Bunun 2. versyonu çıkacaktı sanki...Kawa 250 davasına...
Çalışmalar nasıl gidiyo mete_han abey
Arkadaşım niye sorguluyorsun :silent: bir problem mi var :cherry:
Öğrenmek istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim tüm bilgiler bende mevcut :bounce:
Elint bendeki sorgulama ekranı böyle çıkıyor
Arşiv fotoları yeri gelmişken fuar boyunca standımızdaki tvde mt üyelerinin fotoğrafları gezileri il grubları hakkında ufak tefek bilgilerin yer alacağı bir cdye ihtiyacımız olucak bu işi üstlenebilecek yardımcı olabilecek birileri var mi ? :wiinkk:
Fotoları bulup il il gruplandırmak kolayda il gurupları hakkında ufak teket bilgi biraz göreceli bir kavram.Bu konu hakkında istanbul izmir ankara ve gaziantep dışındaki iller için verebilcek ufak tefet bilgim yok.ale:
foto slide show yeterli olur aralarda mt logosu slogan falan filen işte böyle birşey ihtiyaç var. :wiinkk:
Ayrıca sorgulama için bende söyle bir ekran var kullanılabilinir mi :cherry:
![]()
chelsea - Fenerbahçee metehandroo napcanız bakalımilk maç istanbulda biraz avanjatınız var :mrgreen:
güzel resimler bulmuşsun mete eline sağlık
Bunun 2. versyonu çıkacaktı sanki...Kawa 250 davasına...
Çalışmalar nasıl gidiyo mete_han abey![]()
foto slide show yeterli olur aralarda mt logosu slogan falan filen işte böyle birşey ihtiyaç var. :wiinkk:
Ayrıca sorgulama için bende söyle bir ekran var kullanılabilinir mi :cherry:
![]()
Resimli mesajları alıntı yapmayın lütfen, kızım sana söylüyorum gelinim Mete sen anla![]()
Bende de il il arşivlenmiş resimler vardı. Şuan yanımda degil ama akşam eklerim. Umarım sayfa çökmez
bathu
İlginç resimleri arşivlemişsin.
Bu arada neredeyse 1,5 yıldır kafama takılan bir soru var hazır yerinde gelmişken soruyum
Bu motorun sahibi malum.
Arada araç sorgulma sitesinden forumda gördügüm plaklaarı sorguluyorum diger plakalarda bir sorun yok fakat bu aracı sorgularken plakayı bulamıyor.:silent: Son 1 yılda 4-5 defa sorguladım ama yok yok yok:silent:
Bilgi edinme yasasından faydalanmak istiyorum.Geregini bilgilerinize arz ederim.![]()
Bir zamanlar beraber çalışırdı bu iki kişi .. paso geyik iş çıkmazhey gidi günler hey
![]()
araya gene arşivin tozlu raflarından bir mete_han fotosu eklemeden geçmeyeyimarkada nasıda mahzun duruyor..
![]()
]
Ohoooooooooo bi tane fotomuz bile yok beee... Mete abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
harbi süper ortam...heleki salıncaktaki foto çok hoş...bide senin ekipmanlar valla süper...bende yok be o koruma...vayy...
Ahhhhhh ahhhhhhhhhhh motorize...:salut:
Ben de yok o koruma derken... :mrgreen: Biz motorcu değil miyiz... :bounce:
:mrgreen: