MT Televizyon makinesinde tüm resimler

getti karizma abi...bana kılıcı sapladın...hep Etiler Levent formatı vermeye çalıştığım Harleyden inmeyen plaza çocuğu ambiansı vermeye çalışan ben bu kahvaltı formatıyla artık kimseciklere artistik patinaj yapamam...:queen: :p

işte gerçekler...gariban Mete Han...:p

kılıçbalığı' Alıntı:
işte metehan ın bana hazırladığı kahvaltı sofrası
yokbeeeeee o hazırlamadıki anam hazırladı hehehehhe

işte bu harika,gerisi hikaye..... olay budur........Ulan mete_handro hazırlamazsın bize şöyle bir kahvaltı .....hakkaten çok güzel:cat:

abi Gebze tayfasının başımızın üzerinde yeri var...:rendeer:

hem hediyende evde bekliyor valla...aldık ama vermek nasip olmadı...

Super Moderator
(Dikkat:Konu Dışı!)
Şaşılacak olay, Yusuf abide siyah renk dışında bir giysi gördük.:cyclopsan
Kırmızı şort sana çok yakışmış Yusuf abi.:rendeer::queen:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
görüyorum ki herkes çok eğlenmiş, adınıza çok sevindim.Aancak inanın yeni işim dolayısı ile, değil gelmek seyretmeye fırsat bulamadım. çok sevdiğim bazı arkadaşlarım olmasına rağmen maalesef üzülerek aranızda olamadım. lütfen özürlerimi kabul edin..........

olcan138' Alıntı:
(Dikkat:Konu Dışı!)
Şaşılacak olay, Yusuf abide siyah renk dışında bir giysi gördük.:cyclopsan
Kırmızı şort sana çok yakışmış Yusuf abi.:rendeer::queen:
ya senin işin gücün yokmu sen üyelerin kıyafet renklerinden sorumlu mod musun nesin:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kılıçbalığı' Alıntı:
ya senin işin gücün yokmu sen üyelerin kıyafet renklerinden sorumlu mod musun nesin:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kıyafet demişken şapkayı unutmayalım unutturmayalım :):p

kılıçbalığı' Alıntı:
işte metehan ın bana hazırladığı kahvaltı sofrası
yokbeeeeee o hazırlamadıki anam hazırladı hehehehhe

abim istanbul a gelmişken seninle tanışmak isterdim...
ama olmadı birdahaki sefer inşallah..
saygılar sevgiler..:)

Pamela Anderson ve Tommy Lee Jones la fotoğraf çektiremediğim için üzgünüm çok:mrgreen: :mrgreen:

M.T nin starları...sevgili arkadaşlarım..program gecesi henüz tatilden dönmüştüm ki İzmir MT nin medarı iftaarı kenan ve onur un telefonuyla Okan bayülgenin programına odaklandım..ne odaklanmak bir kenara ekrana yapıştım desem yerinde olur doğrusu..Ahhh AHHH..keşke bizlerde yanınızda olsaydık..harika görünüyordunuz..o ne güzellikkk..pankartlar,tişörtler,gülüşmeler...kesinlikle bir dahasını kaçırmayacağım..
Şunuda söylemeden edemeyeceğim..Ey Adana...karizmaydınız..hani..:rendeer:
Egeknn ve Tenten le göndermiş olduğunuz sımsıcak selamlarınızı aldık..başımızın üstüne,yüreğimize koyduk..sizleri seviyoruz..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

starsailor' Alıntı:
Pamela Anderson ve Tommy Lee Jones la fotoğraf çektiremediğim için üzgünüm çok:mrgreen: :mrgreen:
he yav okan bize oyle dedi demi ulen adamın adını unutum bana sorrunca mal mal baktım muhhee:queen:

Fevkalbesher'in çektiği fotoğraflar ilk mesaja eklenmiştir :cat:

şimdi konuyu okuyunca bir haftadır foruma girmediğimi farkettim.. :pale:
ancak fırsat oldu ne yapalım..
savaş abi sen bir tanesin, tüm emeklerin için teşekkür ederim kendi adıma. reklam arasında çıkıp yetişemeyip dışarıda kaldıktan sonra o kulis ve kantin köşelerinde ne kadar koşturduğuna bizzat şahit oldum.
senin gibi insanlar daha da çoğalır umarım aramızda.
metehan, tesbitlerin çok güzel gerçekten. orada bulunmayı haketmeyen çok insan vardı.
beni üzen başka bir nokta ise "17 Ağustos Depremi" ni unutmayan ve insanları bilinçlendirmek için bir organizasyon çiftin sahneye çıktığı andı. Onlar da hak ettikleri ilgiyi göremediler. onların heyecenını, anlatmak istediklerinin aslında ne kadar önemli olduğunu o geyik muhabbetinin içinde bizler (tüm seyirciler ve konuklar) hissedemedik gibi geliyor bana.
her neyse;
tv makinasının geyik muhabbeti dışında başka mesajlar da verdiğine inanırdım. ilk defa konuk oldum, oradaki set ekibinin davranışlarını ve bu işin nasıl yürüdüğünü gördükten sonra bu işin sadece geyik muhabbetinden ve rating den ibaret olduğunu anladım.
söylediklerim okan bayülgen'e değil aslında. o yine de elinden geleni yapmaya çalışıyor. elinden geldiği kadar mesaj veriyor aslında. ama bizim toplumumuzun bünyesi en fazla bu kadar sosyal içerikli mesajı ancak böyle geyik muhabbetinin içinde iyice eritildikten sonra kabul edebiliyor :)

her şeye rağmen hepberaber orada olmak güzeldi. zira savaş abiye de sinirden küplere binmiş vaziyette kantinde "ya çıkıp mesajımızı veremedik, herkese mahcup olduk" diye dolanırken defalarca bunu söyledim ona :)

o kadar insanı oraya topladın, bir de çıktın orda aslanlar gibi mesajımızı verdin daha napıcaksın abi :):cat: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar