MT Üyeleri Arşiv Fotoları..Nostaljiye Buyrun..04/05/06

Arkadaşım niye sorguluyorsun :silent: bir problem mi var :cherry:
Öğrenmek istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim tüm bilgiler bende mevcut :bounce:

Elint bendeki sorgulama ekranı böyle çıkıyor :p

Arşiv fotoları yeri gelmişken fuar boyunca standımızdaki tvde mt üyelerinin fotoğrafları gezileri il grubları hakkında ufak tefek bilgilerin yer alacağı bir cdye ihtiyacımız olucak bu işi üstlenebilecek yardımcı olabilecek birileri var mi ? :wiinkk:

Fotoları bulup il il gruplandırmak kolayda il gurupları hakkında ufak teket bilgi biraz göreceli bir kavram.Bu konu hakkında istanbul izmir ankara ve gaziantep dışındaki iller için verebilcek ufak tefet bilgim yok.:pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fotoları bulup il il gruplandırmak kolayda il gurupları hakkında ufak teket bilgi biraz göreceli bir kavram.Bu konu hakkında istanbul izmir ankara ve gaziantep dışındaki iller için verebilcek ufak tefet bilgim yok.:pale:

foto slide show yeterli olur aralarda mt logosu slogan falan filen işte böyle birşey ihtiyaç var. :wiinkk:

Ayrıca sorgulama için bende söyle bir ekran var kullanılabilinir mi :cherry:
259kapw.gif

foto slide show yeterli olur aralarda mt logosu slogan falan filen işte böyle birşey ihtiyaç var. :wiinkk:

259kapw.gif

Sayın adminim sahip oldugunuz yetkilerin bilincinde oldugunuzu ve bunları hiçbirzaman kötüye kullanmayacagınızdan eminim:p( yani umarım kullanmazsınız:mrgreen:)

Son düzenleme:
birkaç nostaljirik ben attırı verem garii :cherry:

bathu sağol...ekledim listeye ilk sayfaya...

alpin o hem kel hem fodul fotosunu aramaktan kurtardın beni sağol...:cat:

:rendeer::rendeer:

alpin o hem kel hem fodul fotosunu aramaktan kurtardın beni sağol...:cat:

chelsea - Fenerbahçee metehandroo napcanız bakalım :p ilk maç istanbulda biraz avanjatınız var :mrgreen:

Valla Sevıllayı yenen Fener Celsiyi yenermi bilemem...ya kısmet ya ismet..:p

güzel resimler bulmuşsun mete eline sağlık

öle şeker ben biliyon bu işi bilirim..:p

Bunun 2. versyonu çıkacaktı sanki...Kawa 250 davasına...

Çalışmalar nasıl gidiyo mete_han abey:p

kanka 10.000 den aşağı olmaz dedim 9750 oldu plaka dahil 10.000 gayme...aslında tam isabet ama matematikde ısrar etmemek lazım...:p

259kapw.gif

sayın adaminim şu olayı tatlıya bağlayalım artık...o kadar emeği var...

Elınt moderatörlüğe çok yakışan işinin ehli bir arkadaş...benim fikrim budur...sorulmadı ama...:cat:

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Resimli mesajları alıntı yapmayın lütfen, kızım sana söylüyorum gelinim Mete sen anla :p

Resimli mesajları alıntı yapmayın lütfen, kızım sana söylüyorum gelinim Mete sen anla :p

du az beklede seninde harita metod defterini yayınlıcam (dürecem)burda Kapıcı Abi...:p

geçmişinizden korkmayın...:queen::p

ben daha yüzünüzde tüy bitmemiş halinizi bilirim...toyluğunuzu bilirim...:queen::bounce::p

Bende de il il arşivlenmiş resimler vardı. Şuan yanımda degil ama akşam eklerim. Umarım sayfa çökmez:p

bathu
İlginç resimleri arşivlemişsin.:)

Bu arada neredeyse 1,5 yıldır kafama takılan bir soru var hazır yerinde gelmişken soruyum

Bu motorun sahibi malum.
Arada araç sorgulma sitesinden forumda gördügüm plaklaarı sorguluyorum diger plakalarda bir sorun yok fakat bu aracı sorgularken plakayı bulamıyor.:silent: Son 1 yılda 4-5 defa sorguladım ama yok yok yok:silent:

Bilgi edinme yasasından faydalanmak istiyorum.Geregini bilgilerinize arz ederim.:p

kasktanda anlaşıldıgı uzere bir admin motoru gibi duruyo sanı ne :p

Süper Moderatör (BBRR)
Bir zamanlar beraber çalışırdı bu iki kişi .. paso geyik iş çıkmaz :p hey gidi günler hey:p
8xmohu.jpg

Bide kebapçı kebapçı gezerler evde çoluk çocuk napıyo ne yiyo düşünen yok tabi

28ml4i.jpg

karınlar doyunca hurra poz vermeye.. hey gidi günler hey Erginimi delirttiler ..:p

2aihvya.jpg

Bunu yorumsuz veriyom ama bakışlara bakın ibo ne düşünüyosa .. olcanında çömez devreleri

15f6fmf.jpg

Bir zamanlar beraber çalışırdı bu iki kişi .. paso geyik iş çıkmaz :p hey gidi günler hey:p
8xmohu.jpg

tey tey senesi gelmiş be :)
özledik gelsene fuara, çalışcak adam lazım :queen: imza dağıtırsın :p

oliverbbrrhardyrj7.jpg

araya gene arşivin tozlu raflarından ikide mete_han fotosu eklemeden geçmeyeyim :)

goruntu552je5.jpg

dsc01092kr0.jpg

Sevgili Erhan (Bandit) in çizimi ile Tv makinesinde Okan Bayülgen 'e hediye ettiğimiz tişörtede bir yer vermeli gerçekten çok başarılıydı..

tshirttvoc2.jpg

MT tutku yaratır, Ertekin 'de ki etkisini fotoğrafta görebilirsiniz :p

dsc00761fu8.jpg

Son düzenleme:
araya gene arşivin tozlu raflarından bir mete_han fotosu eklemeden geçmeyeyim :) arkada nasıda mahzun duruyor..

goruntu552je5.jpg

]

valla duygulandım abey...en sevdiğim yönetici sensin artık..:p:rendeer::rendeer:pek duygulandım..:salut:

2 nümeroda kapıcı abi artık..:farao:

Ohoooooooooo bi tane fotomuz bile yok beee... Mete abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

Ayyyyyyyyyyyyyyy Mete abi süper bi gündüüüüüüüü.. En son foto da ben ve kızım ne kadar sevimliyiz değil miiii ::blushani

Gürkan sitenin adını doğru yaz önce gömleğe... :p

motosiKlet.net :cherry:

harbi süper ortam...heleki salıncaktaki foto çok hoş...bide senin ekipmanlar valla süper...bende yok be o koruma...vayy...

harbi süper ortam...heleki salıncaktaki foto çok hoş...bide senin ekipmanlar valla süper...bende yok be o koruma...vayy...

Ahhhhhh ahhhhhhhhhhh motorize...:salut:

Ben de yok o koruma derken... :mrgreen: Biz motorcu değil miyiz... :bounce:

:mrgreen:

Ahhhhhh ahhhhhhhhhhh motorize...:salut:

Ben de yok o koruma derken... :mrgreen: Biz motorcu değil miyiz... :bounce:

:mrgreen:

yav sende motorcusunda...SS makineci kıvamında olmuş..korumalar süper...:cat:yani seni ayrıca tebrik etmek lazım...

ay tubiş havadaki buluttan nem kapıyon artık valla...Allah yarattı demiyon girişiyon yav bize...:pale:

Yani ss ciler mi sadece korumayla binmeli... :silent: Scooterıda bir ss ide. Adam gelip geçirdi mi kendine geliyo insan.. Bi kere yaptık o hatayı diz kapağımız kırıldı, keşke başa gelmeden akıllansaydımmm... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar