tek inceleyelim...

kriterlerimiz şudur...

motor 15.000 i geçmemiş olacak ve 2007 ve üstü modeller olacak...

sahibine ulaşıcaz motor hakkında ön bilgi alıcaz ciddi alıcı olduğumuzu hissetiricez...

şasi nosunu alıcaz bakımlarını zamanında yaptırmışmı değişeni varmı öğrenicez...

ama biraz zaman vermen lazım...kendinde inceleyebilirsin...benim tel 537 335 22 33

honda olsaydı almak istediğin tüm Honda veritabanı elinin altında olurdu ...ama Yamahaya çok uzağım...

bulucaz merak etme...sen bana bırak...ilanları inceleyip bu topacta devam edelim...ok...

mt03 den vazgeçmiş olmana çok sevindim inan...

Abi işte böyle bilgilendiren abilerimiz olduğu zaman sorun çekmiyoruz :) Allah razı olsun sizlerden şu an yemek yiyorum birazdan ararım sizi , tekrar tekrar teşekkür ederim

hacı bendede bedava ...tokuşturalım bedavaları...:pyimaanı yi ara beni hem tanışırız...

Tamam abim şimdi spor salonuna doğru yola çıkıyorum aramak üzereyim tedarikli olun :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 ----------

Yalnız abi burda motorun oturuş yerini değiştirmişler çok şekil olmuş böyle birşey yapma imkanımız varmı?

http://www.youtube.com/watch?v=TJwrPpzrGmo

Motosikleti: Yamaha FZ6
Kan Grubu: O Rh+

güldürdün beni ya....hemen şimdiden yazmışın...ya nasip diyelim...sana daş gibi makina bulmazsam adam değilim...ama az sabret bu işler aceleye gelmez sezon kapalı havalar bozuk...satıcıların kapısını çalan yok...şu an avantaj biz alıcıda...ben tek tek inceleyip senin adın aarayıp yoğunlaışcam bir kaç modelde sonra senle paylaşıcam ...napıyoz ne ediyoz ortak hareket edelim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 ----------

bak o ses MT03 den çıkmaz işte emin ol...o olay basit bir sele modifiyesi...ama şu aşamada modifiye için erken bi makina bulalım usturuplu...sonrası Allah kerim...:p

kanka sen Balıkesirdemisin...baoo...uzaksın he...

doğruyu bulman çok hoş ;) herzaman 4 silindir tek silindirden üstündür

doğruyu bulman çok hoş ;) herzaman 4 silindir tek silindirden üstündür

Murat kardeşimle telde konuştuk...kafayı kuma gömen biri değil...seçeneklere açık...bu topacta kawa z750 veya fz6 nakedlerden uygun bi rmakinayı kendisine bakıcaz...sende yardımcı olursan sevinirim....:cat:

ama karşısına çıkan MT03 seçeneği 2300 kmde 10.000 e ...yani temiz makina ama 8000 e olsa al dicem kelepir olur ya acil paraya sıkışan biri çıkar...

o bize yar olmaz abicim...düşük kmde garanti kapsamında bir naked bakıcaz...:cat:

yalnız bu arkadasın ilk motoru olacaksa fazer biraz sıkıntı yaratabilcek bir motor ,98 beygırlıgı kesın sıkıntı yaratırda, 78 beygır olanları daha makul olabılır baslangıc için ama o bile çok güclü ilk başta.

mete_han tamam bakalım kardeşim :cat:

arkadaşın ilk motoru değil , fazerde düşük devirlerde uslu bir motor zaten !!!

yalnız bu arkadasın ilk motoru olacaksa fazer biraz sıkıntı yaratabilcek bir motor ,98 beygırlıgı kesın sıkıntı yaratırda, 78 beygır olanları daha makul olabılır baslangıc için ama o bile çok güclü ilk başta.

haklısın...350 cc ve ybr kullanmış...alacağı motorda pişecek artık...adam takmış abicim alacak...ne diyim...zaten elini korkak alıştırması iyi bişey aslında...onuda sordum kendisini hazır hissediyor...tedirgin olmak korkmak bu işin özünde en önemli tedbir...aşırı özgüven hatayı getiriyor...

ufuktan bakınalım...ben birazdan kaçıcam işe...Sultanahmetdeki canım işim beni bekler...

haklısın...350 cc ve ybr kullanmış...alacağı motorda pişecek artık...adam takmış abicim alacak...ne diyim...zaten elini korkak alıştırması iyi bişey aslında...onuda sordum kendisini hazır hissediyor...tedirgin olmak korkmak bu işin özünde en önemli tedbir...aşırı özgüven hatayı getiriyor...

ufuktan bakınalım...ben birazdan kaçıcam işe...Sultanahmetdeki canım işim beni bekler...

altındaki makinadan korkmuyorsan, kazan yakın demektir ( tabi Allah korusun ) ama durum böyle

Allah kolaylık versin kardeşim

daha önce motor kullanmıssa baş eder sorun olmaz kendini bildiğin sürece:cat:

Abi bana da bulun be şöle 5 milyara bi 2007 fz6
Adama motoru övecez die ben manyağa oldum motorun gece rüyama gircek...

Benim aeroxu tekmeyelesim gelio "nie çalışıp adam olmuyooon uleeynn" diyerek. (şuan bozukta kendisi) İşyerinin otoparkında öle tepsi gibi duruyo...

Abi bana da bulun be şöle 5 milyara bi 2007 fz6
Adama motoru övecez die ben manyağa oldum motorun gece rüyama gircek...

Benim aeroxu tekmeyelesim gelio "nie çalışıp adam olmuyooon uleeynn" diyerek. (şuan bozukta kendisi) İşyerinin otoparkında öle tepsi gibi duruyo...

sana 5.000 TL ye cbf250 öneririm :wiinkk: çalışmamazlıkta yapmaz :cat:

Fazer değil ama FZ6 Naked hem gösteriş hem güç açıdan MT03'den daha iyi görünüyor.
MT03'ün tek avantajı yakıt tüketimi olabilir bence.
Kullanıcısı değilim ikisininde ama her ikisinin de takipçisiyim gelecek için. :)

yakıttan çok farketse 100 km de 1 litre farkeder .... zaten FZ6 performansı o farkı aratmaz bile :cat:

Yapmayin arkadaslar yanlis yönlendirmeyin kimseyi fazer in 98 ile 78 arasindaki fark, sikinti yaratacak veya belki makul olabilir gibi bi fark degil, anlayamazsiniz bile bunu hatta 78 bg olan orta devirlerde daha güclü,(kullanirsaniz hissedersiniz) üst devirlerde hic fark yok. Bunu daha öncede söyledim iyi rodajlanmis 78 bg 98 e vurur bunda ciddiyim. Tek fark max hizlarda aralarinda 10 km bile zor oynar gerisini hesaplayabilirsiniz heralde. 78bg diye sevinmesin yani kimse, 98bg üst devirlerde ne kadar sapdedilmeyecek hissi veriyorsa 78 de aynisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar