Metehan, sağdan gidiyor olmak benim hatam, buna itirazım yok zaten. Ancak taksinin normal şeridinde giderken sinyal vermeden, sağa yanaşmadan adam indirmesi, yolcunun da kapıyı açarken arkasını kollamaması hata bence. Haa ben arkama bakmam dersen bu benim değil, kendi hayatına önem vermemen demektir çünkü taksiden bir iki saniye daha arkada olsaydım yolcuya çarpıp öldürebilirdim. Senin yine araçtan inerken kontrollü inmeni tavsiye ederim.
Ama bu Riva yolunda kaza yapan arkadaş için ne diyorsun....200 le girmiş viraja...motoru bırakmış..Bir yorumlasana şu kazayı abi...detayları buldum ben...
Yaklaşık 200km ile sağa kıvrılan vraja girmiş önündekini geçemeyince iyice dışarı açılmış bu sırada karşıdan gelen aracı görünce motoru yere bırakmış motor 200km hızla yere düşünce şasesi 3 parçaya ayrılmış ve yaklaşık 300mt bir uzaka derenin içine parça parça savrulmuş. Motordan o hızla düşen sürücünün üzerinden malesef araba geçti kan içinde kalan sürücünün boynu kırıldı ve yaşamına veda etti.
çokgeçmiş olsun mehmetçim ya dehşet insanlar bunlar bakmıyorlar aynalara.bende kaç kere atlattım öle..
Taksiden inen adam kapıyı açınca kapı tam olarak benim parmağa geldi. Hiç frene basacak vaktim olmadı. O hızla tüm kütle ağırlığı parmakta patladı. Parmağın bugün kesilerek değil darbenin basıncı ile patladığını öğrendim doktordan. O yüzden üstteki ikinci resimde gözüken siyahlık şeklinde açık yara oldu. Patlamayla bu rengi alıyormuş deri. Orada da ciddi dikiş var.peki, bişeyi merak ettim. Parmağın neden kırıldı, bi yere mi sıkıştı hatırlıyo musun? ne oldu da parmak kırıldı yani..