MT Üyeleri Arşiv Fotoları..Nostaljiye Buyrun..04/05/06

Metocan valla sarı lacivert de nasıl yakışıyo hee sarı lacivert olsun yeter ki:cat::cat:

Bu resmi unutmanın imkanı mı var.... .... Ahmet çakar gibi etekte giyseydin... :bounce::bounce:

Bunu gerçi kimse unutmaz..Mazinin derinliklerinde kaybolacağını sandın dimi... :wiinkk::wiinkk:

Bu da Hasan (BamBam) a pistte şemsiyeci olduğum zaman.... Kendimi unutturmayayım... :p:p

aslan abi he sen bunu diyon...aynı bayrak durur valla evimin bir köşesinde...:wiinkk:

eline sağlık metehan aldın bizi o yıllara götürdün devamını bekliyoruz :p

mt izmir için saçımı süpürge ettim ben bak ne hale gelmişim :cyclopsan

eline sağlık metehan aldın bizi o yıllara götürdün devamını bekliyoruz :p

Reisim İZMİR de dostluklar..aşklar başka olur hep...başka yaşanır...:cat::rendeer::wiinkk:

İzmirli olmayanlar bilmez.İzmirin havasını solumayan bilmez bunu...

elinizi sokun taşın altına bakın nasıl ömür bitiyor:cat: burada kalın mutlu yaşlanın :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
elinizi sokun taşın altına bakın nasıl ömür bitiyor:cat: burada kalın mutlu yaşlanın :rendeer:
Lem niye elim taşta yaşlanayım..Zorum ne?.... :queen::queen::queen:

Gidip plajda yaşlansak olmamı?.... :wiinkk::wiinkk:

eskfttks2.jpg

:queen: :queen:

çok güzel resimler o yıllarda mt üyesi olmasamda resimlerden baya etkilendim
:)

birkaç nostaljirik ben attırı verem garii :cherry:

:rendeer::rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende de il il arşivlenmiş resimler vardı. Şuan yanımda degil ama akşam eklerim. Umarım sayfa çökmez:p

bathu
İlginç resimleri arşivlemişsin.:)

Bu arada neredeyse 1,5 yıldır kafama takılan bir soru var hazır yerinde gelmişken soruyum

Bu motorun sahibi malum.
Arada araç sorgulma sitesinden forumda gördügüm plaklaarı sorguluyorum diger plakalarda bir sorun yok fakat bu aracı sorgularken plakayı bulamıyor.:silent: Son 1 yılda 4-5 defa sorguladım ama yok yok yok:silent:

Bilgi edinme yasasından faydalanmak istiyorum.Geregini bilgilerinize arz ederim.:p

Son düzenleme:
chelsea - Fenerbahçee metehandroo napcanız bakalım :p ilk maç istanbulda biraz avanjatınız var :mrgreen:

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu arada neredeyse 1,5 yıldır kafama takılan bir soru var hazır yerinde gelmişken soruyum.

Bu motorun sahibi malum.
Arada araç sorgulma sitesinden forumda gördügüm plaklaarı sorguluyorum diger plakalarda bir sorun yok fakat bu aracı sorgularken plakayı bulamıyor.:silent: Son 1 yılda 4-5 defa sorguladım ama yok yok yok:silent:

Bilgi edinme yasasından faydalanmak istiyorum. Geregini bilgilerinize arz ederim.:p

Arkadaşım niye sorguluyorsun :silent: bir problem mi var :cherry:
Öğrenmek istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim tüm bilgiler bende mevcut :bounce:

Elint bendeki sorgulama ekranı böyle çıkıyor :p

Arşiv fotoları yeri gelmişken fuar boyunca standımızdaki tvde mt üyelerinin fotoğrafları gezileri il grubları hakkında ufak tefek bilgilerin yer alacağı bir cdye ihtiyacımız olucak bu işi üstlenebilecek yardımcı olabilecek birileri var mi ? :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar